• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım çok kötüyüm ya, dün serumdan sonra eve geldim yine başladı bulantı aralıksız geçmiyor nasıl bir şeyse.. Doktor sadece bağırsak düzensizliği için ilaç yazmış. Annem bulantı için ilaç önerdi, bir şey yemeğe bile kalkamıyorum ki onu nasıl alcam dedim. Taksiyi aradım adam sağolsun aldı getirdi. İçtim az önce etkisini gösteriyor sanki.. Yediğim hiçbir şey midede kalmıyor. :KK43: İnşallah bir an önce geçer.
hala geçmedi mi canım yaa :(

bunlar çok güzelmiş gerçekten o ferfrojelerin altından kalkılmaz canım
kuzum haber geldi 1.50 ferforfeden daha ucuz ayrıca toplu alımlarda indirim yaparım diyo kişi :)

yok tatlım kitap ayracı ve anahtarlık olarak kullanılabilirmiş:)
valla ben çok sevdim sevgilime göstericem şimdi hem yeride istanbul esenlerdeymiş zamanı gelince gidip görüşmek lazım :)

noldu canım:KK17:

çok iyiyimiş bencede görüşmekte fayda var canım

kredi kartı borcu vardı faizsiz kredi varmış onu çekip kred kartını kapatacakmış ne gerek var dedim kredi kartı birde üstüne kredi çıkıcak dedim sinir oldum ya

evlilik içinde kredi çekmek istiyordu defalarca karşıyım diyorum anlatamıyrm ya:KK62:

çok geçmş olsun nane limon kaynatıp içsen canım

Canım öyle hafif bir mide bulantısı değil bu, nane limon yapıyorum günde birkaç kez ama sadece o anlık iyi geliyor, taş çatlasa 10 dk..

çok geçmiş olsun canım

Sağol canım, başka arkadaşlar da geçmiş olsun yazmıştı gördüm mesajları ama ekrana bakınca kötü oluyorum diye cevap verememiştim, hepinize teşekkür ederim.

hala geçmedi mi canım yaa :KK43:

Yok canım, şimdi başka bir ilaç aldım biraz rahatlattı, umarım geçer, bir şeyler yemeğe çalışcam şimdi..

kredi kartı borcu vardı faizsiz kredi varmış onu çekip kred kartını kapatacakmış ne gerek var dedim kredi kartı birde üstüne kredi çıkıcak dedim sinir oldum ya

evlilik içinde kredi çekmek istiyordu defalarca karşıyım diyorum anlatamıyrm ya:KK62:
borç borçla kapanmaz ki napmaya çalışıyo anlamadım canım...
çok mu borcu var :(

canım bankayla görüşüp kartlarını taksitlendirsin kredinin faizi dosya masrafı bilmem ne astarı yüzünü geçer

Canım öyle hafif bir mide bulantısı değil bu, nane limon yapıyorum günde birkaç kez ama sadece o anlık iyi geliyor, taş çatlasa 10 dk..

Sağol canım, başka arkadaşlar da geçmiş olsun yazmıştı gördüm mesajları ama ekrana bakınca kötü oluyorum diye cevap verememiştim, hepinize teşekkür ederim.

Yok canım, şimdi başka bir ilaç aldım biraz rahatlattı, umarım geçer, bir şeyler yemeğe çalışcam şimdi..

anladım canım umarım bir an önce iyileşirsin

Canım çok kötüyüm ya, dün serumdan sonra eve geldim yine başladı bulantı aralıksız geçmiyor nasıl bir şeyse.. Doktor sadece bağırsak düzensizliği için ilaç yazmış. Annem bulantı için ilaç önerdi, bir şey yemeğe bile kalkamıyorum ki onu nasıl alcam dedim. Taksiyi aradım adam sağolsun aldı getirdi. İçtim az önce etkisini gösteriyor sanki.. Yediğim hiçbir şey midede kalmıyor. :KK43: İnşallah bir an önce geçer.
çok geçmiş olsun tatlım..

Canım bir komşu yapmıştı bizim, ben gitmemiştim ama annem çok beğenmişti. Senin için linkini paylaşıyorum o tesisin.. Açık havada güzel bir kır düğünü olmuş.

http://www.lastikissosyaltesisleri.com/#!/splash
ben burayaa bayıldıımm sanırım aradığım hayal ettiğim yer burası çok teşekkür ederim canım paylaştığın için bitanesin senn :)
fazla borcu yok ama işte tek bir yere ödemek istiyor ne yaparsa yapsın
bazen çocuk gibi olup laftan anlamıyolar

aynen öyle ben birde sabırsızımdır ama bn sinirleneyim mesela hep alttan alır

niye öyle oldu maksat adını koymak olsun ama bir yandan kaynanan da haklı takısı felan olacak eksiksiz istiyor yapalım diye canım.

önyargılarından kurtul bu size ilişkinize zarar verir canım daha tanımadan hemde.özünde çok iyi insan olsa da sen sırf bu sebeble sevemezsin
Bende öyle dedim adı konulsun...yok teyzesi atansın etsin rahat rahat geçinin mesleğini eline alın demiş anasıdaa laf diyememiş offff anasından değilde teyzesi cadılık yapıyo hepsinden nefreeettt ediyorummm öyle hırslandım ki koparacam ailesinden o derece kinciyimdirr ooff yaa :'( kafayı yedim artık... Evet normalde belkide iyidirde ben çok kinciyimdir birisi bana yanlış yapsın ebedi yumuşamam annen gelip özür diyecek yoksa elini dahi opmem evime adım atamazlar diyorum :'( garibimde ailesini savunamıyo tabiiki de başka erkek olsa sen ne diyorsun lan ailemi sevgiliyken istemiyorsun evliyken seni çekemem der tekmeyi basardı :) eee karadeniz kızıyım yanlışa gelmem böyle bi gıcık oldum ooff bakalım ne olacak :) Bende diyom takı istemiyorumm alyansları alalım yeter :)

neler geldi canım paylaşır mısın ? :)

yaa kızlar birde şu var anne baba deme sorunsalı nasıl yapıcaz bunu ben hala demedim kafama da takılmıyo değil :KK64:
onur 341.jpg
melek kupaları sipariş vermiştim canım bunlar geldi :)
valla bi nişanlanıyımda anne baba kısmını o zaman düşünürüm artık :) bana daha çok baba demek zor geliyo

kızlarrrrrrrrrrr merhaba :KK54: neler yapıyorsunuz, ben bugün çok yoğundum işten başımı kaldırıp giremedim, gün bitiyor ama işler bitmedi ama ben bittim beynim durdu resmen :KK34:

Back