- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kadın rahatsız zaten ona da acıyorum ama ne bileyim hiç hevesi yokmuş gibi geliyoröyle düşünme canım hiçbirini diğerinden aşağı bırakmak istemez yine en çok zorlanan o olur emin ol
Vaaovv sen baya tecrübeli gibisin canım ne güzel yaa hiç bir nişan görmedim bugüne kadarAllah yardımcınız olsun
evet geldiklerinde çikolata yada lokum ikram edersiniz kolonya ile beraber:)
biraz sohbet ardından yüzükler takılır:)
sonra ikramlar başlar bizim tabaklar mutfakta hazır bekliycek:)
hemen servis edebilcez içecekleri büfeden vericem artık kim ne istiyosa :)
sonra isteyen büfeden alır keyfine göre ee çocuklarda begendiği bişeyi bi tane yiyip bırakmaz ve o gün mutlaka çocukda olur
ben böyle planladım canım
bi kuzenim nişanlandı canım gelin hanımın yaptığı hataları yapmamaya çalışıyorum herşey daha kolay oluyorVaaovv sen baya tecrübeli gibisin canım ne güzel yaa hiç bir nişan görmedim bugüne kadarSöylediğin sıra çok güzel öyle yapıcam inşallah bende :)
Benim sırasıyla :) evde düğünden sonra yapılacak:))gerçi mantıklı ben düğün ve evle ilgili herşeyi nişandan sonra yapıcam diyorum :)
hangi kutular canım?Kızlar nişan tepsim geldi ama ya o kutuların içi boş nasl olacak
15 agustos yavrumm :)ne zamandı düğünün canım ?
sormaa ben sövsem de maça baktım nişanlımn yüzün rengi yerine gelmeye başladı eniştemler kıravatını falan cıkart oğlum dedi sopa yutmuş gibi otururken normal oturuşa geçti falan snrasında biz kaçtık eğlenceye aileler kaldı :)değişik bi anı olmuş
zaman geçmiyoooo15 agustos yavrumm :)
evett walla geçmiyo salon tutcaz bu hafta artık sanki 2 yıl varmş gibi geliyo banazaman geçmiyoooo
sizinki ne zman canım bu arada ?zaman geçmiyoooo
aynı şeyi düşünüyoruz canım herşeyi sıraca koyucam ve mutfaga çok fazla kalabalığın girmesine izin vermiycem herkes otursun yerinde beni delirtmesinlerevde söz zor oluyor aslında, bizim evde daha geçen sene tecrübe ettik ablam evlenince. çok büyük de değil evimiz, 40 kişi falan oldu. her kafadan bi ses çıktı, biri kahve yap diyor öbürü çikolata tut bilmem ne. ben bu kaosun yaşanmaması için mümkün olduğunca herşeyi hazır tutucam kendi bildiğimi yapıcam
kupaların siparişini verdim canım sen ne kadara almıştınKızlaaar bunca sayfa ne konuştunuz ya? Valla hepsini okumaya üşeniyorum şu an, eve yeni geldim çok yorgunum, dinlenip göz gezdiricem bakalım.. :)
kupaların siparişini verdim canım sen ne kadara almıştın
söz gününden o gün olacak detaylardan menüden gelinliklerden alyanslardan bahsettik :)
evet canım başka bi yerden verdim siparişi :) pazartesi filan elimde olur heralde :)8.90 a aldım canım.. Sen başka yerden mi aldın?
evde söz zor oluyor aslında, bizim evde daha geçen sene tecrübe ettik ablam evlenince. çok büyük de değil evimiz, 40 kişi falan oldu. her kafadan bi ses çıktı, biri kahve yap diyor öbürü çikolata tut bilmem ne. ben bu kaosun yaşanmaması için mümkün olduğunca herşeyi hazır tutucam kendi bildiğimi yapıcam
evet canım başka bi yerden verdim siparişi :) pazartesi filan elimde olur heralde :)
10 lira canım:) sevgilim görünce çok şaşırcak sever böyle farklı şeyleriSen kaça buldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?