- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Bende trabzon :)istanbul canım sen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende trabzon :)istanbul canım sen :)
ayyy ben trabzonu görmeyi çok istiyorum :)Bende trabzon :)
Kuzum insallah yolun duser :) evlenince sevdicegin getirir seni bu taraflara :) calisiyor mu erkek arkadasin canim yoksa okuyor muayyy ben trabzonu görmeyi çok istiyorum :)
çalışıyo kuzum o haziranda mezun oldu ailesi sayesinde işi gücü hazırdıKuzum insallah yolun duser :) evlenince sevdicegin getirir seni bu taraflara :) calisiyor mu erkek arkadasin canim yoksa okuyor mu
Hadi ya :)) olsun daha insallah cok zamaniniz olacak gelirsiniz :) dugun tarihi belli mi canim :)çalışıyo kuzum o haziranda mezun oldu ailesi sayesinde işi gücü hazırdı
küçük bi karadeniz turuna çıkcaktık aslında ama sonra kendimizi egede bulduk
karadeniz hala aklımızda ama :)
net bi tarihimiz yok canım mayısta sınavlarım bitmiş oluyor ramazan ayı ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama ramazandan sonra olur :)Hadi ya :)) olsun daha insallah cok zamaniniz olacak gelirsiniz :) dugun tarihi belli mi canim :)
Ne guzelya tatli heyecanlar :)net bi tarihimiz yok canım mayısta sınavlarım bitmiş oluyor ramazan ayı ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama ramazandan sonra olur :)
evet canım var mı sizin belli bi tarih :)Ne guzelya tatli heyecanlar :)
evet canım var mı sizin belli bi tarih :)
Ailesi bahara dogru gideriz demis canim buyuk ihtimal mart gibi gelirler soz ve nisan icin.. normalde bize kalsa eylul gibi dugun istiyoruzda bizim taraf atanmadan dugun olmaz meslegini eline al o zamana kadar nisanli kalirsiniz diyor. Dugun yaza olabilirde olmayabilirde kesin bir sey yok su nisan bi olsunda nede olsa konusurlar :)evet canım var mı sizin belli bi tarih :)
evet canım bi nişanlanalımda bizde yaz diyoruz kesin tarih birazda ailelerin elinde bakalım nolcak :)Ailesi bahara dogru gideriz demis canim buyuk ihtimal mart gibi gelirler soz ve nisan icin.. normalde bize kalsa eylul gibi dugun istiyoruzda bizim taraf atanmadan dugun olmaz meslegini eline al o zamana kadar nisanli kalirsiniz diyor. Dugun yaza olabilirde olmayabilirde kesin bir sey yok su nisan bi olsunda nede olsa konusurlar :)
Insallah kuzum olur allah gonlumuze gore versin :) canim ne is yapiyor.. cok soru sordum galiba :$evet canım bi nişanlanalımda bizde yaz diyoruz kesin tarih birazda ailelerin elinde bakalım nolcak :)
yok canım olur mu öyle şey burda bütün ün birbirimize bişeyler soruyoruz senide bekleriz sık sık :)Insallah kuzum olur allah gonlumuze gore versin :) canim ne is yapiyor.. cok soru sordum galiba :$
Benide araniza alirsaniz bende katildim artik :)) cok iyi isi gucude var daha ne olsun seninde okulin bitiyor damat bey seni bekliyor olsa gerek canim :)))yok canım olur mu öyle şey burda bütün ün birbirimize bişeyler soruyoruz senide bekleriz sık sık :)
inşaat mühendisi canım aile şirketinin başına geçti :)
evet canım benim okulumu bekliyoruz:)Benide araniza alirsaniz bende katildim artik :)) cok iyi isi gucude var daha ne olsun seninde okulin bitiyor damat bey seni bekliyor olsa gerek canim :)))
Canim bende yeni mezun oldum malesef atanamadim 2015e kaldi insallah.. erkek arkadasim calisiyor subay kendisi...evet canım benim okulumu bekliyoruz:)
siz neler yapıyosunuz :)
atanırsın canım kısmet bu işler mutlaka hayırlısı olur :)Canim bende yeni mezun oldum malesef atanamadim 2015e kaldi insallah.. erkek arkadasim calisiyor subay kendisi...
Amin canim insallah :)atanırsın canım kısmet bu işler mutlaka hayırlısı olur :)
evettasker mevlütü mü?