Canık söze 40 kişi mi?Ben öyle istemem valla.. Nişanı bile mümkün olduğunca az kişi tutucam.
23 mayıs canım benim desizinki ne zman canım bu arada ?
Ayy senn şafağın benden azz ne güzelll :) Tuttunuz mu salonu falan canım ?23 mayıs canım benim de
biz de on gün önce falan tuttuk salonu arada ramazan olunca öncesi sonrası çabuk doluyo mekanlarda biran önce bakmakta fayda varmış istediğimiz gün doluydu malesef boş olan güne tuttuk mecburevett walla geçmiyo salon tutcaz bu hafta artık sanki 2 yıl varmş gibi geliyo bana
evet canım şimdi de kına için biran önce baksam diyorum çünkü doğal olarak onlar da dolacaktırAyy senn şafağın benden azz ne güzelll :) Tuttunuz mu salonu falan canım ?
10 lira canım:) sevgilim görünce çok şaşırcak sever böyle farklı şeyleri
minimum canım valla
benim 7amcam, 3dayım var. sadece eşleriyle gelseler 20kişi zaten. biz 5kardeşiz ablam enişte var. bide en yakın arkadaşlarım var, büyük amca ve 2dedem bi ananem var
minimum işte, kuzenlere girersem 100 kişi eder rahatlıkla. kalabalık aileyiz, Allah eksikliklerini göstermesin severim kalabalık aileyi
ben de şu günü bi atlatsak diyorum çok yorucu geliyo ne bilim hevesi de kırıyo böyle düşününce :s bizim mayısta olduğu için kapalı yer ama bahçesi de var havaya göre kır düğününe de çevirebiliriz bakalımbende ondan korkuyodum cok o yüzden bizimkiler bi an önce karar vermemi ve salonu tutmamızı istiyolar sonra arıza cıkartmayım diye :) kır düğünü tarzında istemyrum bn bulamadm bi düzgn yer bu haftasnu yine bakıcaz bide yemekli içkili olucak cok da pahalı olsun istemiyorum walla anlatrken bile yoruldum
bende de oluyo ara ara şeytan dyo bas nikahı kurtul :)ben de şu günü bi atlatsak diyorum çok yorucu geliyo ne bilim hevesi de kırıyo böyle düşününce :s bizim mayısta olduğu için kapalı yer ama bahçesi de var havaya göre kır düğününe de çevirebiliriz bakalım
hoşgeldin tatlım inşallah istediklerimiz olurr :)Kuzucuklar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah bizde bahara doğru diyoruz ama bakalım ne olur kader kısmet :/
Hb canım .hoşgeldin tatlım inşallah istediklerimiz olurr :)
kaç yaşındasın söz nişan filan var mı sende :)Hb canım .Amiin inşallah
Kuzum ben 22 yaşındayım öyle söz olmadı kendi aramızda sözlüyüzkaç yaşındasın söz nişan filan var mı sende :)
21 yaşındayım bende kuzum aileleri tanıştırdık okulumunda son senesi şubat mart gibi söz nişan bir yaparız diyoruz yazında düğün inşallah :)Kuzum ben 22 yaşındayım öyle söz olmadı kendi aramızda sözlüyüzbahara doğru nişan diyoruzda pek ümidim yok gibi o yüzden pek böyle kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.. Sen canım kaç yaşındasın sözlü müsün nişanlı mı ?
Hayırlı olsun canım :) bizde ikisini aynı anda düşünüyoruz.. Zaten şimdiki gençlik daha düğün için beklemiyor eskiden insanlar hep yok 27 falan derdi bizim nesil okul bitince hemen evleniyor en güzelide bu sevdikten sonra beklemeye ne gerek var :)21 yaşındayım bende kuzum aileleri tanıştırdık okulumunda son senesi şubat mart gibi söz nişan bir yaparız diyoruz yazında düğün inşallah :)
evet canım inşallah çok güzel yaşarız :)Hayırlı olsun canım :) bizde ikisini aynı anda düşünüyoruz.. Zaten şimdiki gençlik daha düğün için beklemiyor eskiden insanlar hep yok 27 falan derdi bizim nesil okul bitince hemen evleniyor en güzelide bu sevdikten sonra beklemeye ne gerek var :)
Nerde yaşıyorsunuzevet canım inşallah çok güzel yaşarız :)
istanbul canım sen :)Nerde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?