• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

öyle düşünme canım hiçbirini diğerinden aşağı bırakmak istemez yine en çok zorlanan o olur emin ol
Kadın rahatsız zaten ona da acıyorum ama ne bileyim hiç hevesi yokmuş gibi geliyor :KK43:
Allah yardımcınız olsun:KK48:

evet geldiklerinde çikolata yada lokum ikram edersiniz kolonya ile beraber:)
biraz sohbet ardından yüzükler takılır:)
sonra ikramlar başlar bizim tabaklar mutfakta hazır bekliycek:)
hemen servis edebilcez içecekleri büfeden vericem artık kim ne istiyosa :)
sonra isteyen büfeden alır keyfine göre ee çocuklarda begendiği bişeyi bi tane yiyip bırakmaz ve o gün mutlaka çocukda olur
ben böyle planladım canım
Vaaovv sen baya tecrübeli gibisin canım ne güzel yaa hiç bir nişan görmedim bugüne kadar :KK35: Söylediğin sıra çok güzel öyle yapıcam inşallah bende :)

Kızlar nişan tepsim geldi ama ya o kutuların içi boş nasl olacak:(

evde söz zor oluyor aslında, bizim evde daha geçen sene tecrübe ettik ablam evlenince. çok büyük de değil evimiz, 40 kişi falan oldu. her kafadan bi ses çıktı, biri kahve yap diyor öbürü çikolata tut bilmem ne. ben bu kaosun yaşanmaması için mümkün olduğunca herşeyi hazır tutucam kendi bildiğimi yapıcam:KK51:

Kızlaaar bunca sayfa ne konuştunuz ya? Valla hepsini okumaya üşeniyorum şu an, eve yeni geldim çok yorgunum, dinlenip göz gezdiricem bakalım.. :)

evde söz zor oluyor aslında, bizim evde daha geçen sene tecrübe ettik ablam evlenince. çok büyük de değil evimiz, 40 kişi falan oldu. her kafadan bi ses çıktı, biri kahve yap diyor öbürü çikolata tut bilmem ne. ben bu kaosun yaşanmaması için mümkün olduğunca herşeyi hazır tutucam kendi bildiğimi yapıcam:KK51:
aynı şeyi düşünüyoruz canım herşeyi sıraca koyucam ve mutfaga çok fazla kalabalığın girmesine izin vermiycem herkes otursun yerinde beni delirtmesinler:KK70:

Kızlaaar bunca sayfa ne konuştunuz ya? Valla hepsini okumaya üşeniyorum şu an, eve yeni geldim çok yorgunum, dinlenip göz gezdiricem bakalım.. :)
kupaların siparişini verdim canım sen ne kadara almıştın:KK64:
söz gününden o gün olacak detaylardan menüden gelinliklerden alyanslardan bahsettik :)

Canım söze 40 kişi mi? :KK57: Ben öyle istemem valla.. Nişanı bile mümkün olduğunca az kişi tutucam.

Back