• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim tektasin bunla yanyana güzel durmaz.sende tek taşı diger eline takarsin :KK66: bizimde yuzukler boyle.
Eki Görüntüle 1251994
1 aydir nişanlı olmama ragmen yzugumu begenmemeye basladim :/ ilerde degistirip klasik bombeli modellerden alicam
Olabilir aslında hiç öyle düşünmedim önce bi gezmem lazım kuyumcuları modellerin hesine bi bakayım :)
Kizlar ben nisam yapmicam söz gibi evde yuzuklerimiz takilicak nisanlanmis olucaz. Bu yuzden elbise cok sıradan olmasin biraz daha abiyeye yakin olsun istiyorum. Ben acigim ama straplez veya sifir aski da giyemem bu ortamda. Bu sartlara uygun elbise nasil bulucam fikri olan:mad:
Canım kısa kollu ama kolu tülden olan taşlı hoş elbiseler var ama onlarda biraz abartı mı olur acaba resim bulabilirsem eklerim
Eki Görüntüle 1251998 Eki Görüntüle 1251999 Eki Görüntüle 1252000 Eki Görüntüle 1252001 Eki Görüntüle 1252002
kızlar hızlıca bi menü oluşturdum :) bakalım begenicek misiniz :) yada az mı olur bilmiyorum :)
zeytinyağlı yaprak sarma
kıymalı gül böregi
peynirli puf poğaça
rulo patates salatası
kalp kurabiye :)
pasta
açık büfede olacaklar ise daha çeşitli olucak ama neler olabilir bilemedim ayrıca hazırlanan tabaklardaki herşeyden yine büfedede olucak böylece tekrar yemek isteyen rahatça alabilir :)
Eki Görüntüle 1252003 Eki Görüntüle 1252005 Eki Görüntüle 1252006 Eki Görüntüle 1252009
Gayet güzel hepsiiii özellikle alt sıradakilere bayıldımmmmm :KK37:

onlar büfede olacaklar özellikle tabaklara koymam diye düşünüyorum az olmaz dimi :)
Ya ben sırf açık büfe düşünüyorum masayı güzel olanlarla donatıp foto çekilip yüzük taktıktan sonra diğerlerini getirmeyi falan. Az olmaz canım ekstradan tabaklara da koyacakmışsın

niye üzüldün gelincikk:KK68:
Benim sevgili 3 kardeşler ikisi bu sene evlendi bizde kısmetse öyle yani kayınvalideciğim 3 çocuğuu da bir sene içinde evlendiriyor biz sonuncuyuz kadın artık hepsini bitirsem gözüyle bakıyor hevesini çoktan almış hiç ilgili değil her şey bize kaldı :KK61:

Ya ben sırf açık büfe düşünüyorum masayı güzel olanlarla donatıp foto çekilip yüzük taktıktan sonra diğerlerini getirmeyi falan. Az olmaz canım ekstradan tabaklara da koyacakmışsın
öyle kargaşa olmaz mı canım insanlar birbirlerini beklemek zorunda kalır sanki hem yüzüklerden sonra yemezler gibi ya öncesinde ya sonrasında yemek işini aradan çıkar bence

Benim sevgili 3 kardeşler ikisi bu sene evlendi bizde kısmetse öyle yani kayınvalideciğim 3 çocuğuu da bir sene içinde evlendiriyor biz sonuncuyuz kadın artık hepsini bitirsem gözüyle bakıyor hevesini çoktan almış hiç ilgili değil her şey bize kaldı :KK61:
benimkinin maşallahı var o zaman öncesinde 8 çocugunu evlendirmiş sanırım son olmanın avantajını yaşıyoruz:KK70:

öyle kargaşa olmaz mı canım insanlar birbirlerini beklemek zorunda kalır sanki hem yüzüklerden sonra yemezler gibi ya öncesinde ya sonrasında yemek işini aradan çıkar bence
Kargaşa olabilir onu hiç düşünmedim ne bileyim daha önce hiç nişan görmedim kio_O Ama sonradan servis yapayım o zaman foto çekinirken güzel çıksın masa da Allahtan muıtfağımız büyük

öyle düşünme canım hiçbirini diğerinden aşağı bırakmak istemez yine en çok zorlanan o olur emin ol

walla kızlar sevinin bizim iki ailede de ilk evlenenleriz herkes herşeyi hem bize bırakıyo hemde adetti suydu buydu yok akışına doğru gidiyoz bodozlama :):)
Allah yardımcınız olsun:KK48:

Kargaşa olabilir onu hiç düşünmedim ne bileyim daha önce hiç nişan görmedim kio_O Ama sonradan servis yapayım o zaman foto çekinirken güzel çıksın masa da Allahtan muıtfağımız büyük
evet geldiklerinde çikolata yada lokum ikram edersiniz kolonya ile beraber:)
biraz sohbet ardından yüzükler takılır:)
sonra ikramlar başlar bizim tabaklar mutfakta hazır bekliycek:)
hemen servis edebilcez içecekleri büfeden vericem artık kim ne istiyosa :)
sonra isteyen büfeden alır keyfine göre ee çocuklarda begendiği bişeyi bi tane yiyip bırakmaz ve o gün mutlaka çocukda olur
ben böyle planladım canım

walla kızlar sevinin bizim iki ailede de ilk evlenenleriz herkes herşeyi hem bize bırakıyo hemde adetti suydu buydu yok akışına doğru gidiyoz bodozlama :):)
aynen bizde de adeti osu busu yok sadece nişanlım düğünde kendi ekiplerinden çıkarmak istiyo ben gerek yok desem de güzel olur gösteri için diyo ikimiz de oynamayı falan sevmediğimiz için vakit geçirmeye iyi gider diye sanırım :KK70:

aynen bizde de adeti osu busu yok sadece nişanlım düğünde kendi ekiplerinden çıkarmak istiyo ben gerek yok desem de güzel olur gösteri için diyo ikimiz de oynamayı falan sevmediğimiz için vakit geçirmeye iyi gider diye sanırım :KK70:
olmaz mı yaa güzel olur tabi hem değişiklik olur hoş olur :) bizde de oynak çok :) Müzik olsun iki tarfada yeter zaten aile dostuyuz ailelerimiz iç içe yabancılıkta yok böyle kendi kendimize evleniyo gibiyiz :D :D

olmaz mı yaa güzel olur tabi hem değişiklik olur hoş olur :) bizde de oynak çok :) Müzik olsun iki tarfada yeter zaten aile dostuyuz ailelerimiz iç içe yabancılıkta yok böyle kendi kendimize evleniyo gibiyiz :D :D
bize kalsa hiç oyunlu istemiyoruz da demen gibi oynamak isteyen çok güzel geçsin e bide nikahı önceden yapıcaz nasıl geçer zaman kafkas ekibi biraz oyun takı tuku derken biter bi şekilde ;)

kızlar benim sözüm evde oldu nişanda yapmadık dediğiniz gbi bi büyük masa hazırladık tabaga alınıp konmalık ikramlar ordaydı diğer ikramları mutfakta hazırladık kahveler yapıldı isteme oldu yüzükler takıldı pasta kestik sonra ikramlar dağıtıldı daha sonrada o gün şansıma gs-fb maçı vardı herkes maçı izlemeye başladıı :D :D

bize kalsa hiç oyunlu istemiyoruz da demen gibi oynamak isteyen çok güzel geçsin e bide nikahı önceden yapıcaz nasıl geçer zaman kafkas ekibi biraz oyun takı tuku derken biter bi şekilde :KK66:
aa bende aynı düşünüyorum canım nikah bi gün önceden olucak yemekli yapıcaz düğünü kişi sayısını biraz azalmamz gerekiyo diye böyle yapmayı düşündük bzde :)

kızlar benim sözüm evde oldu nişanda yapmadık dediğiniz gbi bi büyük masa hazırladık tabaga alınıp konmalık ikramlar ordaydı diğer ikramları mutfakta hazırladık kahveler yapıldı isteme oldu yüzükler takıldı pasta kestik sonra ikramlar dağıtıldı daha sonrada o gün şansıma gs-fb maçı vardı herkes maçı izlemeye başladıı :D :D

değişik bi anı olmuş:KK70:

Back