• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canık söze 40 kişi mi? :KK57: Ben öyle istemem valla.. Nişanı bile mümkün olduğunca az kişi tutucam.

minimum canım valla:KK49:

benim 7amcam, 3dayım var. sadece eşleriyle gelseler 20kişi zaten. biz 5kardeşiz ablam enişte var. bide en yakın arkadaşlarım var, büyük amca ve 2dedem bi ananem varo_O

minimum işte, kuzenlere girersem 100 kişi eder rahatlıkla. kalabalık aileyiz, Allah eksikliklerini göstermesin severim kalabalık aileyi:KK19:

evett walla geçmiyo salon tutcaz bu hafta artık sanki 2 yıl varmş gibi geliyo bana :D
biz de on gün önce falan tuttuk salonu arada ramazan olunca öncesi sonrası çabuk doluyo mekanlarda biran önce bakmakta fayda varmış istediğimiz gün doluydu malesef boş olan güne tuttuk mecbur

bende ondan korkuyodum cok o yüzden bizimkiler bi an önce karar vermemi ve salonu tutmamızı istiyolar sonra arıza cıkartmayım diye :) kır düğünü tarzında istemyrum bn bulamadm bi düzgn yer bu haftasnu yine bakıcaz bide yemekli içkili olucak cok da pahalı olsun istemiyorum walla anlatrken bile yoruldum :( :D :D

10 lira canım:) sevgilim görünce çok şaşırcak sever böyle farklı şeyleri:KK68:

Evet çok tatlılar gerçekten..

minimum canım valla:KK49:

benim 7amcam, 3dayım var. sadece eşleriyle gelseler 20kişi zaten. biz 5kardeşiz ablam enişte var. bide en yakın arkadaşlarım var, büyük amca ve 2dedem bi ananem varo_O

minimum işte, kuzenlere girersem 100 kişi eder rahatlıkla. kalabalık aileyiz, Allah eksikliklerini göstermesin severim kalabalık aileyi:KK19:

Kalabalık bana göre değil. Benim 2 amcam 1 teyzem var. Toplam 6 kuzenim var. Erkek arkadaşımın tarafı bayağı bir kalabalık.. 1 amca 3-4 hala, 3-4 dayı falan.. Ne yapcaz bilmem..

bende ondan korkuyodum cok o yüzden bizimkiler bi an önce karar vermemi ve salonu tutmamızı istiyolar sonra arıza cıkartmayım diye :) kır düğünü tarzında istemyrum bn bulamadm bi düzgn yer bu haftasnu yine bakıcaz bide yemekli içkili olucak cok da pahalı olsun istemiyorum walla anlatrken bile yoruldum :KK43: :D :D
ben de şu günü bi atlatsak diyorum çok yorucu geliyo ne bilim hevesi de kırıyo böyle düşününce :s bizim mayısta olduğu için kapalı yer ama bahçesi de var havaya göre kır düğününe de çevirebiliriz bakalım

ben de şu günü bi atlatsak diyorum çok yorucu geliyo ne bilim hevesi de kırıyo böyle düşününce :s bizim mayısta olduğu için kapalı yer ama bahçesi de var havaya göre kır düğününe de çevirebiliriz bakalım
bende de oluyo ara ara şeytan dyo bas nikahı kurtul :)

Kuzucuklar hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah bizde bahara doğru diyoruz ama bakalım ne olur kader kısmet :/

kaç yaşındasın söz nişan filan var mı sende :)
Kuzum ben 22 yaşındayım öyle söz olmadı kendi aramızda sözlüyüz :( bahara doğru nişan diyoruzda pek ümidim yok gibi o yüzden pek böyle kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.. Sen canım kaç yaşındasın sözlü müsün nişanlı mı ?

Kuzum ben 22 yaşındayım öyle söz olmadı kendi aramızda sözlüyüz :KK43: bahara doğru nişan diyoruzda pek ümidim yok gibi o yüzden pek böyle kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.. Sen canım kaç yaşındasın sözlü müsün nişanlı mı ?
21 yaşındayım bende kuzum aileleri tanıştırdık okulumunda son senesi şubat mart gibi söz nişan bir yaparız diyoruz yazında düğün inşallah :)

21 yaşındayım bende kuzum aileleri tanıştırdık okulumunda son senesi şubat mart gibi söz nişan bir yaparız diyoruz yazında düğün inşallah :)
Hayırlı olsun canım :) bizde ikisini aynı anda düşünüyoruz.. Zaten şimdiki gençlik daha düğün için beklemiyor eskiden insanlar hep yok 27 falan derdi bizim nesil okul bitince hemen evleniyor en güzelide bu sevdikten sonra beklemeye ne gerek var :)

Hayırlı olsun canım :) bizde ikisini aynı anda düşünüyoruz.. Zaten şimdiki gençlik daha düğün için beklemiyor eskiden insanlar hep yok 27 falan derdi bizim nesil okul bitince hemen evleniyor en güzelide bu sevdikten sonra beklemeye ne gerek var :)
evet canım inşallah çok güzel yaşarız :)

Back