inşallah böyle olur hep ben dört beş senedir tanıyorum on ay olacak nişanlanalı çok şükür değişen hiçbişey olmadıkesinlikle haklısın canım büyük avantaj çok tatlı bi kadın biz böyle güzel anlaşırız inşallah hep :)
Olabilir aslında hiç öyle düşünmedim önce bi gezmem lazım kuyumcuları modellerin hesine bi bakayım :)Canim tektasin bunla yanyana güzel durmaz.sende tek taşı diger eline takarsinbizimde yuzukler boyle.
Eki Görüntüle 1251994
1 aydir nişanlı olmama ragmen yzugumu begenmemeye basladim :/ ilerde degistirip klasik bombeli modellerden alicam
Canım kısa kollu ama kolu tülden olan taşlı hoş elbiseler var ama onlarda biraz abartı mı olur acaba resim bulabilirsem eklerimKizlar ben nisam yapmicam söz gibi evde yuzuklerimiz takilicak nisanlanmis olucaz. Bu yuzden elbise cok sıradan olmasin biraz daha abiyeye yakin olsun istiyorum. Ben acigim ama straplez veya sifir aski da giyemem bu ortamda. Bu sartlara uygun elbise nasil bulucam fikri olan
Gayet güzel hepsiiii özellikle alt sıradakilere bayıldımmmmmEki Görüntüle 1251998 Eki Görüntüle 1251999 Eki Görüntüle 1252000 Eki Görüntüle 1252001 Eki Görüntüle 1252002
kızlar hızlıca bi menü oluşturdum :) bakalım begenicek misiniz :) yada az mı olur bilmiyorum :)
zeytinyağlı yaprak sarma
kıymalı gül böregi
peynirli puf poğaça
rulo patates salatası
kalp kurabiye :)
pasta
açık büfede olacaklar ise daha çeşitli olucak ama neler olabilir bilemedim ayrıca hazırlanan tabaklardaki herşeyden yine büfedede olucak böylece tekrar yemek isteyen rahatça alabilir :)
Eki Görüntüle 1252003 Eki Görüntüle 1252005 Eki Görüntüle 1252006 Eki Görüntüle 1252009
onlar büfede olacaklar özellikle tabaklara koymam diye düşünüyorum az olmaz dimi :)Gayet güzel hepsiiii özellikle alt sıradakilere bayıldımmmmm
Kıymetini bilinkayınvaliden benimki gibi hevesli demekki aslında çok güzel bi avantaj hiç eksik bırakmak istemiyolar hiçbişeyden çok şükür anlayışlı büyüklüğünü çok güzel biliyo
niye üzüldün gelincikkKıymetini bilin
Ya ben sırf açık büfe düşünüyorum masayı güzel olanlarla donatıp foto çekilip yüzük taktıktan sonra diğerlerini getirmeyi falan. Az olmaz canım ekstradan tabaklara da koyacakmışsınonlar büfede olacaklar özellikle tabaklara koymam diye düşünüyorum az olmaz dimi :)
Benim sevgili 3 kardeşler ikisi bu sene evlendi bizde kısmetse öyle yani kayınvalideciğim 3 çocuğuu da bir sene içinde evlendiriyor biz sonuncuyuz kadın artık hepsini bitirsem gözüyle bakıyor hevesini çoktan almış hiç ilgili değil her şey bize kaldıniye üzüldün gelincikk
öyle kargaşa olmaz mı canım insanlar birbirlerini beklemek zorunda kalır sanki hem yüzüklerden sonra yemezler gibi ya öncesinde ya sonrasında yemek işini aradan çıkar benceYa ben sırf açık büfe düşünüyorum masayı güzel olanlarla donatıp foto çekilip yüzük taktıktan sonra diğerlerini getirmeyi falan. Az olmaz canım ekstradan tabaklara da koyacakmışsın
benimkinin maşallahı var o zaman öncesinde 8 çocugunu evlendirmiş sanırım son olmanın avantajını yaşıyoruzBenim sevgili 3 kardeşler ikisi bu sene evlendi bizde kısmetse öyle yani kayınvalideciğim 3 çocuğuu da bir sene içinde evlendiriyor biz sonuncuyuz kadın artık hepsini bitirsem gözüyle bakıyor hevesini çoktan almış hiç ilgili değil her şey bize kaldı
walla kızlar sevinin bizim iki ailede de ilk evlenenleriz herkes herşeyi hem bize bırakıyo hemde adetti suydu buydu yok akışına doğru gidiyoz bodozlama :):)benimkinin maşallahı var o zaman öncesinde 8 çocugunu evlendirmiş sanırım son olmanın avantajını yaşıyoruz
Kargaşa olabilir onu hiç düşünmedim ne bileyim daha önce hiç nişan görmedim kiöyle kargaşa olmaz mı canım insanlar birbirlerini beklemek zorunda kalır sanki hem yüzüklerden sonra yemezler gibi ya öncesinde ya sonrasında yemek işini aradan çıkar bence
öyle düşünme canım hiçbirini diğerinden aşağı bırakmak istemez yine en çok zorlanan o olur emin olBenim sevgili 3 kardeşler ikisi bu sene evlendi bizde kısmetse öyle yani kayınvalideciğim 3 çocuğuu da bir sene içinde evlendiriyor biz sonuncuyuz kadın artık hepsini bitirsem gözüyle bakıyor hevesini çoktan almış hiç ilgili değil her şey bize kaldı
Allah yardımcınız olsunwalla kızlar sevinin bizim iki ailede de ilk evlenenleriz herkes herşeyi hem bize bırakıyo hemde adetti suydu buydu yok akışına doğru gidiyoz bodozlama :):)
evet geldiklerinde çikolata yada lokum ikram edersiniz kolonya ile beraber:)Kargaşa olabilir onu hiç düşünmedim ne bileyim daha önce hiç nişan görmedim kiAma sonradan servis yapayım o zaman foto çekinirken güzel çıksın masa da Allahtan muıtfağımız büyük
aynen bizde de adeti osu busu yok sadece nişanlım düğünde kendi ekiplerinden çıkarmak istiyo ben gerek yok desem de güzel olur gösteri için diyo ikimiz de oynamayı falan sevmediğimiz için vakit geçirmeye iyi gider diye sanırımwalla kızlar sevinin bizim iki ailede de ilk evlenenleriz herkes herşeyi hem bize bırakıyo hemde adetti suydu buydu yok akışına doğru gidiyoz bodozlama :):)
olmaz mı yaa güzel olur tabi hem değişiklik olur hoş olur :) bizde de oynak çok :) Müzik olsun iki tarfada yeter zaten aile dostuyuz ailelerimiz iç içe yabancılıkta yok böyle kendi kendimize evleniyo gibiyizaynen bizde de adeti osu busu yok sadece nişanlım düğünde kendi ekiplerinden çıkarmak istiyo ben gerek yok desem de güzel olur gösteri için diyo ikimiz de oynamayı falan sevmediğimiz için vakit geçirmeye iyi gider diye sanırım
bize kalsa hiç oyunlu istemiyoruz da demen gibi oynamak isteyen çok güzel geçsin e bide nikahı önceden yapıcaz nasıl geçer zaman kafkas ekibi biraz oyun takı tuku derken biter bi şekildeolmaz mı yaa güzel olur tabi hem değişiklik olur hoş olur :) bizde de oynak çok :) Müzik olsun iki tarfada yeter zaten aile dostuyuz ailelerimiz iç içe yabancılıkta yok böyle kendi kendimize evleniyo gibiyiz
aa bende aynı düşünüyorum canım nikah bi gün önceden olucak yemekli yapıcaz düğünü kişi sayısını biraz azalmamz gerekiyo diye böyle yapmayı düşündük bzde :)bize kalsa hiç oyunlu istemiyoruz da demen gibi oynamak isteyen çok güzel geçsin e bide nikahı önceden yapıcaz nasıl geçer zaman kafkas ekibi biraz oyun takı tuku derken biter bi şekilde
kızlar benim sözüm evde oldu nişanda yapmadık dediğiniz gbi bi büyük masa hazırladık tabaga alınıp konmalık ikramlar ordaydı diğer ikramları mutfakta hazırladık kahveler yapıldı isteme oldu yüzükler takıldı pasta kestik sonra ikramlar dağıtıldı daha sonrada o gün şansıma gs-fb maçı vardı herkes maçı izlemeye başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?