Arkadaşım profildeki sen msn gelinlik süper...Günaydın herkese :)
Sağol canım aydınlattığın için bilmiyorum akışına bırakıcm artık varsada yoksada Allahtan hayırlısı olsun napalımCanım öğrendiğime göre kanda ilişkiden bi hafta sonra çıkıyor.. Eger kanda yoksa büyük ihtimal yoktur idrarda negatif çıkıyor sonradan pozitif olabiliyor çünki horman idrara geç karışıyor... Ümidini kırmak gibi olmamıştır umarım..
Evet benim teşekkür ederim :)Arkadaşım profildeki sen msn gelinlik süper...
Gerçekten çok yakışmış maşallah çokta sempatik çıkmışsın.. Ben tesettürlüyüm ama çok beğendim özellikle arka fiyonk kolları çok zarif. Şuam straplez çok moda yaa bana estetik gelmiyor.. İnş ömür boyu mutlu olursunuz...Evet benim teşekkür ederim :)
Gunaydinnnn kizlarrrrrrkaç gündür bilgisayar başına geçemedim ancak fırsatım oldu listeyle ilgilenmeye bu aradaUlytau canım sana sormadan listeye yazdım umarım sorun olmaz konuyu açtığım günden beri burda olduğun için ayrı bir yerin var ona dayanarak yazdım istemezsen silerim tekrar bazı arkadaşları BATtan uzun süre geçmesine rağmen bilgi vermedikleri için listeden kaldırdım isminin yanında (?) olan arkadaşlar da durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçları paylaşmayacaksak listede olmamızın da bir anlamı yok dimi ama
Ay çok teşekkür ederim canım. Ben de çok beğenerek giymiştim gelinliğimi. İnşallah sen de eşinle bi ömür boyu çok mutlu olursun, bebekli bebekli :)Gerçekten çok yakışmış maşallah çokta sempatik çıkmışsın.. Ben tesettürlüyüm ama çok beğendim özellikle arka fiyonk kolları çok zarif. Şuam straplez çok moda yaa bana estetik gelmiyor.. İnş ömür boyu mutlu olursunuz...
kaç gündür bilgisayar başına geçemedim ancak fırsatım oldu listeyle ilgilenmeye bu aradaUlytau canım sana sormadan listeye yazdım umarım sorun olmaz konuyu açtığım günden beri burda olduğun için ayrı bir yerin var ona dayanarak yazdım istemezsen silerim tekrar bazı arkadaşları BATtan uzun süre geçmesine rağmen bilgi vermedikleri için listeden kaldırdım isminin yanında (?) olan arkadaşlar da durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçları paylaşmayacaksak listede olmamızın da bir anlamı yok dimi ama
hadi gözün aydın ben de yapmıştım çift çizgiyi görünce insan rahatlıyor demek ki ben de yumurtluyormuşum diye :)Günaydın arkadaşlar.
bu ay çalışma yapmadık malum ama ben yum. Testi yapmıştım şüphelerimden dolayı. 15.gün yumurtam çatlamış ovulasyon testine göre. Çok mutlu oldum demek ki çatlıyormuş yumurtam. Önümüzdeki ay çalışmaya başlayacağız, heyecan yaptım 1 ay kaldı.
günaydınlarrr hanımlarrr
Ulytau canımmm nerelerdesin? Eşin ne tepki verdi çok merak ediyorumm :)
maşallah maşallah sağlıkla kucağında göresin evladınıalıntı yapmayı unuttuğum diğer tüm arkadaşlara da koccaman günaydın dayanamadım beta hcg yaptırdım yine ondan geciktim 300 çıkmış nerdeyse üçe katlamış çok sevinçliyim :)
Ayyy ne güzel... Bu böyle gider canım merak etme sen. Çok sevindim adına :) Bu arada günaydınHiç sorun değil tabi ki yazabilirsin canım bu arada beni etiketliyosunuz ama bana bildirim gelmiyo mesajları incelerken gördümbatım için 28 mart yazabilirsin
hadi gözün aydın ben de yapmıştım çift çizgiyi görünce insan rahatlıyor demek ki ben de yumurtluyormuşum diye :)
günaydııınnn canım :)
burdayım canım dün yoğundum gelemedim :) eşimi görseniz çocuk gibiydi gözleri doldu beni kucakladı uzun süre ayrılmadı hemen baktı şuan nasıl acaba diye bebeğin haftasına akşam da bebeğin anne karnındaki gelişimiyle ilgili vidyolar falan izliyodugitmiş bana ne kadar meyve bulduysa almış valla böyle gidecekse sevdim ben bu işi dedim
maşallah maşallah sağlıkla kucağında göresin evladını
Ayyy ne güzel... Bu böyle gider canım merak etme sen. Çok sevindim adına :) Bu arada günaydın
Maşallah sizeeee :) çooooook güzel bi hamilelik dönemin olsun inşallaaahh,sonrada gelsin bebiş kucağınaalıntı yapmayı unuttuğum diğer tüm arkadaşlara da koccaman günaydın dayanamadım beta hcg yaptırdım yine ondan geciktim 300 çıkmış nerdeyse üçe katlamış çok sevinçliyim :)
Aminn canım inşallah. Eminim ki bambaşka bi duygudurçok teşekkürler en yakın zamanda sizinkileri de duyarız dilerim :) insan istemiyorum düşünmüyorum filan diyo ama öğrendiğin andan itibaren hepsini unutuyosun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?