Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizeeee :) çooooook güzel bi hamilelik dönemin olsun inşallaaahh,sonrada gelsin bebiş kucağına
Aminn canım inşallah. Eminim ki bambaşka bi duygudur
Kızlar ya bi şey sorucam. Benim geçen ay adetim 13 gün sürdü. Doktora falan gittim hiç bi şey yokmuş da şükür. bu ay adetim daha mı geç olur dersiniz öncekinde uzun sürdüğü için?
İyiyim ben de canım okuldayım işte. Tayinimiz şöyle olacak. Haziran sonunda eşimin çıkacak. Ağustosta da eş durumuyla benimki. İnşallah güzel yerlere çıkar. Sizin ne zaman canım?evett :) sende durumlar nasıl bata kaç kaldı bakalım
aynen canım :) sen nasılsın napıyosun tayin ne zaman çıkacak haziranda mı
İyiyim ben de canım okuldayım işte. Tayinimiz şöyle olacak. Haziran sonunda eşimin çıkacak. Ağustosta da eş durumuyla benimki. İnşallah güzel yerlere çıkar. Sizin ne zaman canım?
Anladım canım. Ovulasyon testim de yok şu an hiç de kullanmadım. Bugün tam 14 gün oldu tamamen biteli. Bakalım artık ne zaman gelirse kırmızılar :)yumurtanın ne zaman atıldığına bağlı geç atılırsa atıldıktan 14 gün sonra olursun varsa ovulasyon testi kullan ne zaman olacağını tahmin ederiz o zaman canım.
Nekadar uzun sürdüğü önemli değilki. Benim 3 gün sürsede günüm değişmez,bir hafta sürsede değişmez. Yumurtlama gününü biliyorsan onu baz al ondan 14 gün sonra gelecek kırmızı demek :)Kızlar ya bi şey sorucam. Benim geçen ay adetim 13 gün sürdü. Doktora falan gittim hiç bi şey yokmuş da şükür. bu ay adetim daha mı geç olur dersiniz öncekinde uzun sürdüğü için?
İyi ya inşallah canım. Nereyi istiyosunuz?bizim de sanırım bir bir buçuk aya belli olur nereye gideceğimiz ondan sonra da temmuz gibi ayrılışı yaparız
Bilmiyorum ki tam yumurtlama günümü de :) Neyse artık ne zaman gelirseNekadar uzun sürdüğü önemli değilki. Benim 3 gün sürsede günüm değişmez,bir hafta sürsede değişmez. Yumurtlama gününü biliyorsan onu baz al ondan 14 gün sonra gelecek kırmızı demek :)
evett :) sende durumlar nasıl bata kaç kaldı bakalım
bata,a 8 var canım . Sanki kasık ağrım geçti artık,umudumu kaybetcem ama göğüslerde bi dolgunluk var,normalde benim adet öncesi hiç dolgunlaşmaz ve acımaz. Şimdi dokununca biraz acıyor. Bide çok uyumak istiyorum,sabah uyanmakta çok zorlanıyorum am buda bahar yorgunluğu olabilir tabi :))
İyi ya inşallah canım. Nereyi istiyosunuz?
İnşallah gelmeeeeez :)Bilmiyorum ki tam yumurtlama günümü de :) Neyse artık ne zaman gelirse
Ahh ege ahhhh :) sen istanbula gel ben memleketime döneyim :))genelde ege taraflarını yazdık ama bakalım bir sürpriz olmazsa :)
Gönlünüzden geçen yer olur inşallah :)genelde ege taraflarını yazdık ama bakalım bir sürpriz olmazsa :)
Ahh ege ahhhh :) sen istanbula gel ben memleketime döneyim :))
Gönlünüzden geçen yer olur inşallah :)
Gelir gelir :)İnşallah gelmeeeeez :)
Bende kasık ağrım geçti diye üzülüyodum :) akıntıda devam bu arada. Bide çok gergin ve sinirliyim yaa,bahar geçişimi hep bunlar acabaaaakasık ağrısı sürekli olmuyor zaten yani bende bir kaç gün sonra kesildi adet olmam gerekn gün tekrar başladı, göğüslerimde bir değişiklik yoktu şuan inanılmaz acıyorlar sutyeni çıkartasım gelmiyor. yorgunluk bende de vardı sabahları sürünerek kalkıyorum hala bahar yorgunluğu sandım meğer değilmiş
Gelmesinler yaaaa istemiyoruzzzzzz :)Gelir gelir :)