• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım öğrendiğime göre kanda ilişkiden bi hafta sonra çıkıyor.. Eger kanda yoksa büyük ihtimal yoktur idrarda negatif çıkıyor sonradan pozitif olabiliyor çünki horman idrara geç karışıyor... Ümidini kırmak gibi olmamıştır umarım..
Sağol canım aydınlattığın için bilmiyorum akışına bırakıcm artık varsada yoksada Allahtan hayırlısı olsun napalım

Günaydın arkadaşlar.
bu ay çalışma yapmadık malum ama ben yum. Testi yapmıştım şüphelerimden dolayı. 15.gün yumurtam çatlamış ovulasyon testine göre. Çok mutlu oldum demek ki çatlıyormuş yumurtam. Önümüzdeki ay çalışmaya başlayacağız, heyecan yaptım 1 ay kaldı.

kaç gündür bilgisayar başına geçemedim ancak fırsatım oldu listeyle ilgilenmeye bu arada Ulytau Ulytau canım sana sormadan listeye yazdım umarım sorun olmaz konuyu açtığım günden beri burda olduğun için ayrı bir yerin var ona dayanarak yazdım istemezsen silerim tekrar bazı arkadaşları BATtan uzun süre geçmesine rağmen bilgi vermedikleri için listeden kaldırdım isminin yanında (?) olan arkadaşlar da durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçları paylaşmayacaksak listede olmamızın da bir anlamı yok dimi ama :KK72:
Gunaydinnnn kizlarrrrrr
Ben yazmistim son durumumu bildirmiştim kacirmişsin, malesef kirmizi kart hemde 2 gun once...
Ama ayni hizla ayni heycanla denemeye devam :KK73:
BAT 26 Nisan insallah gebelik nasip olur:anneadayı:
Ovulasyon testi aldim ilk denemem olacak ovulasyon testi ile hadi hayirlisi bakalim:KK33:
Bugun adetimin 5. gunu incir kuru basladim sabah aksam...
eşime de bal corek otu tohumu kabak citlegi tarcin ve cevizi hepsini karistirip macun yaptim hergun sabah aksam bir yemek kasigi yedirtiyorum.
Pek sevmedi tadini ama elime mahkum :confused:
Rabbim hepimize nasip eder insallah bebisler.
Hepimize kolay gelsin :KK31::KK31::KK31:

maşallah arkadaşlar çok güzel gelin olmuşsunuz
ben gelin olduğumda dış çekimler yoktu klasik stüdyo çekimleri benim düğün fotoğrafları
eskidik yaaa

Gerçekten çok yakışmış maşallah çokta sempatik çıkmışsın.. Ben tesettürlüyüm ama çok beğendim özellikle arka fiyonk kolları çok zarif. Şuam straplez çok moda yaa bana estetik gelmiyor.. İnş ömür boyu mutlu olursunuz...
Ay çok teşekkür ederim canım. Ben de çok beğenerek giymiştim gelinliğimi. İnşallah sen de eşinle bi ömür boyu çok mutlu olursun, bebekli bebekli :)

lavin hayırlısı canım inşallah gelecek aya bebişin gelir
mihriban41 artık önümüzdeki maçlara bakacağız
bizde bu ay adam akıllı deniyoruz bu hafta özel haftam
yarından itibaren hafta sonu sıkı çalışmamız gerek

kaç gündür bilgisayar başına geçemedim ancak fırsatım oldu listeyle ilgilenmeye bu arada Ulytau Ulytau canım sana sormadan listeye yazdım umarım sorun olmaz konuyu açtığım günden beri burda olduğun için ayrı bir yerin var ona dayanarak yazdım istemezsen silerim tekrar bazı arkadaşları BATtan uzun süre geçmesine rağmen bilgi vermedikleri için listeden kaldırdım isminin yanında (?) olan arkadaşlar da durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçları paylaşmayacaksak listede olmamızın da bir anlamı yok dimi ama :KK72:

Hiç sorun değil tabi ki yazabilirsin canım bu arada beni etiketliyosunuz ama bana bildirim gelmiyo mesajları incelerken gördüm :KK46: batım için 28 mart yazabilirsin :KK60:

Günaydın arkadaşlar.
bu ay çalışma yapmadık malum ama ben yum. Testi yapmıştım şüphelerimden dolayı. 15.gün yumurtam çatlamış ovulasyon testine göre. Çok mutlu oldum demek ki çatlıyormuş yumurtam. Önümüzdeki ay çalışmaya başlayacağız, heyecan yaptım 1 ay kaldı.
hadi gözün aydın ben de yapmıştım çift çizgiyi görünce insan rahatlıyor demek ki ben de yumurtluyormuşum diye :)

günaydınlarrr hanımlarrr

günaydııınnn canım :)

Ulytau Ulytau canımmm nerelerdesin? Eşin ne tepki verdi çok merak ediyorumm :)

burdayım canım dün yoğundum gelemedim :) eşimi görseniz çocuk gibiydi gözleri doldu beni kucakladı uzun süre ayrılmadı hemen baktı şuan nasıl acaba diye bebeğin haftasına akşam da bebeğin anne karnındaki gelişimiyle ilgili vidyolar falan izliyodu :KK53::KK53: gitmiş bana ne kadar meyve bulduysa almış valla böyle gidecekse sevdim ben bu işi dedim :cool::cool:

alıntı yapmayı unuttuğum diğer tüm arkadaşlara da koccaman günaydın dayanamadım beta hcg yaptırdım yine ondan geciktim 300 çıkmış nerdeyse üçe katlamış çok sevinçliyim :)
maşallah maşallah sağlıkla kucağında göresin evladını

Hiç sorun değil tabi ki yazabilirsin canım bu arada beni etiketliyosunuz ama bana bildirim gelmiyo mesajları incelerken gördüm :KK46: batım için 28 mart yazabilirsin :KK60:

hadi gözün aydın ben de yapmıştım çift çizgiyi görünce insan rahatlıyor demek ki ben de yumurtluyormuşum diye :)

günaydııınnn canım :)

burdayım canım dün yoğundum gelemedim :) eşimi görseniz çocuk gibiydi gözleri doldu beni kucakladı uzun süre ayrılmadı hemen baktı şuan nasıl acaba diye bebeğin haftasına akşam da bebeğin anne karnındaki gelişimiyle ilgili vidyolar falan izliyodu :KK53::KK53: gitmiş bana ne kadar meyve bulduysa almış valla böyle gidecekse sevdim ben bu işi dedim :cool::cool:
Ayyy ne güzel... Bu böyle gider canım merak etme sen. Çok sevindim adına :) Bu arada günaydın :KK68:

maşallah maşallah sağlıkla kucağında göresin evladını

Ayyy ne güzel... Bu böyle gider canım merak etme sen. Çok sevindim adına :) Bu arada günaydın :KK68:

çok teşekkürler en yakın zamanda sizinkileri de duyarız dilerim :) insan istemiyorum düşünmüyorum filan diyo ama öğrendiğin andan itibaren hepsini unutuyosun gerçekten

alıntı yapmayı unuttuğum diğer tüm arkadaşlara da koccaman günaydın dayanamadım beta hcg yaptırdım yine ondan geciktim 300 çıkmış nerdeyse üçe katlamış çok sevinçliyim :)
Maşallah sizeeee :) çooooook güzel bi hamilelik dönemin olsun inşallaaahh,sonrada gelsin bebiş kucağına :KK46::KK54:

Back