- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Ay inşallah bende ööule olur normalde hep iki gün erken olurum yani 28 günde bir ama git gide uzuyo bu ay 40.günüm hala gelen giden yok
Canım hiç üzülme bak burda birçok arkadaşın da öyle oldu rahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah bende ööule olur normalde hep iki gün erken olurum yani 28 günde bir ama git gide uzuyo bu ay 40.günüm hala gelen giden yok
Canım hiç üzülme bak burda birçok arkadaşın da öyle oldu rahi
Maleseff kızlarr bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı .Tırt yani .Ama neden adet olmuyorum onu anlmadım çok canım sıkkın
Ayy dün iki pozitif bugün iki negatif noluyoruz
Doktor söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum
hayırlı olsun canımmm:)Kızlar gündem kötü olsa da güzel haberler vereyim :) Henüz doktor kontrolüne gitmemiş olsam da bugün bat a 1 hafta varken kanda 45 çıktı :)
Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyim daha herşey boş vallaRahim kendini bebeğe hazırlıyor benim de hamile kalmadan önceki son adetim çok farklı lekelenme şeklinde olmuştu hepsi vücudunun hazirlandiginin işareti
bat kaçtı ki bugün yaptın testiMaleseff kızlarr bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı .Tırt yani .Ama neden adet olmuyorum onu anlmadım çok canım sıkkın
bat kaçtı ki bugün yaptın testi
benim bat 6 nisan
ben dun yaptım negatif 0.,30 ne kadar guvemeliyim bu yapilan kan testine
Bugün buralar sessiz biraz :)
bat kaçtı ki bugün yaptın testi
benim bat 6 nisan
ben dun yaptım negatif 0.,30 ne kadar guvemeliyim bu yapilan kan testine
25 martti 7 gun gecti kan testi en dogru sonic
Canım öğrendiğime göre kanda ilişkiden bi hafta sonra çıkıyor.. Eger kanda yoksa büyük ihtimal yoktur idrarda negatif çıkıyor sonradan pozitif olabiliyor çünki horman idrara geç karışıyor... Ümidini kırmak gibi olmamıştır umarım..Benmide adetim 12 gün geçti ama hala adet olmadım adete dair hiç bi belirtimde yok iki gün önce kan testi yaptırdım negatif adet söktürücü verdi doktor ama kullanmamayı tercih ettim 4-5gün daha bekliyip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum acep çıkarmı sonradan