• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Maleseff kızlarr bugün kan testi yaptırdım 0.18 çıktı .Tırt yani .Ama neden adet olmuyorum onu anlmadım çok canım sıkkın:KK14::KK14::KK42::KK42:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT ???_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
fatihkbra____________BAT 28 Mart(?)
lilydodo _____________BAT 29 Mart(?)
mihriban41___________BAT 31 Mart(?)
rzombie _____________BAT 1 Nisan(?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs

kaç gündür bilgisayar başına geçemedim ancak fırsatım oldu listeyle ilgilenmeye bu arada Ulytau Ulytau canım sana sormadan listeye yazdım umarım sorun olmaz konuyu açtığım günden beri burda olduğun için ayrı bir yerin var ona dayanarak yazdım istemezsen silerim tekrar bazı arkadaşları BATtan uzun süre geçmesine rağmen bilgi vermedikleri için listeden kaldırdım isminin yanında (?) olan arkadaşlar da durumları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.. sonuçları paylaşmayacaksak listede olmamızın da bir anlamı yok dimi ama :KK72:

bat kaçtı ki bugün yaptın testi
benim bat 6 nisan
ben dun yaptım negatif 0.,30 ne kadar guvemeliyim bu yapilan kan testine

canım moral bozucu olmak istemem ama geç döllenme olmadıysa birin üstünde çıkmalıydı sonuç yumurtlama zamanını takip ettin mi ovulasyon testi veya akıntı vb. ile?

Benmide adetim 12 gün geçti ama hala adet olmadım adete dair hiç bi belirtimde yok iki gün önce kan testi yaptırdım negatif adet söktürücü verdi doktor ama kullanmamayı tercih ettim 4-5gün daha bekliyip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum acep çıkarmı sonradan

Benmide adetim 12 gün geçti ama hala adet olmadım adete dair hiç bi belirtimde yok iki gün önce kan testi yaptırdım negatif adet söktürücü verdi doktor ama kullanmamayı tercih ettim 4-5gün daha bekliyip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum acep çıkarmı sonradan
Canım öğrendiğime göre kanda ilişkiden bi hafta sonra çıkıyor.. Eger kanda yoksa büyük ihtimal yoktur idrarda negatif çıkıyor sonradan pozitif olabiliyor çünki horman idrara geç karışıyor... Ümidini kırmak gibi olmamıştır umarım..

Back