- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Bürodayım canım..
hepimizin başı sağolsun..başımız sağolsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bürodayım canım..
hepimizin başı sağolsun..başımız sağolsun..
Ulytau eşin yanında değilmi haberi veremedin mii
Güzel bir sürpriz yap eşine ben yapamadım çok içimde kaldısurat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum
Hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin.Günaydın canım.. İyi gibiyiz,üzgünüz,şsşkınız.. Karışığız yani..
Allah bize de böyle haberler vermeyi nasip etsin :)surat ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum
Güzel bir sürpriz yap eşine ben yapamadım çok içimde kaldı
Allah bize de böyle haberler vermeyi nasip etsin :)
nasıl söylemeyi düşünüyorsun arkadaşım
İnşallah bebiş belirtisidir bu gecikme :) normalde düzenliyse döngün ihtimal yüksek tabi. İdrarda çıkmayıp kanda çıksbilir. Yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin aslındaBende kan testi sonucunu bugün alıcam 12. Günüm bugün idrarda 9 gün geçtiğinde yapmıştım negatifti sizce ne olur bu sonuç kızlar
Yumurtlama günüm 13 marttı bu ay çalışmalar çok düzenliydi hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyorum geçen ayda 4 gün gecikmişti ama adet sancılarım vardı bu ay hiç olmadı sancım sadece kasık ağrısı çektim bi hafta şu anda hiç ağrım falan yok çok heyecanlıyım yaİnşallah bebiş belirtisidir bu gecikme :) normalde düzenliyse döngün ihtimal yüksek tabi. İdrarda çıkmayıp kanda çıksbilir. Yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin aslında
Kan testi yaptır bence canım,kesin olarak öğrenirsin.. Yumurtlama gününe göre günün gecikmiş,kiminin geç çıkıyor idrarda sen hemn bi kan testi yaptır bizede hayırlı haberler ver :)Yumurtlama günüm 13 marttı bu ay çalışmalar çok düzenliydi hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyorum geçen ayda 4 gün gecikmişti ama adet sancılarım vardı bu ay hiç olmadı sancım sadece kasık ağrısı çektim bi hafta şu anda hiç ağrım falan yok çok heyecanlıyım ya
Sonucu aldım 1 yazıyoKan testi yaptır bence canım,kesin olarak öğrenirsin.. Yumurtlama gününe göre günün gecikmiş,kiminin geç çıkıyor idrarda sen hemn bi kan testi yaptır bizede hayırlı haberler ver :)
Hayırlısı olsun canım,sıkms canını.. Bu ay olur inşallahSonucu aldım 1 yazıyo
8 aydır hiç korunmuyoruzARKADAŞIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN 5 VE ÜZERİ GEBELİK OLARAK ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM BEN
NE ZAMANDIR İSTİYORSUN BEBİŞİ
Doktor söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorumHayırlısı olsun canım,sıkms canını.. Bu ay olur inşallah
SANA SÖYLE SÖYLEYİM BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ 4 ADETİMDE GECİKMELER YAŞADIM8 aydır hiç korunmuyoruz
Ay inşallah bende ööule olur normalde hep iki gün erken olurum yani 28 günde bir ama git gide uzuyo bu ay 40.günüm hala gelen giden yokSANA SÖYLE SÖYLEYİM BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ 4 ADETİMDE GECİKMELER YAŞADIM
NORMALDE HİÇ ŞAŞMAZDI HATTA O ZAMAN ÜSÜLMÜŞTÜMDÜZENLİ İKEN HAMİLE KALAMIYORUM
ŞİMDİ HİÇ OLMAYACAK DİYE AMA O DÜZENSİZLİKLER ZAMANINDA 5. AYDA HAMİLE KALDIM DARISI SANA OLSUN