2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınlarr
Allah rahmet eylesin Savcıya ailesine sabır versin Rabbim

Ulytau eşin yanında değilmi haberi veremedin mii

nasıl söylemeyi düşünüyorsun arkadaşım

Bende kan testi sonucunu bugün alıcam 12. Günüm bugün idrarda 9 gün geçtiğinde yapmıştım negatifti sizce ne olur bu sonuç kızlar

Bende kan testi sonucunu bugün alıcam 12. Günüm bugün idrarda 9 gün geçtiğinde yapmıştım negatifti sizce ne olur bu sonuç kızlar
İnşallah bebiş belirtisidir bu gecikme :) normalde düzenliyse döngün ihtimal yüksek tabi. İdrarda çıkmayıp kanda çıksbilir. Yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin aslında

İnşallah bebiş belirtisidir bu gecikme :) normalde düzenliyse döngün ihtimal yüksek tabi. İdrarda çıkmayıp kanda çıksbilir. Yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin aslında
Yumurtlama günüm 13 marttı bu ay çalışmalar çok düzenliydi hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyorum geçen ayda 4 gün gecikmişti ama adet sancılarım vardı bu ay hiç olmadı sancım sadece kasık ağrısı çektim bi hafta şu anda hiç ağrım falan yok çok heyecanlıyım ya

Kan testi yaptır bence canım,kesin olarak öğrenirsin.. Yumurtlama gününe göre günün gecikmiş,kiminin geç çıkıyor idrarda sen hemn bi kan testi yaptır bizede hayırlı haberler ver :)

ARKADAŞIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN 5 VE ÜZERİ GEBELİK OLARAK ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM BEN
NE ZAMANDIR İSTİYORSUN BEBİŞİ

8 aydır hiç korunmuyoruz
SANA SÖYLE SÖYLEYİM BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ 4 ADETİMDE GECİKMELER YAŞADIM
NORMALDE HİÇ ŞAŞMAZDI HATTA O ZAMAN ÜSÜLMÜŞTÜMDÜZENLİ İKEN HAMİLE KALAMIYORUM
ŞİMDİ HİÇ OLMAYACAK DİYE AMA O DÜZENSİZLİKLER ZAMANINDA 5. AYDA HAMİLE KALDIM DARISI SANA OLSUN

Ay inşallah bende ööule olur normalde hep iki gün erken olurum yani 28 günde bir ama git gide uzuyo bu ay 40.günüm hala gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…