• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Rehine alımı var canım,silahlar fln.. Giriş çıkış kapatıldı

Ysmdfn Ysmdfn canım var mı bir gelişme inşallah savcıya bir şey olmaz yaa yazık adama bir de fotoğraf paylasmis serefsizler

yeni gördüm haberi çıldırdım bilgisayar başında resmen şerefsiz pislikler bu ne devletin savcısı teröristler tarafından rehin alınıyor şaka mı bu ya ?!!! gerçekten sinirden elim ayağım titredi olacak şey değil. eşimin ve savcı bir arkadaşımın dediği içerden yardım eden avukatların olduğu. ben adliyeye girerken ayakkabımdan kemerime çıkarıyorum bin kere kontrol ediyolar bu nasıl olur ya :(

teşekkür ederim tatlım, şuan oldukça mutsuzum.. :KK43: Kanun adamını rehin almak ne demek
hiç sorma canım yaaa kamu binaları arasında en güvenli olan yerler arasında olması gereken Adliyede bunları yaşanması çok üzücü allah ailesine bağışlasın Savcı Beyi

yeni gördüm haberi çıldırdım bilgisayar başında resmen şerefsiz pislikler bu ne devletin savcısı teröristler tarafından rehin alınıyor şaka mı bu ya ?!!! gerçekten sinirden elim ayağım titredi olacak şey değil. eşimin ve savcı bir arkadaşımın dediği içerden yardım eden avukatların olduğu. ben adliyeye girerken ayakkabımdan kemerime çıkarıyorum bin kere kontrol ediyolar bu nasıl olur ya :KK43:
Gerçekten çok sinir bozucu ve üzücü.. Normal şartlar silahın s'si giremez buraya.. Bi açıklaması olacak elbet,ben yorum yapmak istemiyorum şuanda..

Böyle bi şey gerçekten çok şalırtıcı ve üzücü. Hele bi de fotoğraf paylaşmışlar. Çok korkmuşsundur sen de geçmiş olsun sana da canım Ysmdfn Ysmdfn

Back