2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aman tanrımm kendime dur demekiyim

Nabersiniz millet . Benim moralim sifir sifirrr çıkmıyorr testte bişi sbah sabah gittim o kadarda tuttum idrarımı yine negatifff... pofff

niye noldu yea ? benim de geçen hafta negatifti bu sabah yapacak idim test bozuk çıktı meraklandım tutabilirsem akşam tutamazsam yarın sabaha yapıcam ben de

Merhabalar kızlar! Nasılsınız... Ben çok stresliyim yaaa...iş stresi.. Bide ilacı bırakıyorum antidrpresanı. Yan etkileri var ...

iyiyiz iş stresi bende de var, hangisini kullanıyosun ?

Ya nasıl anlatsamki anlatmaktanda yoruldum Şimdi benim adetim 25 marttı ama olmadım fakettt 3 gün önce kahverengimsi bi akıntım geldi sonra pembe kanlı gibi oldu bu sabahta baktım hiç bişi yok. Gittim test aldım negatif. Yani Ne adet oluyorum ne hamileee Pöfff sıkıntı bastı iyice yaf

dur akşam ben test yapayım da ne adet oluyor ne hamile kervanına ben de katılacam gibi.

Sendeki sabır maşşallah zateeenn Benim o kadar vaktim geçse ortamdan yarılmıştım heralde

Canım bir doktora git istersen ya da kan testi yaptir gerçi mevsimden mi bilmem çok kişinin günü geçti bu aralar

Cipraleks 10 mg hafif bi baş dönmesi ve denge bozukluğu var ya

Canım bir doktora git istersen ya da kan testi yaptir gerçi mevsimden mi bilmem çok kişinin günü geçti bu aralar

Ya Gitcem doktorada kandada çıkmazsa iyice üzülcem. Şimdi en azından bi umut diyorum neyse bi kaç gün daha bekleyimdee

Kızlar iki dakikası kaldı testi yüklicem yorumlarınızı benden esirgemeyiniz zira salak gibiyim.

inanamıyorum ki insan mutlu olur ne kadar öküzüm hamile değilim dicem cnntrm gelip beni tokattlıcak şimdi lütfen beni çimdikleyin

Eeee bu kadar beklersen alışkanlık olur testtede inanmassın tabi kaç gün geçmişti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…