ben 174cm boy 60 kg ile evlendim hep eşim zayıf bulurdu beni kyv hiç anlatmayım hasta olacaktı bu kadar zayıfmı olunur diye
hamile kalmadan önce evliliğimizin 1,5 yılında 8 kg aldım eşim memnun oldu 68 kg idim
kyv hala yetersiz buluyordu
sonra hamile kaldım kilo aldım hemde nasıl eşim benden korktu
Nabersiniz millet . Benim moralim sifir sifirrrçıkmıyorr testte bişi sbah sabah gittim o kadarda tuttum idrarımı yine negatifff... pofff
Merhabalar kızlar! Nasılsınız... Ben çok stresliyim yaaa...iş stresi.. Bide ilacı bırakıyorum antidrpresanı. Yan etkileri var ...
aman tanrımm kendime dur demekiyim
niye noldu yea ?benim de geçen hafta negatifti bu sabah yapacak idim test bozuk çıktı meraklandım tutabilirsem akşam tutamazsam yarın sabaha yapıcam ben de
iyiyiz iş stresi bende de var, hangisini kullanıyosun ?
Ya nasıl anlatsamki anlatmaktanda yoruldumŞimdi benim adetim 25 marttı ama olmadım fakettt 3 gün önce kahverengimsi bi akıntım geldi sonra pembe kanlı gibi oldu bu sabahta baktım hiç bişi yok. Gittim test aldım negatif. Yani Ne adet oluyorum ne hamileee Pöfff sıkıntı bastı iyice yaf
Sendeki sabır maşşallah zateeennBenim o kadar vaktim geçse ortamdan yarılmıştım heralde
Ya nasıl anlatsamki anlatmaktanda yoruldumŞimdi benim adetim 25 marttı ama olmadım fakettt 3 gün önce kahverengimsi bi akıntım geldi sonra pembe kanlı gibi oldu bu sabahta baktım hiç bişi yok. Gittim test aldım negatif. Yani Ne adet oluyorum ne hamileee Pöfff sıkıntı bastı iyice yaf
Sendeki sabır maşşallah zateeennBenim o kadar vaktim geçse ortamdan yarılmıştım heralde
Aynen canım ben de katılıyorum bu kadar sabır olmaz peygamber sabrı dedikleri bu olsa gerek :)
Canım bir doktora git istersen ya da kan testi yaptir gerçi mevsimden mi bilmem çok kişinin günü geçti bu aralar
Cipraleks 10 mg hafif bi baş dönmesi ve denge bozukluğu var yaaman tanrımm kendime dur demekiyim
niye noldu yea ?benim de geçen hafta negatifti bu sabah yapacak idim test bozuk çıktı meraklandım tutabilirsem akşam tutamazsam yarın sabaha yapıcam ben de
iyiyiz iş stresi bende de var, hangisini kullanıyosun ?
Canım bir doktora git istersen ya da kan testi yaptir gerçi mevsimden mi bilmem çok kişinin günü geçti bu aralar
Ya Gitcem doktorada kandada çıkmazsa iyice üzülcem. Şimdi en azından bi umut diyorum neyse bi kaç gün daha bekleyimdee
çizgi var silikte olsa canım benim hayırlı olsuuunnn:)Eki Görüntüle 1474928 fotoğrafta çıkmıyor bi türlü ama siz görebiliyor musunuz sizce buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi ben çok yaptım hiç böyle bişey görmedim
Canım sende hiç azcık da olsa çizgi çıkmış mıydı
Eki Görüntüle 1474928 fotoğrafta çıkmıyor bi türlü ama siz görebiliyor musunuz sizce buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi ben çok yaptım hiç böyle bişey görmedim
çizgi var silikte olsa canım benim hayırlı olsuuunnn:)
canımmmmm çizgi var sendee . Hadi Hayırlısı
inanamıyorum ki insan mutlu olur ne kadar öküzümhamile değilim dicem cnntrm gelip beni tokattlıcak şimdi lütfen beni çimdikleyin
Eeee bu kadar beklersen alışkanlık olur testtede inanmassın tabikaç gün geçmişti senin
42 gün oldu ama benim tahminime göre sadece 2 gün gecikti servikal mukusumu takip ediyodum ordan ovulasyon tarihini kestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?