• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar kiloyu sorun etmeyin ben 27 kg kilo aldım oğlumda şimdi 5 kg fazlam var amaben vermiyorum boyum 174 cm
kilo 74 kadın dediğin biraz etli butlu olur diyorum verirsem yüzümden de gidiyor memişlerden de
Bencede
Eki Görüntüle 1474928 fotoğrafta çıkmıyor bi türlü ama siz görebiliyor musunuz sizce buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi ben çok yaptım hiç böyle bişey görmedim
bebiş vaaaaaaaaaar ;) oleyyyyyyyyygy

Bencede

bebiş vaaaaaaaaaar :KK66: oleyyyyyyyyygy

Canım benim hayırlı uğurlu olsun :21:

bebeğim hamilesin işteeeeeeee:)

Canım bi kan testi yaptırda iyice emin olalım yaaa benim de düşükte klere testte çıkmadı kanda çıktı
Sağolun canlar, yarın bi yaptıracağım şuan hiçbir şey hissetmiyorum kanda görmeden inanmam :)

Var işteee duruyo bak ordaa :) şimdi bize belirtilerini anlatttt :)))

Tamam bi sn hemen havaya giriyorum :) beni en çok şüphelendiren şey servikal alıntılarımdı, normalde adet öncesi kuru olması gerekirdi ama benim hep kremsi tarzdaydı. Bide üç gündür kasık ağrım var sanki regl olack gibi ha geldi ha gelecek diye lavaboya gittim. Yumurtlamadan 4 gün sonra da ara sıra batma şeklinde olan sol tarafımda bi ağrı hissettim üç dört gün boyunca çok hafifti ama. Aynı dönemde dört gün de kabızlığım oldu çok özür diliyorum. Bunlar adet belirtisine de çok bemziyor gerçi.

Tamam bi sn hemen havaya giriyorum :) beni en çok şüphelendiren şey servikal alıntılarımdı, normalde adet öncesi kuru olması gerekirdi ama benim hep kremsi tarzdaydı. Bide üç gündür kasık ağrım var sanki regl olack gibi ha geldi ha gelecek diye lavaboya gittim. Yumurtlamadan 4 gün sonra da ara sıra batma şeklinde olan sol tarafımda bi ağrı hissettim üç dört gün boyunca çok hafifti ama. Aynı dönemde dört gün de kabızlığım oldu çok özür diliyorum. Bunlar adet belirtisine de çok bemziyor gerçi.
Oleeeyy oleeyyy çook güzel haber verdin bugun bizee darısı başımıza artık :)) yumurtlama sonrası bendede sağ kasıkta ara ara batma oldu ama bugun geçti gibi,bide devamlı beyaz krem gibi akıntı var.. Umarım bende güzel haber veririm yakında :))

İnşallah canım . Bide bişey sorcam sen kendi tahminime göre ikigün gecikti dedin ya geçmi yumurtladın o zman

Evet canım hem de oldukça geç, şöyle söyleyeyim biz korunmayı 22. günden sonra bırakmıştık ben yumurtlam çoktan geçmiştir diye düşündüm. Sonra da saldım gitti. Ben 26. Gün yumurtladığımı sanıyorum ama şayet hamileysem değerlerden anlarım ortalama bişeyler. Tek bir gün yumurta akından şeffaf uzunca bir akıntım oldu O yüzden tahminde bulunuyorum.

Ha bir de 16dan 20ye kadar ovulasyon testi yaptım negatifti. Ben de ya kist olmuştr ya da geçmiştir heralde dedim.

Oleeeyy oleeyyy çook güzel haber verdin bugun bizee darısı başımıza artık :)) yumurtlama sonrası bendede sağ kasıkta ara ara batma oldu ama bugun geçti gibi,bide devamlı beyaz krem gibi akıntı var.. Umarım bende güzel haber veririm yakında :))

Bilemiyorum canım ya :) yarın hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Evet canım hem de oldukça geç, şöyle söyleyeyim biz korunmayı 22. günden sonra bırakmıştık ben yumurtlam çoktan geçmiştir diye düşündüm. Sonra da saldım gitti. Ben 26. Gün yumurtladığımı sanıyorum ama şayet hamileysem değerlerden anlarım ortalama bişeyler. Tek bir gün yumurta akından şeffaf uzunca bir akıntım oldu O yüzden tahminde bulunuyorum.

Ha bir de 16dan 20ye kadar ovulasyon testi yaptım negatifti. Ben de ya kist olmuştr ya da geçmiştir heralde dedim.

ya benimde 25inde adet olmam gerekiyordu adet günümden 2 gün sonra kahverengi sonrada pembe akıntım geldi ama şuan yok 2 gün sürdü bitti . acaba diyorumki yerleşme kkanamasımı oldu ama adetten 2 gün sonra olduğu için şüpheleniyorum normalde adet günü yada daha önce olurmuş ya . Sonrada belki geç döllenme oldu o yüzden doğal olarak geç yerleştimi diyorum :D Kafayı tırlattım anlıycağın :rolleyes::rolleyes::KK53::KK53:

ya benimde 25inde adet olmam gerekiyordu adet günümden 2 gün sonra kahverengi sonrada pembe akıntım geldi ama şuan yok 2 gün sürdü bitti . acaba diyorumki yerleşme kkanamasımı oldu ama adetten 2 gün sonra olduğu için şüpheleniyorum normalde adet günü yada daha önce olurmuş ya . Sonrada belki geç döllenme oldu o yüzden doğal olarak geç yerleştimi diyorum :KK70: Kafayı tırlattım anlıycağın :rolleyes::rolleyes::KK53::KK53:

yok yerleşme kanaması ovulasyondan dört beş gün sonra olur hemen olmaz ki bende kanama filan da olmadı , geç döllenme ise ondan çıkmamıştır gelmedşk adetten umut kesilmes

Ulytau Ulytau canım tebrik ederimmmmm.
teşekkür ederim canım darısı başına :)
Korkma canımm yaa,o testte bile çıktıysa çizgi kanda elbette çıkarr :) yaptır bakalımda kaç haftalıkmış sıpaaaa :))

kanda çıkar ama düşük çıkarsa o da sorun.. neyse bakalım ne olursa olsun en azından hamile kalabildiğimi gördüm, içimde bir rahatlama oldu.

Eki Görüntüle 1474928 fotoğrafta çıkmıyor bi türlü ama siz görebiliyor musunuz sizce buharlaşma çizgisi dedikleri şey mi ben çok yaptım hiç böyle bişey görmedim

Bariz görünüyor canım bir de sabah yapsan kim bilir ne çıkacak ahahah cok mutlu oldum şu an e hadi gözüm aydın senden çok ben bekledim bu sonucu :)))

Back