• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inanamıyorum ki insan mutlu olur ne kadar öküzüm :KK57::KK57: hamile değilim dicem cnntrm cnntrm gelip beni tokattlıcak şimdi lütfen beni çimdikleyin

Kıyamam yaa gerçek gerçek çok net çıkmış test sonucun çok silik olup da pozitif olan çok test var seninki gayet belirgin ki bir de akşam yapmışsın sabah olsa daha koyu çıkardı çok çok sevindim canım benim inşallah kanda da güzel çıkar değerin sonra gelsin minnak bebiş :))

Bariz görünüyor canım bir de sabah yapsan kim bilir ne çıkacak ahahah cok mutlu oldum şu an e hadi gözüm aydın senden çok ben bekledim bu sonucu :)))

Kıyamam yaa gerçek gerçek çok net çıkmış test sonucun çok silik olup da pozitif olan çok test var seninki gayet belirgin ki bir de akşam yapmışsın sabah olsa daha koyu çıkardı çok çok sevindim canım benim inşallah kanda da güzel çıkar değerin sonra gelsin minnak bebiş :))

benden çok sen inanmıştın zaten yaa :) burada biraz takılınca insan paranoyak oluyor aman kan değeri aman kimyasal gebelik aman kese yok filan .. evhamlı oldum iyice

benden çok sen inanmıştın zaten yaa :) burada biraz takılınca insan paranoyak oluyor aman kan değeri aman kimyasal gebelik aman kese yok filan .. evhamlı oldum iyice

Evet canım burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu da bazen kötü oluyor durduk yere vesvese yapıyoruz falan ama yine de seviyorum burayı yaa... bi defayla tutacak da beni mi bulacak diyordun bak bulmuş bebiş seni hiç bekletmeden gelivermis annesine inşallah bundan sonrası da çok iyi olacak kuruntu yapma şimdiden bebişi de üzme

Kuruntuya gerek yook yaa herşey yolunda öyle düşün.. Şimdilik sadece hamileliğe sevin.. Kan değerinde iyi çıkacak ben inanıyorumm.. 2015 aralık annesi olscaksınnnnnnn :))

Evet canım burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu da bazen kötü oluyor durduk yere vesvese yapıyoruz falan ama yine de seviyorum burayı yaa... bi defayla tutacak da beni mi bulacak diyordun bak bulmuş bebiş seni hiç bekletmeden gelivermis annesine inşallah bundan sonrası da çok iyi olacak kuruntu yapma şimdiden bebişi de üzme

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) ilk size haber verdm eşim hala bilmiyo ters bi durum olursa üzülmesin o hemen heyecanlanır havaya girer yarın kandan sonra söylicem

Kuruntuya gerek yook yaa herşey yolunda öyle düşün.. Şimdilik sadece hamileliğe sevin.. Kan değerinde iyi çıkacak ben inanıyorumm.. 2015 aralık annesi olscaksınnnnnnn :))

:) çok garip duygular içindeyim aman yok istemem diyen ben bile seviniyorum şu belirsiz halime kim bilr belki sen de olursunnn :)))))

Canım evham yapma bende ilk bebeğimde hep evham yaptım bebeğimi kaybettim . kötüyü çağırma derler ya gerçekten o var yanii . En güzel şeyleri düşün inşallah herşey güzel olucakkk :KK68:

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) ilk size haber verdm eşim hala bilmiyo ters bi durum olursa üzülmesin o hemen heyecanlanır havaya girer yarın kandan sonra söylicem

:) çok garip duygular içindeyim aman yok istemem diyen ben bile seviniyorum şu belirsiz halime kim bilr belki sen de olursunnn :)))))

Ben olsam tutamaz söylerdim biz testi bile beraber yapıyorduk eşimle o benden daha merakliydi :)

Belirsiz değil canımm hamilesiiiin;)) ben olsam dayanamzdımmmmm söylerdimm neyse sabret şurda sabaha bişey kalmadı :)) ben hamileysem sende hamilesindir demiştin bana umutlanıyorum wallaaaa :))

Ben olsam tutamaz söylerdim biz testi bile beraber yapıyorduk eşimle o benden daha merakliydi :)

evde olsa belki dayanamazdım ama yok :) eşim korunuyoruz diye ihtimal vermiyodur yoksa rahat bırakmazdı beni

Anammmmm tatlı heyecanlar bunlar, tadını çıkar.:KK49:
Sabah tahlil sonucunu bekliyoruz bak bizi unutma:KK51:
hastaları yara yara doktora ulaşırsam çıkar çıkmaz size de yazarım canım :D
Yarın belli olur artık evet. Canım sen belirtileri yazınca kendimi hamile ilan ettim hemen :) daha adet günüm gelmedi bile
:D sen de denemiyosun nasıl hamile olacaksın canım
Belirsiz değil canımm hamilesiiiin:KK66:) ben olsam dayanamzdımmmmm söylerdimm neyse sabret şurda sabaha bişey kalmadı :)) ben hamileysem sende hamilesindir demiştin bana umutlanıyorum wallaaaa :))
erken ama sen tutturacan gibi geliyo bana dedim ya pek doğurgan göründün gözüme :D

evde olsa belki dayanamazdım ama yok :) eşim korunuyoruz diye ihtimal vermiyodur yoksa rahat bırakmazdı beni

hastaları yara yara doktora ulaşırsam çıkar çıkmaz size de yazarım canım :KK70:

:KK70: sen de denemiyosun nasıl hamile olacaksın canım

erken ama sen tutturacan gibi geliyo bana dedim ya pek doğurgan göründün gözüme :KK70:
Yaa işte psikolojimi düşün artık denemeden öyle sanıyorum :KK70:sende görünce heveslendim sanırım :KK70:

canım boyum 167 kilom 61 ama eşim de iyi diyor piskolojik galiba göbeğim bile yok ama ben daha da zayıflamak istiyorum.ekmek hiçç sevmem yemem de nadirdir. zaten az yiyorum . eşim zaten zayıfsın diyor bakalım nasıl olcak:)

Günaydın, ben de zayıflama gayreti içinde olanlardanım. boyum 163 kilom 63, rejim yapıyorum, bakalım ne kadar verebileceğim, 49 kilolardan bu kiloya geldim maalesef :KK43: , 9 yıl da 14 kilo aldım :KK57:

Günaydın hanımlar :) Deruchette Deruchette haberlerini bekliyoruz canım :)

ben de heyecanlıyım bakalım :D :D yerimde duramıyorum yanlış çıktıysa var ya

Günaydın, ben de zayıflama gayreti içinde olanlardanım. boyum 163 kilom 63, rejim yapıyorum, bakalım ne kadar verebileceğim, 49 kilolardan bu kiloya geldim maalesef :KK43: , 9 yıl da 14 kilo aldım :KK57:

kiloyu yavaş yavaş almışsın birden değil beslenme alışkanlığını mı değiştirdin ne oldu peki

Back