Ne güzel canım aşkınız taze kalıyor işte:)
Zor ama dayancaz mecbuur :) erken yaparsam çıkmaz moralim bozulur :) 11 gün dediğin nedir ki :))
Ay canım ya :)
Oy kuzum ya zordur senin için elbette ama üzülme. Batıya gidince daha rahat olursunuz inşallahHiç eskimeye fırsat bulamıyor malesef :)
göriciiizzz
Yazık bana değil mi
Oy kuzum ya zordur senin için elbette ama üzülme. Batıya gidince daha rahat olursunuz inşallah
Günaydın canım. Hadi ya şansa bak. Bozuk muhtemelen. Bugün alır bakarsın tekrar sakin ol canımKalkmışken test yapayım dedim idrar ne yaptıysam testin içine girmedi bembeyaz kaldısinir oldum bozuktu galiba
Günaydınnn :)) bugun yenisini al bakalım,sabah idrarıyla yapmana gerek yokki artuk bayaa zaman geçti,tut bikaç saat yap sonra bakalımmm ne çıkacaaaakkKalkmışken test yapayım dedim idrar ne yaptıysam testin içine girmedi bembeyaz kaldısinir oldum bozuktu galiba
Günaydın canım. Hadi ya şansa bak. Bozuk muhtemelen. Bugün alır bakarsın tekrar sakin ol canım
günaydınn , ya biraz tutabilsem yaparım ama tutamıyorum o zaman da konsantrasyonu çok az olur varsa da çıkmaz kaset testler çok hassas değil zaten kimisinin benim zamanımda 20-30 kimisinin 5000 oluyo beta hcg si şans.Günaydınnn :)) bugun yenisini al bakalım,sabah idrarıyla yapmana gerek yokki artuk bayaa zaman geçti,tut bikaç saat yap sonra bakalımmm ne çıkacaaaakk
Günaydınnn kızlaaaar :)) yağmurlu bir İstanbul sabahı , trafik o biçim( mesaj bile yazabiliyorum o derece :) ) ve ben işe gidiyorumm şu anda uyuyanları çooook kıskanıyorummm
Günaydınlarrr
Yarın sabah haber bekliyoruz öyleyse :) Herkese günaydın bu aradaaynen akşam bitane daha alıp yarın sabaha yaparım artık günaydın şekerim
günaydınn , ya biraz tutabilsem yaparım ama tutamıyorum o zaman da konsantrasyonu çok az olur varsa da çıkmaz kaset testler çok hassas değil zaten kimisinin benim zamanımda 20-30 kimisinin 5000 oluyo beta hcg si şans.
trafiği bile özledim desem bana kızar mısın yaa :) uyuyanları kıskanmak konusunda hemfikiriz sabah şurda iki mesaj yazmadan işe başlayamıyorum
Günaydın Lavincim :)
Günaydınlarrr hanımlar
saatler ile oynanması bana yaramadı inanın
sizler nasılsınız
Yarın sabah haber bekliyoruz öyleyse :) Herkese günaydın bu arada
HOŞGELDİNİZ SİZDEMİ İKİNCİYİ İSTİYORSUNUZBende gelecek için bebek bekleyenlerdenim. ikinciye upuzun zamandır upraşıyoruz.nasip ederse olur dşyorum artık.
canım boyum 167 kilom 61 ama eşim de iyi diyor piskolojik galiba göbeğim bile yok ama ben daha da zayıflamak istiyorum.ekmek hiçç sevmem yemem de nadirdir. zaten az yiyorum . eşim zaten zayıfsın diyor bakalım nasıl olcak:)Sadece yediğini azalt bnce.. Beslenme önemli.. Ekmeği şekeri kes.. Herşey ye ama az ye.. Bende hamilelikten önce kilo vereyim dedim hamilryken şişmiyim diye :) bu kilonun altına düşmek yakışmıyormuş bana eşim protesto etti benimde diyet bitti :)
eşim sen zaten iyisinki ne zayıflaması dedi gerek yk dedi 167 boyum 61 kiloyum gbeğimde yok öyle işte ekmekte yemiyorumSadece miktar azaltarak normal beslenmeye devam et canım ekmeği kessen yeter zaten hem daha sağlıklı hem de kilo verdirir
ne biliyim canım eşim gerek yok iyisin diyor göbeğinde ok diyor beklemedeyim zaten çok yemiyorum sanırım yapım buBence gerekir canım. Senin kilon iyi bence ama. Ben Çalışmalara başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 6 kilo kadar. Bi de hamilelikte alırım zaten
Bende gelecek için bebek bekleyenlerdenim. ikinciye upuzun zamandır upraşıyoruz.nasip ederse olur dşyorum artık.
Ben de iyiyim canım okuldayım. Hamilelik için soruyosan da daha yok bi şey :)sen nasılsın ne durumdasın canım şuanda?
Bence de senin kilon iyi canım vermene gerek yokne biliyim canım eşim gerek yok iyisin diyor göbeğinde ok diyor beklemedeyim zaten çok yemiyorum sanırım yapım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?