Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Yalnız ikinciler hiç nazlı değil şıp diye geliyorlarİşte sonuç.
Teşekkür ederim.. benim ilkide nazlanmadı hemen gelmişti,bundada öyle oldu.. inşallah sorunsuz devam eder. Senin 2 çocukla hayat nasıl gidiyor ?Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Yalnız ikinciler hiç nazlı değil şıp diye geliyorlar
Gerçi evet ilkinde düşük yapmıştım o ilk seferde, Nil 2. Ayda İnci de yine tek seferde oldu. Şanslıyız demek kiTeşekkür ederim.. benim ilkide nazlanmadı hemen gelmişti,bundada öyle oldu.. inşallah sorunsuz devam eder. Senin 2 çocukla hayat nasıl gidiyor ?
Şanslıyız bencede.. köpek dişi aşaması bizdede zor geçti.. büyüyorlar bişekilde.. sağlıklı olsunlar önemli olan o.Gerçi evet ilkinde düşük yapmıştım o ilk seferde, Nil 2. Ayda İnci de yine tek seferde oldu. Şanslıyız demek ki
İki çocukla hayatdaha iyiye gidiyor ilk haftalar daha zordu. Nil köpek dişi çıkarıyor ve çok iştahsız bir çocuk beni tek yıpratan bu.
Senin bebelerin yaş aralığı daha çok olacak daha rahat olacaktır.
İşte sonuç.
Kesinlikle öyle unutulup gidiyor bileŞanslıyız bencede.. köpek dişi aşaması bizdede zor geçti.. büyüyorlar bişekilde.. sağlıklı olsunlar önemli olan o.
Bereketliyiz valla 2 yılda çocukları ikiledikHayirli olsun :) ne güzel maşallah grup hizli ciktisağlıkla gelsin inşallah
Bereketliyiz valla 2 yılda çocukları ikiledik
Canım çok üzüldüm. Allah sağlıkla inşallah yeniden nasip etsin.Bebeğimin kalbinin durması sebebiyle pazartesi günü kürtaj oldum. Hayırlısı böyleymiş.
Bende yasadım aynısını cok zor gercekten.yenıden olur umudunu kaybetme.benım 9haftalıktı senın kac haftada oldu canımBebeğimin kalbinin durması sebebiyle pazartesi günü kürtaj oldum. Hayırlısı böyleymiş.
Üzüldüm bende ama elden gelen bişey yok.. vardır bi hayır diyorum sadece.Canım çok üzüldüm. Allah sağlıkla inşallah yeniden nasip etsin.
8. Haftadaydım bende.Bende yasadım aynısını cok zor gercekten.yenıden olur umudunu kaybetme.benım 9haftalıktı senın kac haftada oldu canım
Canim çok geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı. Vardır bi hayir.Bebeğimin kalbinin durması sebebiyle pazartesi günü kürtaj oldum. Hayırlısı böyleymiş.
Öyle canım,hayırlısı böyleymiş.Canim çok geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısı. Vardır bi hayir.
Öyle canım,hayırlısı böyleymiş.
İyi haber,kötü haber. Şimdi yine iyi haber var ama bilmiyormuş gibi yap :)canımm.. uzun zamandır yoktum iyi ve kötü haberi arka arkaya okudum. hayırlısı olsun..
Aaaaa ciddi misinnn ara verdiğini biliyorum amaİyi haber,kötü haber. Şimdi yine iyi haber var ama bilmiyormuş gibi yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?