2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar günaydın. Geçen ay bebek konusunu rafa kaldırmıştık eşimin iş seyahati dolayısıyla.. bu ay tekrar konu gündeme geldi ve sonucu paylaşıyorum sizinle :)

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Yalnız ikinciler hiç nazlı değil şıp diye geliyorlar
Teşekkür ederim.. benim ilkide nazlanmadı hemen gelmişti,bundada öyle oldu.. inşallah sorunsuz devam eder. Senin 2 çocukla hayat nasıl gidiyor ?

Teşekkür ederim.. benim ilkide nazlanmadı hemen gelmişti,bundada öyle oldu.. inşallah sorunsuz devam eder. Senin 2 çocukla hayat nasıl gidiyor ?
Gerçi evet ilkinde düşük yapmıştım o ilk seferde, Nil 2. Ayda İnci de yine tek seferde oldu. Şanslıyız demek ki

İki çocukla hayatdaha iyiye gidiyor ilk haftalar daha zordu. Nil köpek dişi çıkarıyor ve çok iştahsız bir çocuk beni tek yıpratan bu.

Senin bebelerin yaş aralığı daha çok olacak daha rahat olacaktır.

Şanslıyız bencede.. köpek dişi aşaması bizdede zor geçti.. büyüyorlar bişekilde.. sağlıklı olsunlar önemli olan o.

Bebeğimin kalbinin durması sebebiyle pazartesi günü kürtaj oldum. Hayırlısı böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…