Günaydınlarr. Mutlu haftasonlarıGünaydın kızlar
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Olmaaa olmaaaaa hamişsin sen :) sana fotoları göndericem çekince :))Günaydıın. :) ben sanırım regl olcam kasık ağrım arttı
Olmaaa olmaaaaa hamişsin sen :) sana fotoları göndericem çekince :))
Bence öyle amaaa hissim öyle diyooor :))siz böyle diyince kendi kendime halleniyorum ben dehaha
İnşallah vardır bebiş :)siz böyle diyince kendi kendime halleniyorum ben dehaha
Bence öyle amaaa hissim öyle diyooor :))
İnşallah vardır bebiş :)
Test yapsana canımm ya nasıl sabrediyosun :) benimki daha 10 nisanTırsmaya başlıyorm hala tık yok :O sizin batlarınıza kaç kaldı
Test yapsana canımm ya nasıl sabrediyosun :) benimki daha 10 nisan
Belki geç olmuştur döllenme.. Gelmeyen kırmızıdan ümidini kesme :) olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.. Bekleyelim bakalımm.. Az daha bekle beraber yaparız testi :))4gün önce yaptım negatifti canım bence yine öyle
Canım ben daha çalışmalara başlamadım. Ama yine de her ay hamileymiş gibi hissediyorum psikolojikTırsmaya başlıyorm hala tık yok :O sizin batlarınıza kaç kaldı
Belki geç olmuştur döllenme.. Gelmeyen kırmızıdan ümidini kesme :) olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.. Bekleyelim bakalımm.. Az daha bekle beraber yaparız testi :))
Canım ben daha çalışmalara başlamadım. Ama yine de her ay hamileymiş gibi hissediyorum psikolojik
Ama senin günün geçti vardır belki :)anlaştık seni beklicem derken pipisini görmim de sonra
Ben de senden farklı değilimdoğru düzgün çalışma bile yapmadan böyle havalandım
anlaştık seni beklicem derken pipisini görmim de sonra
Gör göörr inşallaaaah gör :)) allah söyletti oğlun mu olcaaak yoksaa :) bende çok fena hamile hissediyorum,sağ kasıkta hep bişey var gibi batıyor
Ama senin günün geçti vardır belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?