2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayy inşallah yaa günler zor geçiyor valla

Sağolcanım kızarıklık yok ama epey sert diş eti kabarmış yakın zamanda çıkmasını ümit ediyorum. Sen nasılsın kızımız nasıl kocaman olmuştur artık :) işe başladın mı ? Zamanı pek uymamış gibi değil mi doğum iznin bittiğinde okullar hala açık olacak ne yapmayı planlıyorsun

Emiyorsa diş çıkınca işin daha zor yalnız demedi deme :))) Biz iyiyiz şükür kızım üzmüyor bizi rahat sayılabilir bir hamilelik geçiriyorum. İşe mecburen başladım. Pazartesi günü doğum iznini hakediyorum ama bakalım doktor risk yok derse çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. Bebek doğduktan sonra da ücretsiz izin rapor vs seneyi kapatmayı düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa.

Farkındayım onun şimdiden başladı diş yok ama çok acıtıyor bir de diş çıkarsa eyvah eyvah :)) ben de ücretsiz izin alacağım galiba

Farkındayım onun şimdiden başladı diş yok ama çok acıtıyor bir de diş çıkarsa eyvah eyvah :)) ben de ücretsiz izin alacağım galiba

Maddi olarak aşırı zorlamayacaksa izin almak en güzeli canım ya minicik kuzuyu evde bırakıp işe gitmek çok yıpratıcı oluyor

Maddi olarak aşırı zorlamayacaksa izin almak en güzeli canım ya minicik kuzuyu evde bırakıp işe gitmek çok yıpratıcı oluyor
Canım ya vakit ne çabuk geçiyor maşallah 32 haftalık olmuşsunuz ayy inanamıyorum yaa

Canım ya vakit ne çabuk geçiyor maşallah 32 haftalık olmuşsunuz ayy inanamıyorum yaa

Hiç sorma canım ya daha dün sizin hamileliğinize seviniyorduk sanki şimdi siz büyüttünüz de sıra bana geldi bile :) zaman gerçekten çok hızlı akıyor

Selam lavinim nasılsın? Prensesin nasıl?

İyiyiz canım çok şükür yoğun tempo yaşıyoruz çalışıyoruz. Senin nasıl gidiyor? İlerlemiş bayağı hamileliğin çalışmak zorlaşmaya başladı mı? Oğlun alıştı mı kardeşine?

32 dolunca izne ayrıldım geçen hafta. Okulda merdiven in çık çok yorucu oluyordu. Ders anlatırken soluk soluğa kalmaya başlamıştım. Şimdi evde vakit geçiriyorum daha iyi oldu böylesi. Doktor da pek istemedi zaten çalışmamı. Oğlan merakla bekliyor kardeşini. Bazen çok seviyor karnımı öpüyor bazen kızıyor keşke Allahtan kardeş istemeseydim diyor:)) Doğunca nasıl davranacak kestiremiyorum.

Selamın aleyküm söz verdiğim gibi sözümü tutuyorum çok şükür binlerce şükür bende hamile olduğumu öğrendim tam 2 yıl 4 aydır bekliyorm çok şükür ne duygular yazmışım buraya Rabbim sonunda nasip etti inşallah kucağımda alırım değerm 3232 çıktı bhcg sizce bebek ne zaman görünür

Ooyyy canım çok çok sevindim senin adına. Rabbim kucağına almanı da nasip etsin inşallah :)) Birkaç gün içinde kese görünmeye başlar sanırım. Ondan bir hafta 10 gün sonra da kalp atışı duyulur Allahın izniyle :)))

Allah ragzi olsun sevinçten hastane ortasında ağladığımı hatırladım bian doktor perşembe günü gel dedi inşallah gidicem biyandan Korkuyorum boş gebelik geçirmiştim ilk evlendiğimde aynısı olur die korkuyorm dua edin nolur sizin duanız kabul olur.

Allah korusun canım aklına öyle kötü şeyler getirme. Allah korktuğuna uğratmasın inşallah her şey yolunda gider bu defa. Doktor sonrası yaz yine merak ederim ben :)

Doğunca çok tatlı bir abicik olacak annesi sen hiç merak etme. Ben de 32. haftada ayrılmıştım iyi oluyor evde zaman geçirmek. Zaten bebek doğunca çok yoğun olacaksın.

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…