Amin insalla teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insalla teşekkür ederim
Doğunca çok tatlı bir abicik olacak annesi sen hiç merak etme. Ben de 32. haftada ayrılmıştım iyi oluyor evde zaman geçirmek. Zaten bebek doğunca çok yoğun olacaksın.
İki ay kayınvalidem gelecek, ki o başlı başına bir sorun. Sonra ücretsiz izin..Kim bakacak bebeğe belli mi canım? İlk zamanlar çok zor oluyor ayrılmak zamanla alışıyor insan..
İki ay kayınvalidem gelecek, ki o başlı başına bir sorun. Sonra ücretsiz izin..
Açıkçası maddi açıdan ne kadar çalışabilirsem kar , bir iki ay da olsa kenara üç beş atarım diye düşündüm.Neden doğrudan izne çıkmıyorsun ki o zaman?
Açıkçası maddi açıdan ne kadar çalışabilirsem kar , bir iki ay da olsa kenara üç beş atarım diye düşündüm.
Biz bir de tayinciyiz yani üç beş ay için yavrumu bakıcı travmasına sokmayayım dedim tam alışacak bu sefer gideceğiz bi anlamı da olmayacak.Anladım canım ücretsiz izin aile bütçesini zorluyor gerçekten oğlumda sadece 2 ay izin kullanmama rağmen kaç ay kendimizi toplayamadık sonrasında..
Bugün gittim doktora 5 haftalik mis çok şükür kesemiz göründü 26 sinda çağırdı inşallah kalp atışları için dua edin banada ne olur
Biz bir de tayinciyiz yani üç beş ay için yavrumu bakıcı travmasına sokmayayım dedim tam alışacak bu sefer gideceğiz bi anlamı da olmayacak.
İnşallah Allah razı olsunMaşallah
Yok yinebatı :) yani umarım. Belki doğu da olabilir ihtiyaç varmış. Bizim tayin çabuk çıkıyor malesefMaşallah canım kalp atışını da duyarsınız inşallah Allahın izniyle her şey yolunda gidecek merak etme :)
Daha yeni gitmiştiniz ya ne çabuk oldu tayin işi doğuya mı yine yoksa??
Yok yinebatı :) yani umarım. Belki doğu da olabilir ihtiyaç varmış. Bizim tayin çabuk çıkıyor malesef
Selam kızlar,nasılsınız ? İşten,güçten defne hanımdan hiç fırsat bulamıyorum :) şöyle bi göz gezdirdim herkesin keyfi yerinde gibi.
Az kalmış canım,sağlıkla kucağına al inşallah.. adı ne cadının ?Yerinde çok şükür canım ben gün sayıyorum artık bakalım ne zaman teşrif edecek benim cadım :)) Defne kız nasıl??
Az kalmış canım,sağlıkla kucağına al inşallah.. adı ne cadının ?
Bizim kız yakında yürüyecek galiba,düz duvara bile tutunup kalkıyor,yan yan gidiyor :) son dönem etkinliğimiz bu :) uykusuzlukları saymazsak herşey yolunda çok şükür :))
Tehlike şimdiden başladı. Heryere tutunup kalkıyor,kafa göz heryere çarpıyor. Tehlikeli olan herşeye ulaşıyor :) bundan sonra işimiz zor..Oy maşallah kuzuya yaa erken davranacak demek ki işin zor, yürümeye başlayınca daha da tehlikeye açık oluyorlar. Malum her şeyi keşfedecek minik eller ayaklar :)) Sağlıklı olsunlar da uykusuzluğu çeksin anneler ne yapalım:)
Bizim kızın adı Zeynep Gökçe olacak canım inşallah:)
Tehlike şimdiden başladı. Heryere tutunup kalkıyor,kafa göz heryere çarpıyor. Tehlikeli olan herşeye ulaşıyor :) bundan sonra işimiz zor..Oy maşallah kuzuya yaa erken davranacak demek ki işin zor, yürümeye başlayınca daha da tehlikeye açık oluyorlar. Malum her şeyi keşfedecek minik eller ayaklar :)) Sağlıklı olsunlar da uykusuzluğu çeksin anneler ne yapalım:)
Bizim kızın adı Zeynep Gökçe olacak canım inşallah:)
Ya hamile kaldıkmı kalacakmıyız ? kızlaaar burda ikinci çizgiyi görüyormusunuz ? hemen kan vermeye gidiyorum. eveet hamileyim. Hazırlıklar. şunu mu alsak bunu mu ? hangi beşik ? hangi araba? nasıl doğum ?. ayy çok korkuyorm doğumdan çok heyecanlıyım. evet son günler . Yarın doğuma gidiyorum . Kızlar bebeğimi kucağıma aldımmmm . ama hiç uyumuyor gazı mı var bunun? ememiyor. emmiyooor.. artık dönüyorrr ,emekliyorr, ek gıdaa ,dişi çıktı, tutunup kalkıyor ve sıralıyooorr ..
Ahhh zaman çok hızlııı ne ara 9 aylık oldu