• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

MERHABALAR HANIMLAR

BEBİŞİ OLANLAR KUZULARI BÜYÜTÜYOR NE GÜZEL SAĞLIKLA BUYÜSÜNLER

HAMİŞLERİNDE BEBİŞLERİ BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH

CNTRM NASILSIN ARKADAŞIM CİNSİYETİ BELLİMI KUZUNUN

BENDE TEMMUZDA MİYON NEDENİYLE OPERASYON GEÇİRDİM EKİMDE TEKRAR BİR OPERASYON OLACAK İNŞALLAH ONDAN SONRA BENİMDE MİNİĞİM GELİR SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE

MERHABALAR HANIMLAR

BEBİŞİ OLANLAR KUZULARI BÜYÜTÜYOR NE GÜZEL SAĞLIKLA BUYÜSÜNLER

HAMİŞLERİNDE BEBİŞLERİ BÜYÜMÜŞ MAŞALLAH

CNTRM NASILSIN ARKADAŞIM CİNSİYETİ BELLİMI KUZUNUN

BENDE TEMMUZDA MİYON NEDENİYLE OPERASYON GEÇİRDİM EKİMDE TEKRAR BİR OPERASYON OLACAK İNŞALLAH ONDAN SONRA BENİMDE MİNİĞİM GELİR SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE

Geçmiş olsun canım nasıl geçti ameliyatın? Ameliyat sonrası zor olmuştur tabi. Neden tekrar ameliyat olacak onu anlamadım. Bizim kızımız geliyor inşallah büyüdü bile son 3 aya giriyoruz artık. Ameliyatları atlat da gelir minigin de inşallah sağlığıyla :))

Merhaba kızlar bir yıldır evliyim ve korunmuyoruz hamile kalamadım :KK43:

Olur canım acele etme. Vaktini bekliyordur senin de minigin. Yaşın kaç?

Geçmiş olsun canım nasıl geçti ameliyatın? Ameliyat sonrası zor olmuştur tabi. Neden tekrar ameliyat olacak onu anlamadım. Bizim kızımız geliyor inşallah büyüdü bile son 3 aya giriyoruz artık. Ameliyatları atlat da gelir minigin de inşallah sağlığıyla :))

Olur canım acele etme. Vaktini bekliyordur senin de minigin. Yaşın kaç?
CANIM MİYON TAM ANLAMI İLE ALINAMADI BİRAZ DAHA VAR
DR HEPSİNİ BİRDEN ALAMADI RAHİME ZARAR VERMEK İSTEMEDİ
ONUN İÇİN İKİNCİ OPERASYON OLACAK BİRDE ALTTAN YAPIYOR GEBE KALMA SÜRESİNİ BEKLETMEMEK İÇİN KARINDAN OLSA EN AZ 6 AY BEKLEMEK ZORUNDA KALACAKTIM

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM DEMEK KIZIN OLUYOR SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

BEN 39 YAŞINDAYIM

CANIM MİYON TAM ANLAMI İLE ALINAMADI BİRAZ DAHA VAR
DR HEPSİNİ BİRDEN ALAMADI RAHİME ZARAR VERMEK İSTEMEDİ
ONUN İÇİN İKİNCİ OPERASYON OLACAK BİRDE ALTTAN YAPIYOR GEBE KALMA SÜRESİNİ BEKLETMEMEK İÇİN KARINDAN OLSA EN AZ 6 AY BEKLEMEK ZORUNDA KALACAKTIM

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM DEMEK KIZIN OLUYOR SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH

BEN 39 YAŞINDAYIM

Anladım canım alttan olması daha iyi tabi karindan olunca ameliyat sonrası da çok ağır geçiyor dikişler vs derken. Gebelik için beklemek gerekmemesi de çok iyi olmuş. Allah gönlüne göre versin inşallah. Senin de yanına bir kız güzel olur :)))

Anladım canım alttan olması daha iyi tabi karindan olunca ameliyat sonrası da çok ağır geçiyor dikişler vs derken. Gebelik için beklemek gerekmemesi de çok iyi olmuş. Allah gönlüne göre versin inşallah. Senin de yanına bir kız güzel olur :)))
RABBİM TEKRARDAN O MUCİZEYİ NASİP ETSİN SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE İNŞALLAH

Merhaba hanımlar.. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet oldum sandığımda meğerse düşük yapmışım. 3 gün sonra kanda bhcg 18 çıkınca anladık, çok üzüldüm tabi.. Doktorum önce bir ay bekleyin dedi, sonra vajinal muayene de hersey çok iyi, hazır bugün yarın çatlayacak bir yumurtan da var, brn olsam denerdim deyince biz de korunmadık. 16-17 ağustosu değerlendirdik. Bu arada, vajibal enfeksiyon varmış bende bunun için gebelerin de kullandığı bir fitil verdi doktorum. Bugün 5.yi kullanıcam ama sabahtan beri çok kaşıntım var, akıntı desen öyle.. Yine bu sabah mide bulantısı, halsizlik çok. Az önce kalktım biraz evi toplayayım diye, fena oldu içim bir ter boşaldı. Şimdi de yorganın altında titriyorum.. Çok uzun yazmışım ama, sizce gebe olabilir miyim, bu kadar erken belirti vermez ama, acaba?

Merhaba hanımlar.. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet oldum sandığımda meğerse düşük yapmışım. 3 gün sonra kanda bhcg 18 çıkınca anladık, çok üzüldüm tabi.. Doktorum önce bir ay bekleyin dedi, sonra vajinal muayene de hersey çok iyi, hazır bugün yarın çatlayacak bir yumurtan da var, brn olsam denerdim deyince biz de korunmadık. 16-17 ağustosu değerlendirdik. Bu arada, vajibal enfeksiyon varmış bende bunun için gebelerin de kullandığı bir fitil verdi doktorum. Bugün 5.yi kullanıcam ama sabahtan beri çok kaşıntım var, akıntı desen öyle.. Yine bu sabah mide bulantısı, halsizlik çok. Az önce kalktım biraz evi toplayayım diye, fena oldu içim bir ter boşaldı. Şimdi de yorganın altında titriyorum.. Çok uzun yazmışım ama, sizce gebe olabilir miyim, bu kadar erken belirti vermez ama, acaba?
4 günde belirti vermez canım psikolojiktir biraz rahat bırak kendini. kaşıntıyı fitil yapmış olabilir.
bir de diğer topikte ovülasyon testini gördüm yorum yapmak istedim. benim gebelik testim çoook silikken ovülasyon testim kopkoyuydu. ovülasyon testiyle hamileliği öğrendim sayılır yanı. senin ovülasuon testi hamilelik göstermiyor canım malesef. ama hamile değilsin diyemem. onu allah bilir tabi.

4 günde belirti vermez canım psikolojiktir biraz rahat bırak kendini. kaşıntıyı fitil yapmış olabilir.
bir de diğer topikte ovülasyon testini gördüm yorum yapmak istedim. benim gebelik testim çoook silikken ovülasyon testim kopkoyuydu. ovülasyon testiyle hamileliği öğrendim sayılır yanı. senin ovülasuon testi hamilelik göstermiyor canım malesef. ama hamile değilsin diyemem. onu allah bilir tabi.
Teşekkürler cevabınız için.
Bugün kana baktırdık, 0.1 çıktı. Adetimi 5 gün geçti.. Doktor yine de, bir hafta 10 gün daha bekleyelim, hcg bakalım. Yine bişey çıkmazsa tarlusal veririz dedi:( adetinden 15 gün geçince gebeliği öğrenen vR mı aranızda?

Teşekkürler cevabınız için.
Bugün kana baktırdık, 0.1 çıktı. Adetimi 5 gün geçti.. Doktor yine de, bir hafta 10 gün daha bekleyelim, hcg bakalım. Yine bişey çıkmazsa tarlusal veririz dedi:KK43: adetinden 15 gün geçince gebeliği öğrenen vR mı aranızda?
bekle bence de. geç döllenme olursa geç öğreniliyor. allah gönlüne göre versin inşallah.

bekle bence de. geç döllenme olursa geç öğreniliyor. allah gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah canım.. Geç döllenme yi ben bi türlü anlayamadım zaten yumurtlama gününde yumurta bir gün yaşıyor, e spermler de üç bün.. O günlerde tutarsa tutar, bi daha geçti mi nasıl dölleniyor ki? Yumurta ölmüş oluyor?

İnşallah canım.. Geç döllenme yi ben bi türlü anlayamadım zaten yumurtlama gününde yumurta bir gün yaşıyor, e spermler de üç bün.. O günlerde tutarsa tutar, bi daha geçti mi nasıl dölleniyor ki? Yumurta ölmüş oluyor?
geç döllenme aslımda geç ovülasyon oluyor. ovülasyon testi yaptıysan öyle bi ihtimal yok ama yapmadıysan olabilir. geç yumurtlamış olabilirsin yani öyle de hamile kaldıysan geç öğrenirsin hamileliği

geç döllenme aslımda geç ovülasyon oluyor. ovülasyon testi yaptıysan öyle bi ihtimal yok ama yapmadıysan olabilir. geç yumurtlamış olabilirsin yani öyle de hamile kaldıysan geç öğrenirsin hamileliği
Eveeet, demek ki benim pazar günü yaptığım ovu testinde gördüğüm silik çizgi yumurtlamaydı... Adet günümde yumurtlamışım demek ki.. Ama biz 14_15. Gün den sonra bebek tuttuysa diye bidaha hiç yapmadık ki :( bugün salı, ovu testimde hiç çizgi yok. Bu gece çalışsam da artık ihtimal kalmadı yani:((

Eveeet, demek ki benim pazar günü yaptığım ovu testinde gördüğüm silik çizgi yumurtlamaydı... Adet günümde yumurtlamışım demek ki.. Ama biz 14_15. Gün den sonra bebek tuttuysa diye bidaha hiç yapmadık ki :KK43: bugün salı, ovu testimde hiç çizgi yok. Bu gece çalışsam da artık ihtimal kalmadı yani:KK43:(
yok canım yumurtladığın zaman koyu olur çizgi. o çizgi yumurtlama değil. dur bakalım bekle biraz doktorun dediği gibi bir daha baktorırsın kana. doğru zamanda hayırlısıyla olır inşallah ben iki seneye yakın bekledim anlıyorum seni ama biraz oluruna bırakmak lazım

Selam kızlar neler yapıyorsunuz? Benim hiç fırsatım olmuyor buralara gelmeye tüm gün cadolozumla uğraşıyorum. Diş geliyor gibi biraz sıkıntısı var. Tatile gittik geldik orada koruyamadım insanlardan hasta da oldu iyileşemedi bir türlü yavrum.

Selam kızlar neler yapıyorsunuz? Benim hiç fırsatım olmuyor buralara gelmeye tüm gün cadolozumla uğraşıyorum. Diş geliyor gibi biraz sıkıntısı var. Tatile gittik geldik orada koruyamadım insanlardan hasta da oldu iyileşemedi bir türlü yavrum.
Selam canım geçmiş olsun topik baya sessizleşti cnntrm cnntrm de yok ortalarda.
kızın kaç aylık oldu maşallah büyümüş de diş çıkarıyormuş. Benim kızım yeni 3 aylık oldu gazla uğraşıyoruz hala.o yüzden uyku düzenimiz de yok yorgunluktan çift görmeye başladım

kızın kaç aylık oldu maşallah büyümüş de diş çıkarıyormuş. Benim kızım yeni 3 aylık oldu gazla uğraşıyoruz hala.o yüzden uyku düzenimiz de yok yorgunluktan çift görmeye başladım
İşler düzeliyor zamanla merak etme, benim minnoş 4.5 aylık oldu gaz sorunu kalmadı şükürler olsun çok çekmiştik hiç durmadan ağlamaları da kesildi. Yine zor ama ilk 3 ayım kabustu benim. Şimdi tam sevmelik oldu katıla katıla gülüyor :) senin de az kaldı güzel günlere.

Geçmiş olsun canım. Erkenden mi çıkarıyor dişleri minik kuş maşallah ona

Kuzum telefonum bozuldu bu arada ben de bir süre uzak kaldım forumdan. Dün gece girdim uzun zamandan sonra ilk kez :) Gaz sorunu yavaş yavaş biter artık inşallah

Back