• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım bunun zamanını allah bilir.. Bende hep nisanda istiyorum diye gezdim buzamana kadar ortalıkta :)bu ay ilk denemem,olacak mı bilmiyorum.. Burdan okuduklarımdan öğrendim ki bu işler öyle hemen olmuyormuş.. Sende eğer istiyorsan başla şimdiden derim ben,belki bikaç ay içinde ancak olur,belkide ilk ay olur.. Dedim ya allah bilir.. İnşallah gönlüne göre olur herşey :KK16:
hemen olmuyormuş evet, nasip artık, en hayırlı vakit ne ise hepimiz için o zaman olsun, senin de herşey gönlüne göre olsun :KK68:

günaydın hatun kişiler :) kahvemizi içtik tam gaza işe başladık bi selam vereyim dedim en sevdiğim gün geldi cumaaaaa :KK49::KK49::KK49:
siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem var:mad: bitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir:KK25:

Arkadaslar iyi aksamlar... Benim esim ne zamandir hep cocuk istedi ama ben hep diyerek yok dedim benim bi arkadasim vardi onunla gezip tozmak hosuma gidioyodu sanirim hep o yuzdzn yok dedim o arkadasimda cocuk istemiodu bide baktim bu ay hamile bana bile bunu snradan dedi esimi dinlemedigim icinde cok pisman oldum simdide cocuk istoyorum ama olmadi bu ayda Allah a hep dua ediorum esimin yuzunu gulduruyum die ama inan cok zor bi donemden geciyorum arkadasim benden bunu gizledi ve ben salak gibi esimin sozunu dinlemedim arkadasima inandim Allahim bana yardim etsin die her gece dualar ediorum Allahtan baska bana yardim etcek kimse yok Allah cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin ins

canım arkadaşa göre değil eşin ve kendi durumuna göre bebişinin planlarını yap derim
inşallah seninde kuzun sağlıkla tez zamanda gelir

Günaydın canım, bende geldim başladım :KK76:

:) kolay gelsin canım

günaydın canlar:) anaaammm ne kadar erken başlamıssınız :) herkes nasıl bakalım bende durum aynı yumurtlamayı beklıyıorum 12. günüm dün daha iyiydi ovulasyon resngi silik ama sanki yaklaşıyor gibi geldi:) piskolojik yada.
bugün misafirimde gelicek akşam yemeğe neler yapsam acaba fikir alayım bari hep bebek hep bebek kafamız dağılsın:KK70:

benim de 39. günüm hala gelen giden yok, hamilelik belirtisi de yok, 36. günn gebelik testim negatif çıktı beklemedeyim.
akşama ise mercimek veya ezogelin yapabilirsin herkesin sevdiği çorbalar. yanına iç pilav tavuk/et sote yapabilirsin. arada bi zeytinyağlı istersen fasulye,bakla veya pırasa olabilir.

siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem var:mad: bitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir:KK25:

hadi sana kolay gelsin arkadaşım :)

Günaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Bahar havası var mutlu ve sağlıklı hafta sonu diliyorum hepinizeeee...
Bol bol dinlenin inşaAllah güzel haberler bekliyoruz:KK73:
Bu cuma günü hürmetine kim anne olmak istiyorsa birinci göbişlerine sonra kucaklarına bebişler nasip etsin...
Aminnnnn..
Hayırlı cumalar :KK3::KK3::KK3:

Günaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Bu cuma günü hürmetine kim anne olmak istiyorsa birinci göbişlerine sonra kucaklarına bebişler nasip etsin...
Aminnnnn..
Günaydııııın, amin tüm güzel dilekler için

teşekkür ederim önerilerin için canım. evet mercimek çorba yapayım dedim. sonra zeytinyağlı olrak barbunya salata pilav bide tavuğu şöyle dışını milföyle sarılarak fırında pişiriliyor ya onu yapayım dedim. başka da tatlı sonra çayın yanına da elmalı pasta peynirli börek ha bide yemeğe sarmada vardı dipfrizde

Günaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Aminnnnn..

günaydın mihriban :) sonunda yaz yüzünü gösterdi

günaydın kızlar Adetim iki gün gecikti ama bugün leke gibi bişey gördüm sanırım olucam adet :/ Çok üzüdüm ya :110::110:
neyse dedim sonra Hayırlı olsun artık. Ama madem hamile değilim neden adetim gecikti sizce bu seferde buna canım sıkıldı bi sıkıntım olmasın :KK43:

Back