2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hayırlısı olsun canım üzülme, senin için ve bebeğin için hangi zaman daha iyi olacaksa öyle olsun. çok geçmiş olsun

merhaba kızlar
ne zamandır bakamıyordum sayfa baya ilerlemiş
bende daha hamilelik yok(
hastalıklardan kurtulamıyorum sürekli ilaç kullanıyrum bi kendime geleyim inşallah dr gidip ciddi ciddi çalışmalara başlamayı düşüyorum kısmetse
sizlerde durumlar nedir.

hayırlısı olsun canım üzülme, senin için ve bebeğin için hangi zaman daha iyi olacaksa öyle olsun. çok geçmiş olsun

Hoş geldin canım teşekkür ederim iyi dileklerin için sen nasılsın ne hastalığı yaşadın geçmiş olsun merak ettik seni

Ulytau canım benim sen hamilesin diyorum inanmıyorsun git bir kan aldir artık çok geçmiş adetin ya da idrar testi tekrar dene bakalım ama gebelik olmasa bile doktora bi git bence

Kızlar fotograf ekledim bakarmısınız ? Bu testler neden hep pozitif? Ben yumurtlamam bitti diye düşünüyorum yoksa hala yumurtlamadımmı?

Eklentiler

• image.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 55
ÖMerhabalar bende bugün okuldaki bi programdan dolayı 7 de işbaşı yaptım... Yoruldum baya yaaaa.. Bence de söylememek en iyisi sonra herkes ayrı karışıyor bebek varmı olmuyor mu... Falan filan ....

5 güne kadar yumutlama görünebiliyormuş arkadaşım sen çalışmalara devam et

arkadaşlar bu konuyu başka yerde de açtım ama cevap gelmdei.daha öncede yazdım bu başlık altında bende 2015 yılında hamile kalmak isteyenlerdenim.bu durumu yaşamasanızda belki akıl verirsiniz.korunmayı bırakmakla hatamı ettim

geçen kasım ayında 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldumo zaman calışmıyordum.şimdi yarı devlet olan bir firmada sözleşmeli olarak işe başladım.hayatım boyunca beklediğim bir iş buldum.ben epilepsi hastası olduğum için firmada engelli kadrosunda çalışıyorum.4 ay oldu işe başlayalı.bebeğimi kaybettiğim günden beri iki kat daha fazla bebeğim olsun istiyorum.kürtaj sonrası doktorun söylediği 3 ay bitti ve ben korunmayı bıraktım bu ay. işe yeni başlayıp hamile kalan arkadaşlar varmı acaba?korunmayı bıraktım ama içim içimide yiyor.işimi kaybetmek istemiyorum ama bebeğiminde olmasını çok istiyorum.yaşımda 32 artık zamanının gelip hatta gecmeye bile başladıbana biraz fikir verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.

Ulytau canım benim sen hamilesin diyorum inanmıyorsun git bir kan aldir artık çok geçmiş adetin ya da idrar testi tekrar dene bakalım ama gebelik olmasa bile doktora bi git bence

biraz daha bekliyim kesinleşsin de gidicem canım valla dengemiz bozuldu burda takılırken hepimizin ya gecikiyo ya erken oluyo

5 gün boyunca mı yumurtluyorum. Hangi gün yumurtladım nerden bilcem ben yaaa

sen zaten sürekli olarak çalışmaya devam ediyosun hangi gün olduğu çok da önemli değil canım boşver

geçmiş olsun hamilesin diye neden işini kaybedesin ki dava açarsın öyle bi durumda

sen zaten sürekli olarak çalışmaya devam ediyosun hangi gün olduğu çok da önemli değil canım boşver

geçmiş olsun hamilesin diye neden işini kaybedesin ki dava açarsın öyle bi durumda

Haklısın ulytau ama işte insanın içi içini yiyor.bakalım denemelere devam o zaman diyosunteşekkür ederim arkadaşım:)

bende anlamadım canım. işini neden kaybedeceksin ? ikisi bir arada olur bence. hem çalışmak güzel şey, zamanı gelince izin alır dinlenirsin.

bende anlamadım canım. işini neden kaybedeceksin ? ikisi bir arada olur bence. hem çalışmak güzel şey, zamanı gelince izin alır dinlenirsin.

Canım iş sürecinde deneme zamanları var 2 aylık ve 6 aylık.2 aylık süreci atlattım 6 aylık süremin dolmasınada 2 ay kaldı.daha yaptığım işi ve kendimi ispat etmeden hoop hamileyim desem ee hamilelik ve sonrası hemen hemen 1 yıla yakın yokum.ne bileyim ham,lel,k olduğu için değil ama bir kılıf bulup ya çıkarırlarsa korkusu.belkide boş yere hüsnü kuruntu yapıyorum.çalışmak coook güzel tabiki hemde çok.zaten korkumda istediğim işi bulup çok çabuk kaybetmek.çoook teşekkür ederim sizlere desteklerinize:)

biraz daha bekliyim kesinleşsin de gidicem canım valla dengemiz bozuldu burda takılırken hepimizin ya gecikiyo ya erken oluyo

Hadi bekle bakalım biraz daha bu gidişle bebişin cinsiyetini ogreniriz ilk gidişle :))) şaka bir yana hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım sen de için nasıl rahat ediyorsa öyle davran Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Sen de bu arada hamile kalırsan 6 ayını doldurmadan kimseye soylemezsin olur biter canım dert etme zaten ilk aylar anlaşılmaz gebeliğin deneme süresi dolunca da hooop sürpriz ben hamileyim dersin iş yerindekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…