ayyyy hadi bakalım rabbim nasıip etsib bebişi sağlıcakla:)kızlar ben geldim bu ay adet olmadım bi gün gecikti dua edin lütfen yaaaaaaaaa :))
hayırlısı olsun canım üzülme, senin için ve bebeğin için hangi zaman daha iyi olacaksa öyle olsun. çok geçmiş olsunKızlar çok üzülerek 2015te gebelik planlarını unutmak zorunda kalacağım galiba bilen bilir leep ameliyatı olmuştum 3 hafta önce bugün patoloji sonuçlarını aldım burda bir kadın doğum druna gösterdim 1 yıl çocuk düşünmeyin dedi daha kendi drumla gorusmedim ama o da en iyi ihtimalle 7-8 ay sonra diyecek çok Üzgünüm moralim çok bozuldu ama yapacak bir şey yok
inşallah kuzucun gelmiştir arkadaşımkızlar ben geldim bu ay adet olmadım bi gün gecikti dua edin lütfen yaaaaaaaaa :))
hayırlısı olsun canım üzülme, senin için ve bebeğin için hangi zaman daha iyi olacaksa öyle olsun. çok geçmiş olsun
5 gün boyunca mı yumurtluyorum. Hangi gün yumurtladım nerden bilcem ben yaaa5 güne kadar yumutlama görünebiliyormuş arkadaşım sen çalışmalara devam et
Ulytau canım benim sen hamilesin diyorum inanmıyorsun git bir kan aldir artık çok geçmiş adetin ya da idrar testi tekrar dene bakalım ama gebelik olmasa bile doktora bi git bence
5 gün boyunca mı yumurtluyorum. Hangi gün yumurtladım nerden bilcem ben yaaa
arkadaşlar bu konuyu başka yerde de açtım ama cevap gelmdei.daha öncede yazdım bu başlık altında bende 2015 yılında hamile kalmak isteyenlerdenim.bu durumu yaşamasanızda belki akıl verirsiniz.korunmayı bırakmakla hatamı ettim
geçen kasım ayında 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldumo zaman calışmıyordum.şimdi yarı devlet olan bir firmada sözleşmeli olarak işe başladım.hayatım boyunca beklediğim bir iş buldum.ben epilepsi hastası olduğum için firmada engelli kadrosunda çalışıyorum.4 ay oldu işe başlayalı.bebeğimi kaybettiğim günden beri iki kat daha fazla bebeğim olsun istiyorum.kürtaj sonrası doktorun söylediği 3 ay bitti ve ben korunmayı bıraktım bu ay. işe yeni başlayıp hamile kalan arkadaşlar varmı acaba?korunmayı bıraktım ama içim içimide yiyor.işimi kaybetmek istemiyorum ama bebeğiminde olmasını çok istiyorum.yaşımda 32 artık zamanının gelip hatta gecmeye bile başladı bana biraz fikir verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
sen zaten sürekli olarak çalışmaya devam ediyosun hangi gün olduğu çok da önemli değil canım boşver
yumurtlamadımmı diye düşünüyorum böyle olunca,çatlayamadı gitti diye düşünüyorumsağ kasığımda hep bi ağrı var.. Ne zormuş bunları düşünmek,şu test negatife dönsede rahatlasam
sen zaten sürekli olarak çalışmaya devam ediyosun hangi gün olduğu çok da önemli değil canım boşver
geçmiş olsun hamilesin diye neden işini kaybedesin ki dava açarsın öyle bi durumda
bende anlamadım canım. işini neden kaybedeceksin ? ikisi bir arada olur bence. hem çalışmak güzel şey, zamanı gelince izin alır dinlenirsin.arkadaşlar bu konuyu başka yerde de açtım ama cevap gelmdei.daha öncede yazdım bu başlık altında bende 2015 yılında hamile kalmak isteyenlerdenim.bu durumu yaşamasanızda belki akıl verirsiniz.korunmayı bırakmakla hatamı ettim
geçen kasım ayında 10 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldumo zaman calışmıyordum.şimdi yarı devlet olan bir firmada sözleşmeli olarak işe başladım.hayatım boyunca beklediğim bir iş buldum.ben epilepsi hastası olduğum için firmada engelli kadrosunda çalışıyorum.4 ay oldu işe başlayalı.bebeğimi kaybettiğim günden beri iki kat daha fazla bebeğim olsun istiyorum.kürtaj sonrası doktorun söylediği 3 ay bitti ve ben korunmayı bıraktım bu ay. işe yeni başlayıp hamile kalan arkadaşlar varmı acaba?korunmayı bıraktım ama içim içimide yiyor.işimi kaybetmek istemiyorum ama bebeğiminde olmasını çok istiyorum.yaşımda 32 artık zamanının gelip hatta gecmeye bile başladı bana biraz fikir verirseniz çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
bende anlamadım canım. işini neden kaybedeceksin ? ikisi bir arada olur bence. hem çalışmak güzel şey, zamanı gelince izin alır dinlenirsin.
biraz daha bekliyim kesinleşsin de gidicem canımvalla dengemiz bozuldu burda takılırken hepimizin ya gecikiyo ya erken oluyo
Canım iş sürecinde deneme zamanları var 2 aylık ve 6 aylık.2 aylık süreci atlattım 6 aylık süremin dolmasınada 2 ay kaldı.daha yaptığım işi ve kendimi ispat etmeden hoop hamileyim desem ee hamilelik ve sonrası hemen hemen 1 yıla yakın yokum.ne bileyim ham,lel,k olduğu için değil ama bir kılıf bulup ya çıkarırlarsa korkusu.belkide boş yere hüsnü kuruntu yapıyorum.çalışmak coook güzel tabiki hemde çok.zaten korkumda istediğim işi bulup çok çabuk kaybetmek.çoook teşekkür ederim sizlere desteklerinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?