- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
Günaydınnnn :) yoksa siz hala uyuyor musunuzzz ?
Uyumak mı?
Ben saat 07.00 de işbaşı yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterki olsun gecikmeli olsada olur :))inşallah canım, bakalım biraz gecikecek her halde. sorun olmasında artık geç olsada bişi olmaz :)
Herkeslere günaydınlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize . Haftaya folik asit kullanmaya da başlıyorum, hamilelik dönemi için ilk adımlarımı da atıyorum, heyecanlıyım.. Hepimiz 2015 de hamile olalım inşallah.....
:))) 7' miiii ? Ben o saatte duş alırken bi yandanda uyuyorum seninkide çok erkenmiş öğretmensin galibaUyumak mı?
Ben saat 07.00 de işbaşı yapıyorum
Başla tabikide.. En az 3 ay öncesinden başlanmalı diyor doktorlar.. Bebek için çok önemliBizim de planımız mayıs, ben de başlamalı mıyım folik asite bilmiyorum
:))) 7' miiii ? Ben o saatte duş alırken bi yandanda uyuyorum seninkide çok erkenmiş öğretmensin galiba
Başla tabikide.. En az 3 ay öncesinden başlanmalı diyor doktorlar.. Bebek için çok önemli
evet haklısın kan sayımını yaptrımalıyım aklımdaGünaydınn. Umarım tüm dileklerin gerçek olur ve bu yıl hepimiz hamile oluruzz. Kan sayımınıda önden yaptır derim,tiroid demir b12 hormonlar vs.. Bi sıkıntı varsa önden ilaç kullanırsın
Öğretmen Arkadaşlarım var benimde,kışın hava aydınlanmadan çıkıyorlar evden ama olsun öğlende evde oluyorlar :))Evet canım, güne çok erken başlıyorum ben. Alıştım artık.
Şimdiden başlaki mayısa kadar olsun.. Mayısta hemen olacak diye bişey yok,ayrıca nisanda çalışmalasınki mayısta hamile kalasın..doğumdan sonra tatili ayarlamaksa niyetin çok kafana takma derim.. Hayırlısı de ve akışını bırak. Bi öğretmen arkadaşum o tatile göre çok ayarladı kendini ama planlayamadığı şeyler oldu.. O yüzden boşver,en hayırlı zamanda olsun inşallaaahhhhhBu arada eşimi bu aydan başlayalım diye kandırmaya çalıştım ama sonuç vermedi. Hani mayıstı diye tutturdu. Mayıstan da olmayayım diye razı geldim artık.
Bencedee başla önemlii :)Başlayayım ben de yaaa, dün aklımdaydı alacaktım unutmuşum. Yarın alırım inşallah.
Yaptır tabi.. Bana doktor yaptır dediği halde yaptırmadım sallamıyodum amannn nolcak diye :) bi arkadaşım tiroidin düşüğe sebep olduğunu söyleyince korktum hemen yaptırdım :)evet haklısın kan sayımını yaptrımalıyım aklımda
Peki biz ne zaman başlamalıyız sizce çalışmalara? temmuz da hamile kalmak istiyorumŞimdiden başlaki mayısa kadar olsun.. Mayısta hemen olacak diye bişey yok,ayrıca nisanda çalışmalasınki mayısta hamile kalasın..doğumdan sonra tatili ayarlamaksa niyetin çok kafana takma derim.. Hayırlısı de ve akışını bırak. Bi öğretmen arkadaşum o tatile göre çok ayarladı kendini ama planlayamadığı şeyler oldu.. O yüzden boşver,en hayırlı zamanda olsun inşallaaahhhhh
ben geçen yıl kan tahlili yaptrdım smear testi filan da yaptırmıştım.ama bu yıl gitmedim açıkcası..herşey normaldi geçen yılYaptır tabi.. Bana doktor yaptır dediği halde yaptırmadım sallamıyodum amannn nolcak diye :) bi arkadaşım tiroidin düşüğe sebep olduğunu söyleyince korktum hemen yaptırdım :)
Canım bunun zamanını allah bilir.. Bende hep nisanda istiyorum diye gezdim buzamana kadar ortalıkta :)bu ay ilk denemem,olacak mı bilmiyorum.. Burdan okuduklarımdan öğrendim ki bu işler öyle hemen olmuyormuş.. Sende eğer istiyorsan başla şimdiden derim ben,belki bikaç ay içinde ancak olur,belkide ilk ay olur.. Dedim ya allah bilir.. İnşallah gönlüne göre olur herşeyPeki biz ne zaman başlamalıyız sizce çalışmalara? temmuz da hamile kalmak istiyorum
Herkeslere günaydınlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize . Haftaya folik asit kullanmaya da başlıyorum, hamilelik dönemi için ilk adımlarımı da atıyorum, heyecanlıyım.. Hepimiz 2015 de hamile olalım inşallah.....
Canım gebelik düşündüğün tarihten 3 ay önce başlamalısın diyorlar ya folik asite, biz temmuz gibi bebek düşünüyoruz. o yüzden 3 ay evvel yani nisan ayında folike başlayacağım.Bizim de planımız mayıs, ben de başlamalı mıyım folik asite bilmiyorum
Günaydın canım, bende geldim başladımgünaydın hatun kişiler :) kahvemizi içtik tam gaza işe başladık bi selam vereyim dedim en sevdiğim gün geldi cumaaaaa