- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 113
hemen olmuyormuş evet, nasip artık, en hayırlı vakit ne ise hepimiz için o zaman olsun, senin de herşey gönlüne göre olsunCanım bunun zamanını allah bilir.. Bende hep nisanda istiyorum diye gezdim buzamana kadar ortalıkta :)bu ay ilk denemem,olacak mı bilmiyorum.. Burdan okuduklarımdan öğrendim ki bu işler öyle hemen olmuyormuş.. Sende eğer istiyorsan başla şimdiden derim ben,belki bikaç ay içinde ancak olur,belkide ilk ay olur.. Dedim ya allah bilir.. İnşallah gönlüne göre olur herşey
siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem vargünaydın hatun kişiler :) kahvemizi içtik tam gaza işe başladık bi selam vereyim dedim en sevdiğim gün geldi cumaaaaa
Kolay gelsin sanasiz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem varbitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir
Aminnnn canımmm aminnn :) allah herkesin istediğini verir umarım,dua edin bol bol elbet olacak bigün :)hemen olmuyormuş evet, nasip artık, en hayırlı vakit ne ise hepimiz için o zaman olsun, senin de herşey gönlüne göre olsun
Teşekkür ettimmmKolay gelsin sana
Arkadaslar iyi aksamlar... Benim esim ne zamandir hep cocuk istedi ama ben hep diyerek yok dedim benim bi arkadasim vardi onunla gezip tozmak hosuma gidioyodu sanirim hep o yuzdzn yok dedim o arkadasimda cocuk istemiodu bide baktim bu ay hamile bana bile bunu snradan dedi esimi dinlemedigim icinde cok pisman oldum simdide cocuk istoyorum ama olmadi bu ayda Allah a hep dua ediorum esimin yuzunu gulduruyum die ama inan cok zor bi donemden geciyorum arkadasim benden bunu gizledi ve ben salak gibi esimin sozunu dinlemedim arkadasima inandim Allahim bana yardim etsin die her gece dualar ediorum Allahtan baska bana yardim etcek kimse yok Allah cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin ins
Günaydın canım, bende geldim başladım
günaydın canlar:) anaaammm ne kadar erken başlamıssınız :) herkes nasıl bakalım bende durum aynı yumurtlamayı beklıyıorum 12. günüm dün daha iyiydi ovulasyon resngi silik ama sanki yaklaşıyor gibi geldi:) piskolojik yada.
bugün misafirimde gelicek akşam yemeğe neler yapsam acaba fikir alayım bari hep bebek hep bebek kafamız dağılsın
siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem varbitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir
Günaydııııın, amin tüm güzel dilekler içinGünaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Bahar havası var mutlu ve sağlıklı hafta sonu diliyorum hepinizeeee...
Bol bol dinlenin inşaAllah güzel haberler bekliyoruz
Bu cuma günü hürmetine kim anne olmak istiyorsa birinci göbişlerine sonra kucaklarına bebişler nasip etsin...
Aminnnnn..
Hayırlı cumalar
GünaydınnnGünaydınlarrr
hayırlı cumalar
nasılsın arkadaşımGünaydınnn
Teşekkür ederim sen nasılsın, heyecanlıyım evet ilk bebek nasipsenasılsın arkadaşım
sizdemi ilk bebeğinizi istiyorsunuz
teşekkür ederim önerilerin için canım. evet mercimek çorba yapayım dedim. sonra zeytinyağlı olrak barbunya salata pilav bide tavuğu şöyle dışını milföyle sarılarak fırında pişiriliyor ya onu yapayım dedim. başka da tatlı sonra çayın yanına da elmalı pasta peynirli börek ha bide yemeğe sarmada vardı dipfrizde
bende iyiyim bende ikinciyiistiyorum uzun zamandır, allah sağlıkla nasip etsin inşallahTeşekkür ederim sen nasılsın, heyecanlıyım evet ilk bebek nasipse
Amin canım gönlüne göre olsun her şeybende iyiyim bende ikinciyiistiyorum uzun zamandır, allah sağlıkla nasip etsin inşallah
amin cümlemizinAmin canım gönlüne göre olsun her şey
Günaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Bahar havası var mutlu ve sağlıklı hafta sonu diliyorum hepinizeeee...
Bol bol dinlenin inşaAllah güzel haberler bekliyoruz
Bu cuma günü hürmetine kim anne olmak istiyorsa birinci göbişlerine sonra kucaklarına bebişler nasip etsin...
Aminnnnn..
Hayırlı cumalar
kızlar ben geldim bu ay adet olmadım bi gün gecikti dua edin lütfen yaaaaaaaaa :))Es geçti derken :) nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?