2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hemen olmuyormuş evet, nasip artık, en hayırlı vakit ne ise hepimiz için o zaman olsun, senin de herşey gönlüne göre olsun

günaydın hatun kişiler :) kahvemizi içtik tam gaza işe başladık bi selam vereyim dedim en sevdiğim gün geldi cumaaaaa
siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem var bitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir

canım arkadaşa göre değil eşin ve kendi durumuna göre bebişinin planlarını yap derim
inşallah seninde kuzun sağlıkla tez zamanda gelir

Günaydın canım, bende geldim başladım

:) kolay gelsin canım

benim de 39. günüm hala gelen giden yok, hamilelik belirtisi de yok, 36. günn gebelik testim negatif çıktı beklemedeyim.
akşama ise mercimek veya ezogelin yapabilirsin herkesin sevdiği çorbalar. yanına iç pilav tavuk/et sote yapabilirsin. arada bi zeytinyağlı istersen fasulye,bakla veya pırasa olabilir.

siz geldiniz ben kaçıyorumm.. Müvekkil görüşmem var bitireyim şu işleride gideyim evime.. Gerçi ordada temizlik varyaaa neyseee,yinede evde olmak güzeldir

hadi sana kolay gelsin arkadaşım :)

Günaydın kızlarrrr
Hepinize kolay gelsin...
Bahar havası var mutlu ve sağlıklı hafta sonu diliyorum hepinizeeee...
Bol bol dinlenin inşaAllah güzel haberler bekliyoruz
Bu cuma günü hürmetine kim anne olmak istiyorsa birinci göbişlerine sonra kucaklarına bebişler nasip etsin...
Aminnnnn..
Hayırlı cumalar

Günaydııııın, amin tüm güzel dilekler için

günaydın mihriban :) sonunda yaz yüzünü gösterdi

günaydın kızlar Adetim iki gün gecikti ama bugün leke gibi bişey gördüm sanırım olucam adet :/ Çok üzüdüm ya
neyse dedim sonra Hayırlı olsun artık. Ama madem hamile değilim neden adetim gecikti sizce bu seferde buna canım sıkıldı bi sıkıntım olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…