• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ay evet aynen sabahları daha yoğun ama gun içinde de böyle pis pis sızlar gibi bir bulantı. Yani bana da erken gibi geliyor ama göğüs ucum falan çok fena sızlıyor. Ben 17 si miydi neydi doktora gitmistim bu hafta degerlendirin yumurtan hazır demisti ama bu kadar çabuk olur mu ki yahu. Bat 8 nisan bu arada
bilmiyorum ki canım ya kafam karıştı :confused: daha önce bi hemşireye konuşmuştum hamileligin tüm belirtileri vardı sordum neden boyle diye tamamen psikolojik dedi umitlerimin tükendiğine mi uzulsem yoksa o kadar sıkıntı çektiğine mi bilememistim yine boşa çıkacak diye korkmaya basladim:KK61:

Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama bulantı 6.haftada başlar tabi daha erken de olabilir kişiye göre ama adet öncesi çok nadir olur psikolojinizi altüst etmeyin belirtiler için çok erken donemdesiniz
Evet bence de öyle de hepsinin üstünde bi göğüs ucu sızlaması cok fena. Benim normalde adetten bir kac once hassaslik olurdu ama ucunda bu sıkıntıyı 2 aydır yaşıyorum bu ay hele daha fena. Gerçi vücudun gebelige hazirlandiginin da belirtisi olabiliyormus

Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama bulantı 6.haftada başlar tabi daha erken de olabilir kişiye göre ama adet öncesi çok nadir olur psikolojinizi altüst etmeyin belirtiler için çok erken donemdesiniz
hm gerçekten çok haklisiniz iki uç aydır boyle oluyor birde ben daha önce düşük yaptım bi haftalık ondada aynisi olmuştu
evet evet psikolojik
allah kerim

bilmiyorum ki canım ya kafam karıştı :confused: daha önce bi hemşireye konuşmuştum hamileligin tüm belirtileri vardı sordum neden boyle diye tamamen psikolojik dedi umitlerimin tükendiğine mi uzulsem yoksa o kadar sıkıntı çektiğine mi bilememistim yine boşa çıkacak diye korkmaya basladim:KK61:
Canim insallah bu ay özledigin istediğin haberi alırsın. Bizim daha 2. Ayımız yaza kadar endiselenmeyi düşünmüyorum ama yine de demekki aklımın bir kosesinde. Ben coktan 2 test alıp koydum mesela kenara:oops:

Canim insallah bu ay özledigin istediğin haberi alırsın. Bizim daha 2. Ayımız yaza kadar endiselenmeyi düşünmüyorum ama yine de demekki aklımın bir kosesinde. Ben coktan 2 test alıp koydum mesela kenara:oops:
amin canim benim insallah
kan testinde kesin sonuç veriyor
ben gidip hastanede yaptiriyorum iki gün geçince bi kez yaptırdım oda pozitifti ama düşükle sonuçlandı. onun dışında regl gününu bırak saat bile gecikmez eğer bebis yoksa

Herkese merhaba.ben de bu ay hamileliğe niyetlenenlerdenim.daha doğrusu bir niyetlenip bir vazgeçenlerden:) Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.bu arada bat 10 nisan.

Evet bence de öyle de hepsinin üstünde bi göğüs ucu sızlaması cok fena. Benim normalde adetten bir kac once hassaslik olurdu ama ucunda bu sıkıntıyı 2 aydır yaşıyorum bu ay hele daha fena. Gerçi vücudun gebelige hazirlandiginin da belirtisi olabiliyormus

hm gerçekten çok haklisiniz iki uç aydır boyle oluyor birde ben daha önce düşük yaptım bi haftalık ondada aynisi olmuştu
evet evet psikolojik
allah kerim

Yanlış anlamayın moral bozmak hevesinizi kaçırmak için söylemedim cok erken belirti yaşayan insanlar da var en basitinden kuzenim dollenmeden hemen sonra mide bulantıları yaşadı ama bunlar çok çok nadir görülür inşallah siz de o nadir insanlardan biri olursunuz ama çok kaptirmayin kendinizi yine de

Yanlış anlamayın moral bozmak hevesinizi kaçırmak için söylemedim cok erken belirti yaşayan insanlar da var en basitinden kuzenim dollenmeden hemen sonra mide bulantıları yaşadı ama bunlar çok çok nadir görülür inşallah siz de o nadir insanlardan biri olursunuz ama çok kaptirmayin kendinizi yine de
yok canim olurmu yanlış anlamak burada birbirimizin fikirlerini alıyoruz ne güzel sohbet ediyoruz. hem umitlenip boşa çıkmaktan çok daha iyi senin uyarman
evet dediğin gibi 6 haftaya kadar olmuyor hatta şöyle birşey var ki regl geçmeden hic bir belirtiyi anlamak bile zor ama bizim ki gerçekten psikojik ben o kanıya vardım. durduk yerde kendimizi paraliyoruz bebek bebek diye
ama durmak yok yola devam :KK55:

kızlar 6-7-8-9-10 nisan bat tarihi olan yorum atabilir mi?
sabahlari iğrenç bi mide bulantim var biliyorum erken ama yemeklerden tiksiniyorum durum bu yani
kasık ve bel ayrım var yumurtlama donemimdeyim o yüzden mi acaba :KK64:
6 nisan bat
bana biraz erken gibi geldi tatlım. daha 3-4 gün önce büyük ihtimal yumurta çatladı. döllenme ve bebeğin rahme ilerleyişi tamamlanmamıştır diye düşünüyorum ama, senin de ümitlerini yıkmak istemem. inşallah gebesindir. beklemek çok zor bilirim :)
Arkadaslar iyi aksamlar... Benim esim ne zamandir hep cocuk istedi ama ben hep diyerek yok dedim benim bi arkadasim vardi onunla gezip tozmak hosuma gidioyodu sanirim hep o yuzdzn yok dedim o arkadasimda cocuk istemiodu bide baktim bu ay hamile bana bile bunu snradan dedi esimi dinlemedigim icinde cok pisman oldum simdide cocuk istoyorum ama olmadi bu ayda Allah a hep dua ediorum esimin yuzunu gulduruyum die ama inan cok zor bi donemden geciyorum arkadasim benden bunu gizledi ve ben salak gibi esimin sozunu dinlemedim arkadasima inandim Allahim bana yardim etsin die her gece dualar ediorum Allahtan baska bana yardim etcek kimse yok Allah cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin ins
canım bu işler gizli tutulur. her ihtimale karşı. gebe kalamaktan korkma, belirsizlik vs. gebelik düşünmüyorum diyenler bir bakmışsın gebe kalmış. bebek konusunda kimsenin sözüne bakma, hele de evliliğinle ilgili eşin dışında kimseyle konuşma. inşallah gelir bebiş, daha erken merak etme. eminim arkadaşın aylarca denemiştir. hemen olmaması çok normal. hiç problem olmasa bile 1 yıl normal deniyor. ama genelde 3-5 ay arasında gebe kalınıyor.

kızlar 6-7-8-9-10 nisan bat tarihi olan yorum atabilir mi?
sabahlari iğrenç bi mide bulantim var biliyorum erken ama yemeklerden tiksiniyorum durum bu yani
kasık ve bel ayrım var yumurtlama donemimdeyim o yüzden mi acaba :KK64:
6 nisan bat
Canım benim bat 10 nisan. Yumurtlamam daha yeni bitti diye düşünüyorum. Henüz hiçbişeyim yok,sadece sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara yürürken bacağımın üst kısmında çekilme gibi hissediyorum ama yumurtlama dönemi ağrısı bunlar. Umarım bebişin gelmiştir :KK46:

Son iş günü ve yaşasın tatiiiiil:KK45::KK72::cool::KK73:
öyle canım öyle gerçekten. yarın nereye gezmeye gitsek diye düşünüyorum :KK48:
biyandan da ovulasyon kontrolu yapıyorum. 14.gün ama hala çatlamadı. dün 2. çizgi çok silikti. bakalım bugün ne çıkacak ?

öyle canım öyle gerçekten. yarın nereye gezmeye gitsek diye düşünüyorum :KK48:
biyandan da ovulasyon kontrolu yapıyorum. 14.gün ama hala çatlamadı. dün 2. çizgi çok silikti. bakalım bugün ne çıkacak ?
Bugun öğlen olunca başlayacak benim tatil :) elbet bulunur gezilecek yer :)) benimde 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor,bakalım bugun ne çıkacak merak ediyorum :)) kaç günde bir regl oluyorsun ? İlla 14. Gün olacak diye bişey yok

Bugun öğlen olunca başlayacak benim tatil :) elbet bulunur gezilecek yer :)) benimde 3 gündür aynı koyulukta çıkıyor,bakalım bugun ne çıkacak merak ediyorum :)) kaç günde bir regl oluyorsun ? İlla 14. Gün olacak diye bişey yok
normalde 28 günde canım ma daha kürtajın üstünden 3 ay geçti ve düzene girmedi. normalde 14. gün kesin olurdu yumurtlama. ama bu gün yine silik çıktı test. düzensizlik var yani. sorun olmaz inşallah. ilk kürtajdan sonra da böyle düzenim bozulmuştu ve 6 ay giremedi düzene

Herkeslere günaydınlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize :KK73:. Haftaya folik asit kullanmaya da başlıyorum, hamilelik dönemi için ilk adımlarımı da atıyorum, heyecanlıyım.. Hepimiz 2015 de hamile olalım inşallah.....:KK9::KK9:

normalde 28 günde canım ma daha kürtajın üstünden 3 ay geçti ve düzene girmedi. normalde 14. gün kesin olurdu yumurtlama. ama bu gün yine silik çıktı test. düzensizlik var yani. sorun olmaz inşallah. ilk kürtajdan sonra da böyle düzenim bozulmuştu ve 6 ay giremedi düzene
Benim 30 günde oluyor,hiç takip etmemiştim bugune kadar yumurtlamayı,o yüzden adetten hemn sonra yani erken başladım bende takip işine :) sen yapmaya devam et canım elbet çıkacak çift çizgi:)

Benim 30 günde oluyor,hiç takip etmemiştim bugune kadar yumurtlamayı,o yüzden adetten hemn sonra yani erken başladım bende takip işine :) sen yapmaya devam et canım elbet çıkacak çift çizgi:)
inşallah canım, bakalım biraz gecikecek her halde. sorun olmasında artık geç olsada bişi olmaz :)

Herkeslere günaydınlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize :KK73:. Haftaya folik asit kullanmaya da başlıyorum, hamilelik dönemi için ilk adımlarımı da atıyorum, heyecanlıyım.. Hepimiz 2015 de hamile olalım inşallah.....:KK9::KK9:
Günaydınn. Umarım tüm dileklerin gerçek olur ve bu yıl hepimiz hamile oluruzz. Kan sayımınıda önden yaptır derim,tiroid demir b12 hormonlar vs.. Bi sıkıntı varsa önden ilaç kullanırsın

Back