- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Bende duydum ama korktum vermeye . Valla cnm emmeyle problemimiz var memeyi tutamiyor çocuk doğru mu yaotim yanlismi bilmiyorum ama mama verdim simdi anca sakinleştiSevindim hastaneden cikmaniza tekrar yukselecegini sanmıyorum sen sık sık emzir emdiği kadar. Bir de tavsiye edilmiyor ama çay kaşığının ucuyla şekerli su da verdim ben günde birkaç kez sarılığı geçene kadar.
Bende duydum ama korktum vermeye . Valla cnm emmeyle problemimiz var memeyi tutamiyor çocuk doğru mu yaotim yanlismi bilmiyorum ama mama verdim simdi anca sakinleşti
selam arkadaşlar
benim adetim 5 gün gecikti.. sabah test yaptım negatif çıktı
aslında pek ihtimal yok çünkü takvim uygulamasına göre 18 ocak yumurtlama günüydü 24ünde korunmasız ilişki oldu.. nasılsa yumurtlama geçti bişi olmaz dedik
adetim hiç gecikmezdi bu kadar.. geç yumurtlama geç döllenme falan mı oldu dicem ama umutlanmak istemiyorum
olsa ne güzel süpriz olur
kan tahlili yaptırıp negatif görmek de istemiyom.. bekliyim bakalım biraz daha
Kızlar bugün bebişimin kalp atislarini duydum cok sükür negüzel bir duyguymus bu Rabbim herkese yasatsin insallah 6+5 ☺
Ben bugün kırmızıları gördüm malesefRica ederim sonucu olumlu/olumsuz paylaşırsan sevinirim.
Geç döllenme olmuşsa eğer kan tahlili de çıkar sanırım. Ama mevsimsel bir değişiklik de olabilir tabi bilemem. Haydi hayırlısıselam arkadaşlar
benim adetim 5 gün gecikti.. sabah test yaptım negatif çıktı
aslında pek ihtimal yok çünkü takvim uygulamasına göre 18 ocak yumurtlama günüydü 24ünde korunmasız ilişki oldu.. nasılsa yumurtlama geçti bişi olmaz dedik
adetim hiç gecikmezdi bu kadar.. geç yumurtlama geç döllenme falan mı oldu dicem ama umutlanmak istemiyorum
olsa ne güzel süpriz olur
kan tahlili yaptırıp negatif görmek de istemiyom.. bekliyim bakalım biraz daha
Ben bugün kırmızıları gördüm malesef
Kizlar bebeğim kakasini yapmiyor ya varmi bu konuda bi bilginiz
yaptı cnm aman ne bileyim ya tuhaf geldiHayırlısı olsun. Birdahaki aya kısmet..
Canım daha çok küçük hergün kaka yapacak diye bir şey yok. İlk kakasını yaptıysa sorun etme
yaptı cnm aman ne bileyim ya tuhaf geldi
adet olmaya hafiften başladım canımGeç döllenme olmuşsa eğer kan tahlili de çıkar sanırım. Ama mevsimsel bir değişiklik de olabilir tabi bilemem. Haydi hayırlısı
adet olmaya hafiften başladım canım
yanılttı beni bu ay, genelde hep düzenliydi
neyse kısmet
evet ben artık aranıza geri dönüyorum
yeni BAT 9 mart takvim programına göre
bilemedim ne kadar tutar normalde periyod 28 gündü ama 30 yapmış bu son gecikmeyle program..
c.tesi bi diş hekimine gidicem, 20lik dişim baş vermiş minnacık
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsin. İlk başlarda vakit geçmek bilmiyor ama sonradan da çok hızlı geçiyor. Yolu yarıladık allahın izniyle. Şimdi de diyorum ki hiç bitmesin bu hamilelik ne güzel şey diyorum. Daha alışverişe bile başlamadık ne çabuk büyüdü. Günlerinin tadını çıkar canım her gün ayrı bir nimetAyy ne güzel hayirli evlaat olsun cnim ins. Bizde o gunleri görcez mi acaba 21 ocakta ögrendm hamileligmi sanki aylar oldu gbi zaman gecmiyo snki ay ne garip bisey bu?
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsin. İlk başlarda vakit geçmek bilmiyor ama sonradan da çok hızlı geçiyor. Yolu yarıladık allahın izniyle. Şimdi de diyorum ki hiç bitmesin bu hamilelik ne güzel şey diyorum. Daha alışverişe bile başlamadık ne çabuk büyüdü. Günlerinin tadını çıkar canım her gün ayrı bir nimet
gözün aydın :)Kızlar bugün bebişimin kalp atislarini duydum cok sükür negüzel bir duyguymus bu Rabbim herkese yasatsin insallah 6+5 ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?