2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bende duydum ama korktum vermeye . Valla cnm emmeyle problemimiz var memeyi tutamiyor çocuk doğru mu yaotim yanlismi bilmiyorum ama mama verdim simdi anca sakinleşti

Bende duydum ama korktum vermeye . Valla cnm emmeyle problemimiz var memeyi tutamiyor çocuk doğru mu yaotim yanlismi bilmiyorum ama mama verdim simdi anca sakinleşti

Aç kalmasın çocuk ver tabi mama. Ama emmesi için de zorla. Önce emebildiği kadar emsin ondan sonra mamayı ver. İnatla emzirmeye çalış. Alışır umarım. Ama bazı çocuk ne kadar zorlasan emmez. Sen yine de uğraş.

selam arkadaşlar
benim adetim 5 gün gecikti.. sabah test yaptım negatif çıktı
aslında pek ihtimal yok çünkü takvim uygulamasına göre 18 ocak yumurtlama günüydü 24ünde korunmasız ilişki oldu.. nasılsa yumurtlama geçti bişi olmaz dedik
adetim hiç gecikmezdi bu kadar.. geç yumurtlama geç döllenme falan mı oldu dicem ama umutlanmak istemiyorum
olsa ne güzel süpriz olur
kan tahlili yaptırıp negatif görmek de istemiyom.. bekliyim bakalım biraz daha

Hadi hayırlısı inşallah. Bu ay benim de 5 gün gecikmeli geldi adetim. Havaların değişimi etkiledi heralde diye düşündüm. Ama arada kaçak varmış sizde. Hadi bakalım:))

Kizlar bebeğim kakasini yapmiyor ya varmi bu konuda bi bilginiz

Geç döllenme olmuşsa eğer kan tahlili de çıkar sanırım. Ama mevsimsel bir değişiklik de olabilir tabi bilemem. Haydi hayırlısı

Hayırlısı olsun. Birdahaki aya kısmet..

Canım daha çok küçük hergün kaka yapacak diye bir şey yok. İlk kakasını yaptıysa sorun etme
yaptı cnm aman ne bileyim ya tuhaf geldi

selam kızlar.hayırlı geceler...bende pkoyum.polıkıstık over sendromu yani.ve adet olamama sorunum war.benım gıbı olup asılamayla hamıle kalan var mıııııı?????

evet ben artık aranıza geri dönüyorum
yeni BAT 9 mart takvim programına göre
bilemedim ne kadar tutar normalde periyod 28 gündü ama 30 yapmış bu son gecikmeyle program..
c.tesi bi diş hekimine gidicem, 20lik dişim baş vermiş minnacık

Ben de 5 gün gecikmeli 33. gunde olmuştum mesela ama bu ay 25.gunde olmamayi düşünüyorum :)))))

Ayy ne güzel hayirli evlaat olsun cnim ins. Bizde o gunleri görcez mi acaba 21 ocakta ögrendm hamileligmi sanki aylar oldu gbi zaman gecmiyo snki ay ne garip bisey bu?
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsin. İlk başlarda vakit geçmek bilmiyor ama sonradan da çok hızlı geçiyor. Yolu yarıladık allahın izniyle. Şimdi de diyorum ki hiç bitmesin bu hamilelik ne güzel şey diyorum. Daha alışverişe bile başlamadık ne çabuk büyüdü. Günlerinin tadını çıkar canım her gün ayrı bir nimet

amin canım allah hepimizin eline almayı nasip etsin . valla canım 2 hafta 2 ay gibi gelmeye başladı ama sonlara doğru herşey hızlı olacak. bulantılarım çok fazla olduğu için daha tadını çıkarmak pek mümkün değil gibi, umarım en kısa sürede bulantılar azalır ve bu durumun an an saniye saniye tadına varırım. peki sen hissetmeye başladın mı miniği yani daha erken mi bilmiyorum ama nasıl bir duygu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…