• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

2 gün hastanede kaldım 3. Gün hem biberonla hem emzikle mecburen tanıştı bizimki emmeden durmuyordu çünkü..
8 kilo çok iyi.. Son hafta bende çok şişmiştim hiçte fit değildim :))

Bebişe bağlı valla haklısın, bizim arkadaş da çok özenirmiş emzik kullansın bebeği diye ama hiçbir çocuğu kullandırmamış.

Canım sana ne soracaktım, mayıs annelerinde de sordum. Şu süslü lohusa terlikleri nerede kullanılıyor? Evde kullanılıyorsa biz hep pijamayla mı gezeceğiz ona uygun olsun diye? Normal kıyafetle de giyilmez onlar, hastanede de kirlenir, hem de altı kaygan.

Cahilim hiç anlamadım kullanışını, hiçbir arkadaşım da öyle şeyler kullanmadı soracak birini de bulamadım etrafta.

Bebişe bağlı valla haklısın, bizim arkadaş da çok özenirmiş emzik kullansın bebeği diye ama hiçbir çocuğu kullandırmamış.

Canım sana ne soracaktım, mayıs annelerinde de sordum. Şu süslü lohusa terlikleri nerede kullanılıyor? Evde kullanılıyorsa biz hep pijamayla mı gezeceğiz ona uygun olsun diye? Normal kıyafetle de giyilmez onlar, hastanede de kirlenir, hem de altı kaygan.

Cahilim hiç anlamadım kullanışını, hiçbir arkadaşım da öyle şeyler kullanmadı soracak birini de bulamadım etrafta.
Her bebek farklı işte..ona uyuyoruz bizde..
Bende kullanmadım o terliklerden sadece bebişe ve bana taç yaptırmıştım. Hastanede kullansan kullan at yapman lazım,evde kullansan pijama lazım :) nerde kullanılıyor bnde anlamadım.. O süslü gecelikler taçlar bla bla bla.. Hiçbirini gözün görmeyecek hastanede ;)

Oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
Bir güzel kız yüzünden çıldıracağımmm:KK53:
Canim ya seninki saatlerce uyanik kaliyormu benim veled 7 8 saat uyumadigi oluyor korkmaya da basladim başka biseyden olmasin

Canim ya seninki saatlerce uyanik kaliyormu benim veled 7 8 saat uyumadigi oluyor korkmaya da basladim başka biseyden olmasin
7-8 saat yine iyiymiş 12 saat uyumadığı oluyor benimkinin. Arada 5 dk dalıyor sonra bi bakıyorum uyanmış.. Korkacak bişey yok bence uyumuyorlar işte :)

7-8 saat yine iyiymiş 12 saat uyumadığı oluyor benimkinin. Arada 5 dk dalıyor sonra bi bakıyorum uyanmış.. Korkacak bişey yok bence uyumuyorlar işte :)
Ay ne bileyim benim bildiğim bebek yer içer uyur :D ne yedikten bunlar boyle oldu ki :) bu arada gaz problemi varmi varsa ne uyguluyorsun

Ay ne bileyim benim bildiğim bebek yer içer uyur :KK70: ne yedikten bunlar boyle oldu ki :) bu arada gaz problemi varmi varsa ne uyguluyorsun
Yenidoğan bebekler 16-18 saat uyurmuş,benimki okadar uyanık kalıyor :) emdikten sonra mide gazını çıkarıyor genelde bağırsak gazıda çıkıyor ama bu dönemde fazla gaz olabiliyormuş uyurken bile ıkınıyor resmen çocuk.. Damlalar varmış ama önermedi doktor,buda bi süreç ve geçecek.. Kimyonu kaynatıp bikaç damla içiriyorlarmış netten bi bak istersen işe yarayan bi formül anladığım kadarıyla.. Sizin nasıl Çokmu gazı ?

Yenidoğan bebekler 16-18 saat uyurmuş,benimki okadar uyanık kalıyor :) emdikten sonra mide gazını çıkarıyor genelde bağırsak gazıda çıkıyor ama bu dönemde fazla gaz olabiliyormuş uyurken bile ıkınıyor resmen çocuk.. Damlalar varmış ama önermedi doktor,buda bi süreç ve geçecek.. Kimyonu kaynatıp bikaç damla içiriyorlarmış netten bi bak istersen işe yarayan bi formül anladığım kadarıyla.. Sizin nasıl Çokmu gazı ?

Ay aynı beni anlatıyon ya :D aynen böyleyiz cnm daha doktora gitmedim gaz için aslında bizimkide çıkarıyor ama yinede kıvranıyor yavrum bide bizim kaka sorunumz var geçenlerde 3 gün yapmadı şimdide günde bi kere yapıyor işte doktora göre normal ama gel bana sor

Ay aynı beni anlatıyon ya :KK70: aynen böyleyiz cnm daha doktora gitmedim gaz için aslında bizimkide çıkarıyor ama yinede kıvranıyor yavrum bide bizim kaka sorunumz var geçenlerde 3 gün yapmadı şimdide günde bi kere yapıyor işte doktora göre normal ama gel bana sor
Bağırsakları geliştiği için extra hava oluşuyormuş bu dönemde o yüzden devamlı ıkınıyorlar. Bikaç gün yapmaması normal,benimkide her beze yapıyor mutlaka.. Bende niye çok yapıyor diyorum.. Aylık kontrolde sorarsın doktora hastanelerde enfeksiyon yuvası boşuna sokma minnoşu oralara

Emerken bile çıldırıyor benimki hep bi savaş halinde :) düzene girsede rahatlasak artık.. 8 ayda çokmuş yaa :KK43:

Girer canım girer inşallah. Daha çok küçük. Geceyi gündüzü ayirmasi için gerekirse loş ışıkta oturun. geceleri uyuyor mu?

Kızlar biz hastanedeyiz :( Oğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye :( İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden :(((

Kızlar biz hastanedeyiz :KK43: Oğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye :KK43: İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden :KK43:((
Geçmiş olsun canımm.. Neden oluyor peki sebebi ne ? Kıyamam kuzuya inşallsh bu son olur.. Çok şükür ki farketmişler..

Kızlar biz hastanedeyiz :KK43: Oğlum bugün kreşte öğle uykusu sırasında havale geçirmiş yine. Neyseki fark etmişler. Bu defa kendine gelmesi daha zor oldu. İlk getirdiklerinde diazem yapmışlar. O da mı ters etki yaptı bilmiyorum ama bir ara resmen kendini ordan oraya attı. Kaç kişi tutmak zorunda kaldık. En son beni odadan çıkardılar sakinliğimi koruyamıyorum diye :KK43: İnşallah bu son olur artık çok yıprandım havaleler yüzünden :KK43:((
gecmiş olsun cnm . şimdi nasıl

Geçmiş olsun canımm.. Neden oluyor peki sebebi ne ? Kıyamam kuzuya inşallsh bu son olur.. Çok şükür ki farketmişler..

Boğaz enfeksiyonu varmış. Görünürde sadece burun akıntısı vardı. Ateş birden gelince yüksek ateşe bağlı havale geçirmiş. 6 yaşına kadar olabilir dedi doktor.

gecmiş olsun cnm . şimdi nasıl

İyi çok şükür canım. Önlem amaçlı hastanedeyiz bu gece. Ateşi çok yükselmiyor neyse ki

Boğaz enfeksiyonu varmış. Görünürde sadece burun akıntısı vardı. Ateş birden gelince yüksek ateşe bağlı havale geçirmiş. 6 yaşına kadar olabilir dedi doktor.

İyi çok şükür canım. Önlem amaçlı hastanedeyiz bu gece. Ateşi çok yükselmiyor neyse ki
Allah şifa versin cnm geçecek inşallah . sen sakinligini korumaya calis . çok zor biliyorum Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin

Tecrubeli hanimlardan bi yardim beklyorum. 3 aydir adet duzensizligi yasiyordum bu ayda 41. Gunde adetimi oldm sonra doktora gittim malum pko tanisi koydu dk verdi. Adetim her zamanki yogunlugunda ve kipkirmizi geldi. Fakat 3 gundur midede sislik, bulanti ve ishal yasiyorum. İlaca dün basladim. Bu sekilde ustune gorme yasayan var mi ya? İnt yazilanlari okudukca kafam karisiyor. Ayrica hep kondomla korunuyoruz. Yoksaa bunllar pko yuzunden mi oluyor

Tecrubeli hanimlardan bi yardim beklyorum. 3 aydir adet duzensizligi yasiyordum bu ayda 41. Gunde adetimi oldm sonra doktora gittim malum pko tanisi koydu dk verdi. Adetim her zamanki yogunlugunda ve kipkirmizi geldi. Fakat 3 gundur midede sislik, bulanti ve ishal yasiyorum. İlaca dün basladim. Bu sekilde ustune gorme yasayan var mi ya? İnt yazilanlari okudukca kafam karisiyor. Ayrica hep kondomla korunuyoruz. Yoksaa bunllar pko yuzunden mi oluyor

Yeni başlamışsın ama dk ilacından olabilir diye düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmış mıydın? Ya da mideni üşütmüş falan olabilirsin bir ihtimal. Ama hem kondomla korunuyormuşsunuz hem de adetin her zamanki gibi olmuş. Şu durumda gebelik oluştuğunu düşünmüyorum.

Yeni başlamışsın ama dk ilacından olabilir diye düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmış mıydın? Ya da mideni üşütmüş falan olabilirsin bir ihtimal. Ama hem kondomla korunuyormuşsunuz hem de adetin her zamanki gibi olmuş. Şu durumda gebelik oluştuğunu düşünmüyorum.

İlk defa kullaniyorum. Bende sanmiyorum gebelik ama internette oyle seyler okuyorumm ki yok 5 gun yogun adet gormus ama aslinda hamileymis falan insanin kafasii kkarisiyor :) umarim bi skinti yoktur zaten 40. Gunumde test yapmistim negatifti ertesi gun adet oldum ama yinede bi celiski iste :)

Back