• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

adetime bir hafta kaldı ama tık yok ya hiç bir belirti yok :D

Bebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor

en güzeli o kıpırtılar ya :) hareket etmeyince insan alışamıyor hamilelik fikrine

bizde keyifler iyi alışverişimizi tamamladık artık diğer parçalara bakıyoruz beklemek çok zor
ayy ne güzel ya güle güle kullanın bütün aldıklarınızı.:KK200:
biz daha alışverişe başlamadık. birkaç yer gezdik önemli parçaların markasına modeline karar verdik. diğer ufak tefek şeyler için liste yaptım. taksitler vardı onlar bu ay bitiyor. havalar da güzelleşiyor. inşallah bu aydan sonra tam gaz alışveriş yapacağız :) aysonu cinsiyet de kesinleşir beni kimse tutamaz artık :KK55:

Bebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor
canım benim geçmiş olsun. tam bilgim yok ama sık görülen bişey diye biliyorum. merak etme iyileşecek bebeğin. Allah sana dayanma gücü ona da en kısa zamanda sıhhat versin inşallah

Geçmiş olsun canım. Merak etme çabucak toparlar o kendini. Işın tedavisi veriyorlar değil mi? Sen kendini harap etme sütün gitmesin üzüntüden. Bebeklerin çoğunda oluyor yeni doğan sarılığı.

çok geçmiş olsun canım
ben de sarılık olmuşum doğduğumda o zamanlar bile geçmiş gitmiş şimdi heşey daha gelişmiş çabucak iyileşir bebeğin
bol bol da emzirirsin çıkınca bişeyciği kalmaz

Selamlar.. Keyifler nasıl?
Bende çok değişiklik yok. bebeğimi bu hafta ara ara hissediyorum artık :)
ay sonunda kontrol var cinsiyet kesinleşirse alışverişe başlıyoruz.
Ayy ne güzel hayirli evlaat olsun cnim ins. Bizde o gunleri görcez mi acaba 21 ocakta ögrendm hamileligmi sanki aylar oldu gbi zaman gecmiyo snki ay ne garip bisey bu?

bilurubin 17 ve üstüyse yenidoğanı fototerapıye alırlar onu dıyorsunuz değil mi?

mrak etmeyın etkili bir tedavi..canı ynmaz..bununla teslli olmalısınız..

geçmş olsun..üzmeyın kendınız olan sütünüze ve sinirlerinize olur..

RABBİm şifa ve sabır versin..

Arkadaşlar sağolun hepiniz tek tek yazamadim kusura bakmayin. Evet biliyorum sarilik geçer inşallah ama kendimden nefret ettim küçücük bebeğimi emziremiyorum nasil anneyim ben bu koca koca goguslerm ne ise yariyor aglamaktan perişan oldu yavrum benim canimi bunlar sıkıyor bi bebeğe bakamadim :(

Arkadaşlar sağolun hepiniz tek tek yazamadim kusura bakmayin. Evet biliyorum sarilik geçer inşallah ama kendimden nefret ettim küçücük bebeğimi emziremiyorum nasil anneyim ben bu koca koca goguslerm ne ise yariyor aglamaktan perişan oldu yavrum benim canimi bunlar sıkıyor bi bebeğe bakamadim :KK43:
canımcım senin bakmandan yada bakamamandan sarılık olmuyor, kendini gereksizce suçlama bence kim ister bebişinin hasta olmasını ama olacakta iyleşcekte , düşe kalka büyücek derler ya ondan her hastalandığında kendini suçlayamazsın dimi... şimdi bebişinin senin gücüne ihtiyacı var kendini toplama zamanı...

Arkadaşlar sağolun hepiniz tek tek yazamadim kusura bakmayin. Evet biliyorum sarilik geçer inşallah ama kendimden nefret ettim küçücük bebeğimi emziremiyorum nasil anneyim ben bu koca koca goguslerm ne ise yariyor aglamaktan perişan oldu yavrum benim canimi bunlar sıkıyor bi bebeğe bakamadim :KK43:

Onlar nasıl sözler canım olur mu hiç öyle şey?? Bebekler yeni doğduklarında uyumaya meyilli olurlar. Hele sarılık değeri biraz yüksekse bebeği uyandırmak öyle zor olur ki. Biz oğlumu çimdikleyerek uyandırıyorduk resmen ıslak bezlerle yüzünü boynunu falan siliyorduk uyansın da emsin diye. Ama memeyi iki kere çekip yine uyuyordu. Sizin değer daha yüksek belli ki ışına gerek görülmüş. Bu durumda senin uyandırıp emzirmen zaten çok zordu. Kendini suçlamayı bırak. Böyle yaptıkça sütün kaçar mamaya talim edersiniz sonra. Bebeğin de en fazla birkaç gün kalır ışın tedavisinde. O orda çabucak iyileşecek, sen kendini iyileştirmeye bak tamam mı? Üzme tatlı canını. Allah dermansız dert vermesin.

canımcım senin bakmandan yada bakamamandan sarılık olmuyor, kendini gereksizce suçlama bence kim ister bebişinin hasta olmasını ama olacakta iyleşcekte , düşe kalka büyücek derler ya ondan her hastalandığında kendini suçlayamazsın dimi... şimdi bebişinin senin gücüne ihtiyacı var kendini toplama zamanı...

Onlar nasıl sözler canım olur mu hiç öyle şey?? Bebekler yeni doğduklarında uyumaya meyilli olurlar. Hele sarılık değeri biraz yüksekse bebeği uyandırmak öyle zor olur ki. Biz oğlumu çimdikleyerek uyandırıyorduk resmen ıslak bezlerle yüzünü boynunu falan siliyorduk uyansın da emsin diye. Ama memeyi iki kere çekip yine uyuyordu. Sizin değer daha yüksek belli ki ışına gerek görülmüş. Bu durumda senin uyandırıp emzirmen zaten çok zordu. Kendini suçlamayı bırak. Böyle yaptıkça sütün kaçar mamaya talim edersiniz sonra. Bebeğin de en fazla birkaç gün kalır ışın tedavisinde. O orda çabucak iyileşecek, sen kendini iyileştirmeye bak tamam mı? Üzme tatlı canını. Allah dermansız dert vermesin.

Çok şükür çıktık hastaneden şimdilik pazar günü tekrar bakılcak inş yükselmez. Gerçekten lohusalık psikolojisi çok zormuş.:KK61::KK61::KK61:

Çok şükür çıktık hastaneden şimdilik pazar günü tekrar bakılcak inş yükselmez. Gerçekten lohusalık psikolojisi çok zormuş.:KK61::KK61::KK61:

Sevindim hastaneden cikmaniza tekrar yukselecegini sanmıyorum sen sık sık emzir emdiği kadar. Bir de tavsiye edilmiyor ama çay kaşığının ucuyla şekerli su da verdim ben günde birkaç kez sarılığı geçene kadar.

Selam kızlar herkeze merhaba ben de size bişey sormak istiyorum. Ben 6 ay kadar önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan sonraki ay adet oldum ama gecikmeli.. sonraki ay( yani gećen ay) hamile oldugumu ögrendim 5 şubatta 5+3 ken düşük oldu bu ay daha adet olmadım... şimdi sorum şu normalde 28 günde bir adet oluyodum kürtajdan sonra düzensizleştim şimdi şuan adetimin 31. Günü dün ve bugün evde test yaptım ama negatif öyle çok fazla bi belirtimde yok sadece dün bianda midem bulandı kusura bakmayın ama kustum hemde baya.. normalde adete yakın çok bel ağrısı olurdu ama belimde ağrı felan yok sadece bacaklarıma arada bi kramp tarzı kasılmalar giriyo ve göğüslerime sancı giriyo ama test negatif:( sizce hamile olma ihtimalim varmı uzun oldu kusura bakmayin lütfen cevap verin

Selam kızlar herkeze merhaba ben de size bişey sormak istiyorum. Ben 6 ay kadar önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan sonraki ay adet oldum ama gecikmeli.. sonraki ay( yani gećen ay) hamile oldugumu ögrendim 5 şubatta 5+3 ken düşük oldu bu ay daha adet olmadım... şimdi sorum şu normalde 28 günde bir adet oluyodum kürtajdan sonra düzensizleştim şimdi şuan adetimin 31. Günü dün ve bugün evde test yaptım ama negatif öyle çok fazla bi belirtimde yok sadece dün bianda midem bulandı kusura bakmayın ama kustum hemde baya.. normalde adete yakın çok bel ağrısı olurdu ama belimde ağrı felan yok sadece bacaklarıma arada bi kramp tarzı kasılmalar giriyo ve göğüslerime sancı giriyo ama test negatif:KK43: sizce hamile olma ihtimalim varmı uzun oldu kusura bakmayin lütfen cevap verin

Yumurtlama günün belli olmadığı için bir şey söylemek çok zor. Umarım hamilesindir.

Back