Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne güzel ya güle güle kullanın bütün aldıklarınızı.en güzeli o kıpırtılar ya :) hareket etmeyince insan alışamıyor hamilelik fikrine
bizde keyifler iyi alışverişimizi tamamladık artık diğer parçalara bakıyoruz beklemek çok zor
canım benim geçmiş olsun. tam bilgim yok ama sık görülen bişey diye biliyorum. merak etme iyileşecek bebeğin. Allah sana dayanma gücü ona da en kısa zamanda sıhhat versin inşallahBebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor
Bebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor
çok geçmiş olsun canımBebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor
Bebeğimi kuveze aldilar kizlar çok kötüyüm sarilik oldu dua edin biran önce cikalim içim yaniyor
Ayy ne güzel hayirli evlaat olsun cnim ins. Bizde o gunleri görcez mi acaba 21 ocakta ögrendm hamileligmi sanki aylar oldu gbi zaman gecmiyo snki ay ne garip bisey bu?Selamlar.. Keyifler nasıl?
Bende çok değişiklik yok. bebeğimi bu hafta ara ara hissediyorum artık :)
ay sonunda kontrol var cinsiyet kesinleşirse alışverişe başlıyoruz.
canımcım senin bakmandan yada bakamamandan sarılık olmuyor, kendini gereksizce suçlama bence kim ister bebişinin hasta olmasını ama olacakta iyleşcekte , düşe kalka büyücek derler ya ondan her hastalandığında kendini suçlayamazsın dimi... şimdi bebişinin senin gücüne ihtiyacı var kendini toplama zamanı...Arkadaşlar sağolun hepiniz tek tek yazamadim kusura bakmayin. Evet biliyorum sarilik geçer inşallah ama kendimden nefret ettim küçücük bebeğimi emziremiyorum nasil anneyim ben bu koca koca goguslerm ne ise yariyor aglamaktan perişan oldu yavrum benim canimi bunlar sıkıyor bi bebeğe bakamadim
Arkadaşlar sağolun hepiniz tek tek yazamadim kusura bakmayin. Evet biliyorum sarilik geçer inşallah ama kendimden nefret ettim küçücük bebeğimi emziremiyorum nasil anneyim ben bu koca koca goguslerm ne ise yariyor aglamaktan perişan oldu yavrum benim canimi bunlar sıkıyor bi bebeğe bakamadim
canımcım senin bakmandan yada bakamamandan sarılık olmuyor, kendini gereksizce suçlama bence kim ister bebişinin hasta olmasını ama olacakta iyleşcekte , düşe kalka büyücek derler ya ondan her hastalandığında kendini suçlayamazsın dimi... şimdi bebişinin senin gücüne ihtiyacı var kendini toplama zamanı...
Onlar nasıl sözler canım olur mu hiç öyle şey?? Bebekler yeni doğduklarında uyumaya meyilli olurlar. Hele sarılık değeri biraz yüksekse bebeği uyandırmak öyle zor olur ki. Biz oğlumu çimdikleyerek uyandırıyorduk resmen ıslak bezlerle yüzünü boynunu falan siliyorduk uyansın da emsin diye. Ama memeyi iki kere çekip yine uyuyordu. Sizin değer daha yüksek belli ki ışına gerek görülmüş. Bu durumda senin uyandırıp emzirmen zaten çok zordu. Kendini suçlamayı bırak. Böyle yaptıkça sütün kaçar mamaya talim edersiniz sonra. Bebeğin de en fazla birkaç gün kalır ışın tedavisinde. O orda çabucak iyileşecek, sen kendini iyileştirmeye bak tamam mı? Üzme tatlı canını. Allah dermansız dert vermesin.
Çok şükür çıktık hastaneden şimdilik pazar günü tekrar bakılcak inş yükselmez. Gerçekten lohusalık psikolojisi çok zormuş.
gözün aydın cnm bnm tekrarı olmasın inşallah , sağlıklı huzurlu bol sütlü günler inş...Çok şükür çıktık hastaneden şimdilik pazar günü tekrar bakılcak inş yükselmez. Gerçekten lohusalık psikolojisi çok zormuş.
Selam kızlar herkeze merhaba ben de size bişey sormak istiyorum. Ben 6 ay kadar önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan sonraki ay adet oldum ama gecikmeli.. sonraki ay( yani gećen ay) hamile oldugumu ögrendim 5 şubatta 5+3 ken düşük oldu bu ay daha adet olmadım... şimdi sorum şu normalde 28 günde bir adet oluyodum kürtajdan sonra düzensizleştim şimdi şuan adetimin 31. Günü dün ve bugün evde test yaptım ama negatif öyle çok fazla bi belirtimde yok sadece dün bianda midem bulandı kusura bakmayın ama kustum hemde baya.. normalde adete yakın çok bel ağrısı olurdu ama belimde ağrı felan yok sadece bacaklarıma arada bi kramp tarzı kasılmalar giriyo ve göğüslerime sancı giriyo ama test negatif sizce hamile olma ihtimalim varmı uzun oldu kusura bakmayin lütfen cevap verin
İnşallah canım yaa Allah bana ve tüm isteyenlere versin inşallah... cevap verdiğin içinde tesekkür ederimYumurtlama günün belli olmadığı için bir şey söylemek çok zor. Umarım hamilesindir.
İnşallah canım yaa Allah bana ve tüm isteyenlere versin inşallah... cevap verdiğin içinde tesekkür ederim
Paylaşırım tabiRica ederim sonucu olumlu/olumsuz paylaşırsan sevinirim.