- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok gecikti de hiç gidesim yok cnm ya ne zaman isterse o zaman gelsin ne yapayım artık eninde sonunda gelecek :)hadi inşallah bekliyoruz o zaman
bebik bilir geleceği zamanıhayırlısıyla sağlıkla doğar en doğru zamanda inşallah
çok gecikmiş canım yaa bir doktora görünsen daha iyi sankiduruma göre söktürücü falan kullanırsın hiç değilse.
Merhaba 30+3 haftalik hamileyim 7 nisan tahmini dogum gunumuz oglum olcak insallah kilosu 1.560 gr normal mi acaba bana az geldi sanki .. :/
Evet çok gecikti de hiç gidesim yok cnm ya ne zaman isterse o zaman gelsin ne yapayım artık eninde sonunda gelecek :)
heheh allah iyiliğini versin cnm bencede haketmiş ama bakalım 1 hafta daha gelmezse giderim artık .hiç sevmiyorum o muayneleri ondan da gidesim yok hiç :) anladın sen beniBence normal kilosu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gelecek tabi de yine de o kadar gecikmeye bir doktoru haketmis bence
heheh allah iyiliğini versin cnm bencede haketmiş ama bakalım 1 hafta daha gelmezse giderim artık .hiç sevmiyorum o muayneleri ondan da gidesim yok hiç :) anladın sen beni
günaydın kızlar,
artık yoğun tempolu döneme girdiğim için hergun giremiyorum sayfaya ama hep aklım sizde. biz çok iyiyiz, hepinize selam söylüyor kızım![]()
Bende bakıyorum arada pek hareket yok buralarda :)Bizim buralar epey ıssızlaşmış ya :) benim kızım da gelsin ya
defne hatunla aranız nasıl* :)Bende bakıyorum arada pek hareket yok buralarda :)
Kızın geldiğinde çok fena aşık olacaksın![]()
İyiyiz valla uğraşıp duruyoruz :) alıştık iyice birbirimize ama uykusuzluk çok koyuyor :)) sonra şaşkın şaşkın bakıyor gözüme uykusuzluğumuda unutuyorum geçip gidiyor.. Dedim ya çok fena aşık olacaksındefne hatunla aranız nasıl* :)
İyiyiz valla uğraşıp duruyoruz :) alıştık iyice birbirimize ama uykusuzluk çok koyuyor :)) sonra şaşkın şaşkın bakıyor gözüme uykusuzluğumuda unutuyorum geçip gidiyor.. Dedim ya çok fena aşık olacaksın![]()
Aynı durum bizdede var.. Yapmam dediğim herşeyi yapıyorum :)) arabada uyutuyoruz biz geceleri çok zorlarsa,motor sesini sevdi heralde anında uyuyor araba çalışınca.. Bizde bahaneyle istanbul turu yapmış oluyoruz :))Ay uykusuzluk çok kotu ya bizim beyfendide uyumuyor memede uyuyor yatağa koyuncaa uyaniyor ne yapicam bilemdim.
Aynı durum bizdede var.. Yapmam dediğim herşeyi yapıyorum :)) arabada uyutuyoruz biz geceleri çok zorlarsa,motor sesini sevdi heralde anında uyuyor araba çalışınca.. Bizde bahaneyle istanbul turu yapmış oluyoruz :))
telefonunuz android işletim sistemıyse baby sleep dıye bır program var..içinde bebeklerın sevdiği süpürge vb sesler var..bir deneyın..bnzine yazık bacım pahalı![]()
Çok ilginç ilk kez duyuyorum. Ama işe yarayabilir. Saç kurutma makinesinin sesini kaydedip çocuğa dinletenleri duymuştum. Ama telefonun yaydığı radyasyon???
Denedim o sesleri işe yarıyor ama bizimkide kafa yani :) beynim döndü o seslerden :)) bende bahaneyle gezmiş oluyorum çıldırıcam yoksa evde :))telefonunuz android işletim sistemıyse baby sleep dıye bır program var..içinde bebeklerın sevdiği süpürge vb sesler var..bir deneyın..bnzine yazık bacım pahalı![]()
Denedim o sesleri işe yarıyor ama bizimkide kafa yani :) beynim döndü o seslerden :)) bende bahaneyle gezmiş oluyorum çıldırıcam yoksa evde :))
hamileyken vakit çabuk geçer derler bide sanki günler hiç geçmiyor gibi görmeden özledim sıpamı yaİyiyiz valla uğraşıp duruyoruz :) alıştık iyice birbirimize ama uykusuzluk çok koyuyor :)) sonra şaşkın şaşkın bakıyor gözüme uykusuzluğumuda unutuyorum geçip gidiyor.. Dedim ya çok fena aşık olacaksın![]()
en güzeli o kıpırtılar ya :) hareket etmeyince insan alışamıyor hamilelik fikrineSelamlar.. Keyifler nasıl?
Bende çok değişiklik yok. bebeğimi bu hafta ara ara hissediyorum artık :)
ay sonunda kontrol var cinsiyet kesinleşirse alışverişe başlıyoruz.