• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhaba 30+3 haftalik hamileyim 7 nisan tahmini dogum gunumuz oglum olcak insallah kilosu 1.560 gr normal mi acaba bana az geldi sanki .. :/

hadi inşallah bekliyoruz o zaman :KK66:

bebik bilir geleceği zamanı :KK66: hayırlısıyla sağlıkla doğar en doğru zamanda inşallah:KK46:

çok gecikmiş canım yaa bir doktora görünsen daha iyi sanki:KK64: duruma göre söktürücü falan kullanırsın hiç değilse.
Evet çok gecikti de hiç gidesim yok cnm ya ne zaman isterse o zaman gelsin ne yapayım artık eninde sonunda gelecek :)

Merhaba 30+3 haftalik hamileyim 7 nisan tahmini dogum gunumuz oglum olcak insallah kilosu 1.560 gr normal mi acaba bana az geldi sanki .. :/

Bence normal kilosu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Evet çok gecikti de hiç gidesim yok cnm ya ne zaman isterse o zaman gelsin ne yapayım artık eninde sonunda gelecek :)

Gelecek tabi de yine de o kadar gecikmeye bir doktoru haketmis bence

Bence normal kilosu. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Gelecek tabi de yine de o kadar gecikmeye bir doktoru haketmis bence
heheh allah iyiliğini versin cnm bencede haketmiş ama bakalım 1 hafta daha gelmezse giderim artık .hiç sevmiyorum o muayneleri ondan da gidesim yok hiç :) anladın sen beni

günaydın kızlar,
artık yoğun tempolu döneme girdiğim için hergun giremiyorum sayfaya ama hep aklım sizde. biz çok iyiyiz, hepinize selam söylüyor kızım :KK73:

günaydın kızlar,
artık yoğun tempolu döneme girdiğim için hergun giremiyorum sayfaya ama hep aklım sizde. biz çok iyiyiz, hepinize selam söylüyor kızım :KK73:

Bizim buralar epey ıssızlaşmış ya :) benim kızım da gelsin ya

İyiyiz valla uğraşıp duruyoruz :) alıştık iyice birbirimize ama uykusuzluk çok koyuyor :)) sonra şaşkın şaşkın bakıyor gözüme uykusuzluğumuda unutuyorum geçip gidiyor.. Dedim ya çok fena aşık olacaksın :KK66:

Ay uykusuzluk çok kotu ya bizim beyfendide uyumuyor memede uyuyor yatağa koyuncaa uyaniyor ne yapicam bilemdim.

Ay uykusuzluk çok kotu ya bizim beyfendide uyumuyor memede uyuyor yatağa koyuncaa uyaniyor ne yapicam bilemdim.
Aynı durum bizdede var.. Yapmam dediğim herşeyi yapıyorum :)) arabada uyutuyoruz biz geceleri çok zorlarsa,motor sesini sevdi heralde anında uyuyor araba çalışınca.. Bizde bahaneyle istanbul turu yapmış oluyoruz :))

Aynı durum bizdede var.. Yapmam dediğim herşeyi yapıyorum :)) arabada uyutuyoruz biz geceleri çok zorlarsa,motor sesini sevdi heralde anında uyuyor araba çalışınca.. Bizde bahaneyle istanbul turu yapmış oluyoruz :))

telefonunuz android işletim sistemıyse baby sleep dıye bır program var..içinde bebeklerın sevdiği süpürge vb sesler var..bir deneyın..bnzine yazık bacım pahalı :p

telefonunuz android işletim sistemıyse baby sleep dıye bır program var..içinde bebeklerın sevdiği süpürge vb sesler var..bir deneyın..bnzine yazık bacım pahalı :p

Çok ilginç ilk kez duyuyorum. Ama işe yarayabilir. Saç kurutma makinesinin sesini kaydedip çocuğa dinletenleri duymuştum. Ama telefonun yaydığı radyasyon???

Denedim o sesleri işe yarıyor ama bizimkide kafa yani :) beynim döndü o seslerden :)) bende bahaneyle gezmiş oluyorum çıldırıcam yoksa evde :))

Selamlar.. Keyifler nasıl?
Bende çok değişiklik yok. bebeğimi bu hafta ara ara hissediyorum artık :)
ay sonunda kontrol var cinsiyet kesinleşirse alışverişe başlıyoruz.

İyiyiz valla uğraşıp duruyoruz :) alıştık iyice birbirimize ama uykusuzluk çok koyuyor :)) sonra şaşkın şaşkın bakıyor gözüme uykusuzluğumuda unutuyorum geçip gidiyor.. Dedim ya çok fena aşık olacaksın :KK66:
hamileyken vakit çabuk geçer derler bide sanki günler hiç geçmiyor gibi görmeden özledim sıpamı ya

Selamlar.. Keyifler nasıl?
Bende çok değişiklik yok. bebeğimi bu hafta ara ara hissediyorum artık :)
ay sonunda kontrol var cinsiyet kesinleşirse alışverişe başlıyoruz.
en güzeli o kıpırtılar ya :) hareket etmeyince insan alışamıyor hamilelik fikrine

bizde keyifler iyi alışverişimizi tamamladık artık diğer parçalara bakıyoruz beklemek çok zor

Back