• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhabalar arkadaşlar hamiş sayısı artmış hayırlı olsun arkadaşlar

hamişlerde bebişleri büyütmüşler sağlıkla kucağınızda görün kuzuları inşallah

ben yıllık izinli idim sömestırda dün başladım göreve zor geldi vallahi

bebişim olsun diye çok istiyorum hayırlısı ile ama gelmiyor hala

merhabalar arkadaşlar hamiş sayısı artmış hayırlı olsun arkadaşlar

hamişlerde bebişleri büyütmüşler sağlıkla kucağınızda görün kuzuları inşallah

ben yıllık izinli idim sömestırda dün başladım göreve zor geldi vallahi

bebişim olsun diye çok istiyorum hayırlısı ile ama gelmiyor hala

İzin dönüşü çok zor oluyor ya. Ben de kendime gelemedim hala. Alışmışım tatilde yatmaya :))

:KK45:
İzin dönüşü çok zor oluyor ya. Ben de kendime gelemedim hala. Alışmışım tatilde yatmaya :))
Bence çalışmak daha iyi en azından öğlen molası var :)) şimdi evdeyim minnoşla hiç mola yok bize :)) çok kıpırdak bu kız hiç durmuyor yerinde

:KK45:
Bence çalışmak daha iyi en azından öğlen molası var :)) şimdi evdeyim minnoşla hiç mola yok bize :)) çok kıpırdak bu kız hiç durmuyor yerinde

o uyudukça senin molan. artık sen de uyur musun, yoksa kendin için bir şeyler mi yaparsın orası keyfine kalmış:KK48:

o uyudukça senin molan. artık sen de uyur musun, yoksa kendin için bir şeyler mi yaparsın orası keyfine kalmış:KK48:
yok anacim be zamane veletleri bi tuhaf öğlen 4de kalkti sipa anca uyudu :( cildirmaya az kaldi doktorun nerde :)

yok anacim be zamane veletleri bi tuhaf öğlen 4de kalkti sipa anca uyudu :KK43: cildirmaya az kaldi doktorun nerde :)

Erken başlamış senin sıpa :) Benimki 20 gün uyuyup 21. gün 8 ay süren uykusuzluk macerası için güç toplamıştı :) Nasıl oldu tosuncuk? Bir sıkıntınız yoktur inşallah?

Erken başlamış senin sıpa :) Benimki 20 gün uyuyup 21. gün 8 ay süren uykusuzluk macerası için güç toplamıştı :) Nasıl oldu tosuncuk? Bir sıkıntınız yoktur inşallah?
Uykumuz dişinda iyiyiz çok şükür canim. İste hem emmek istiyor veled oda beni çok yoruyor .ne yapalim geçecek inş bugunler :)

günaydın herkeseee
ctesi diş hekimi randevum var, zaten adetim de bitmiş olur
sonra çalışmalar başlasın :KK48:

Günaydın kızlarrr:KK200:

Günaydını kaçırdım ama tünaydın :))

günaydın herkeseee
ctesi diş hekimi randevum var, zaten adetim de bitmiş olur
sonra çalışmalar başlasın :KK48:

Ohh hadi bakalım peş peşe veririz inşallah güzel haberleri ;) Ben bu ay ne zaman adet olucam kestiremiyorum yaa en az 10 en çok 18 gün var. Arada uçurum var resmen. Gerçi cumartesi gecesi yumurtlama gerçekleşti sanırım. Tüm öğleden sonra yatana kadar ağrım vardı kasıklarımda. Pazar sabah uyandığımda hiçbir şey yoktu. Eğer öyleyse 10 günüm var. :)

Uyumuyor uyumuyor :) çocuk hep hareket halinde uyurken bile:KK57:

Ahaha hep vitaminlerden işte bunlar:KK70:Elbet düzene girecek canım. Seni biraz yoruyor şimdi haliyle ama bir zaman sonra bu yorgunlukların hepsi unutuluyor. Benim oğlan 8 ay boyunca hiç uyumadı. Ne gece ne gündüz. Sadece emerken uyuyordu. Ben göğsümü kapattığım anda uyanırdı. Ne sırt ağrısı çektim o zamanlar. Gece yan yatarak ve göğsüm açık uyurdum. Hey gidi günler...

Ahaha hep vitaminlerden işte bunlar:KK70:Elbet düzene girecek canım. Seni biraz yoruyor şimdi haliyle ama bir zaman sonra bu yorgunlukların hepsi unutuluyor. Benim oğlan 8 ay boyunca hiç uyumadı. Ne gece ne gündüz. Sadece emerken uyuyordu. Ben göğsümü kapattığım anda uyanırdı. Ne sırt ağrısı çektim o zamanlar. Gece yan yatarak ve göğsüm açık uyurdum. Hey gidi günler...
Emerken bile çıldırıyor benimki hep bi savaş halinde :) düzene girsede rahatlasak artık.. 8 ayda çokmuş yaa :(

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Kızıma tembel deyip duruyordum sabah uyanırken bir baktım karnımın yan tarafında toparlanmış ayaklarıyla dürtüyor beni küçük hanım. Sabah sporuna kalkmış meğerse:KK46: Oyyy yerim onun minik ayaklarını.

Yeni anneler sizler hangi marka biberon aldınız? NUK markasını araştırdım hem yerli hem de farklı emzik seçenekleri var diye. Avent zaten sektörün öncü ismi, ama yine de kararsız kaldım. Bir yandan da almayayım hiç biberon, direk memeye mecbur kalayım ki soğukluk olmasın diyorum ama kafam karışık valla.

Kızıma tembel deyip duruyordum sabah uyanırken bir baktım karnımın yan tarafında toparlanmış ayaklarıyla dürtüyor beni küçük hanım. Sabah sporuna kalkmış meğerse:KK46: Oyyy yerim onun minik ayaklarını.

Yeni anneler sizler hangi marka biberon aldınız? NUK markasını araştırdım hem yerli hem de farklı emzik seçenekleri var diye. Avent zaten sektörün öncü ismi, ama yine de kararsız kaldım. Bir yandan da almayayım hiç biberon, direk memeye mecbur kalayım ki soğukluk olmasın diyorum ama kafam karışık valla.
Hamileliğimi hatırladım bak duygulandım :))
Hem avent hem nuk aldım :) bide nuk'un kauçuk başlıklısı var anne memesi gibi hepsi çektikçe geliyor en önemli nokta bu( memeyi bırakmaması için)..
Biberon bence lazım sadece mama için değil sütünü sağıp vermen gerekecek belkide bazen.. Biz gece eğer uyuyorsa öyle yapıyoruz,uyanmadan sokuyoruz biberonu ağzına :) ama emzirmeye çalışsam kucağa al vs uyanır mutlaka. Dışarı çıkıyorum bikaç saat o arada sütü vermek için lazım oluyor evdekilere.. Kısacası şart.. Hatta emzikte al sen şimdiden,yapmam dediğin herşeyi yapacaksın malesef :))

Aklıma gelmişken kilo alım durumları nasıl ? Korkma kilodan hepsi gidiyor,yarın 40. Günümüz 2 kilo fazla kaldı şimdiden.. Doğumdan sonra görsen doğurmamış derdin göbek o haldeydi :))

Hamileliğimi hatırladım bak duygulandım :))
Hem avent hem nuk aldım :) bide nuk'un kauçuk başlıklısı var anne memesi gibi hepsi çektikçe geliyor en önemli nokta bu( memeyi bırakmaması için)..
Biberon bence lazım sadece mama için değil sütünü sağıp vermen gerekecek belkide bazen.. Biz gece eğer uyuyorsa öyle yapıyoruz,uyanmadan sokuyoruz biberonu ağzına :) ama emzirmeye çalışsam kucağa al vs uyanır mutlaka. Dışarı çıkıyorum bikaç saat o arada sütü vermek için lazım oluyor evdekilere.. Kısacası şart.. Hatta emzikte al sen şimdiden,yapmam dediğin herşeyi yapacaksın malesef :))

Kullanmam demiyorum zaten canım, sadece ilk zamanlarda kullanmak istemiyorum, ilk olarak biberonla tanışan bebek memeye alışırken çok zorlanıyormuş diye. Yoksa elbette işe giderken de, zaman zaman birine emanet etmem gerektiğinde de ihtiyacım olacak. İhtiyaç olunca alırım diye düşündüğümden.

Kiloya gelirsek valla ben senin gibi fit kalamadım:KK53: +8 kiloyla devam ediyorum.

Kullanmam demiyorum zaten canım, sadece ilk zamanlarda kullanmak istemiyorum, ilk olarak biberonla tanışan bebek memeye alışırken çok zorlanıyormuş diye. Yoksa elbette işe giderken de, zaman zaman birine emanet etmem gerektiğinde de ihtiyacım olacak. İhtiyaç olunca alırım diye düşündüğümden.

Kiloya gelirsek valla ben senin gibi fit kalamadım:KK53: +8 kiloyla devam ediyorum.
2 gün hastanede kaldım 3. Gün hem biberonla hem emzikle mecburen tanıştı bizimki emmeden durmuyordu çünkü..
8 kilo çok iyi.. Son hafta bende çok şişmiştim hiçte fit değildim :))

Back