- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
merhaba kızlar,
Yarın öğlen 1 de bende sezeryana giriyorum, karaciğer enzim sorunu sebebiyle zaten sezeryana yönelmiştik bir de cuma günkü kontrolde bebeğimiz 4 kilo olmuş artık daha rahat hissediyorum kendimi. doktorum enzim sorunun olmasaydı ve haftanı bekleseydik 5,5 kiloyu görürdük dedi. neyse kızım yeter ki sağlıkla sıhhatle azada noksansız gelsin, dualarınızı esirgemeyin bizden. yarın ilk fırsatta yazacağım sizlere, iyi akşamlar
Canımm hayırlı doğumlar, sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.merhaba kızlar,
Yarın öğlen 1 de bende sezeryana giriyorum, karaciğer enzim sorunu sebebiyle zaten sezeryana yönelmiştik bir de cuma günkü kontrolde bebeğimiz 4 kilo olmuş artık daha rahat hissediyorum kendimi. doktorum enzim sorunun olmasaydı ve haftanı bekleseydik 5,5 kiloyu görürdük dedi. neyse kızım yeter ki sağlıkla sıhhatle azada noksansız gelsin, dualarınızı esirgemeyin bizden. yarın ilk fırsatta yazacağım sizlere, iyi akşamlar
Ayyy sen de miiiii? Senden sonra sıra bizlere mi gelecek şimdi?canım sağlıkla kavuşun inşallah salı günüde ben gireceğim banada dua et görürsen mesajımıGüzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy sen de miiiii? Senden sonra sıra bizlere mi gelecek şimdi?
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.. Sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Yorgunum uykusuzum ama iyiyim :) hasta oldum geçen hafta minnoşada bulaştı burun tıkanıklığı yaşıyoruz. Onun dışında uykusuzluk yaşamasa herşey iyi aslında :)) idare ediyoruz,normale dönecek elbet birgünnasılsın canım, nasıl gidiyor bebişli hayat? Defne nasıl?
Yorgunum uykusuzum ama iyiyim :) hasta oldum geçen hafta minnoşada bulaştı burun tıkanıklığı yaşıyoruz. Onun dışında uykusuzluk yaşamasa herşey iyi aslında :)) idare ediyoruz,normale dönecek elbet birgün
iyi geceler kızlar,
Allah'ın izniyle Name'mi aldım kucağıma. evlat sahibi olmak, onun kokusunu içine çekmek dünyanın en guzel duygusuymuş. doğum icin gününü sırasını bekleyen tüm arkadaşlarım Allah sizlere de sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin, bebek isteyen arkadaşlarımın da dilekleri en kısa zamanda kabul olsun insallah. fırsat buldğumda gene gelirim, öpüyorum sizi
çok sevindim kuzucum. Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin analı-babalı inşallah. bahtı açık olsun minik Name'nin. doğum rahat olmuştur inşallah. spinal oldu değil mi?
Onun hasta oluşuna üzülüyorum zTen.. Okaliptüs yağını deneyelim bakalım,iyi gelir inşallaah.. Gündüzleri uyuyunca bnde uyumaya çalışıyorum öyle öyle idare ediyoruz :)dönecek tabi canım. kıyamam kuzuya çok erken tanışmış mikropla. buhar makinesi varsa onu çalıştır yattığı odada. hatta içine de birkaç damla okaliptüs yağı damlat açılır burnu rahat uyur minnoş. senin uykusuzluk daha bir süre devam edecek yalnız
Kizlar bana dua edin doğuma gidiyorum inş saglikla alirim yavrumu kucagima .
amin canım :) evet belden uyusturdular 15 dakikada doğdu kızım, açıkcası kendimi hep normale hazırladığım icin ben sezeryandan korkuyordum ama hic de korkulacak bir yanı yokmuş. kızım öyle guzel öyle mis kokulu ki doyamiyorum bir turlu
Kizlar bana dua edin doğuma gidiyorum inş saglikla alirim yavrumu kucagima .
Onun hasta oluşuna üzülüyorum zTen.. Okaliptüs yağını deneyelim bakalım,iyi gelir inşallaah.. Gündüzleri uyuyunca bnde uyumaya çalışıyorum öyle öyle idare ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?