2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım sağlıkla kavuşun inşallah salı günüde ben gireceğim banada dua et görürsen mesajımıGüzel haberlerini bekliyoruz

Canımm hayırlı doğumlar, sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.

Ne güzel kavuşuyorsunuz

nasılsın canım, nasıl gidiyor bebişli hayat? Defne nasıl?
Yorgunum uykusuzum ama iyiyim :) hasta oldum geçen hafta minnoşada bulaştı burun tıkanıklığı yaşıyoruz. Onun dışında uykusuzluk yaşamasa herşey iyi aslında :)) idare ediyoruz,normale dönecek elbet birgün

dönecek tabi canım. kıyamam kuzuya çok erken tanışmış mikropla. buhar makinesi varsa onu çalıştır yattığı odada. hatta içine de birkaç damla okaliptüs yağı damlat açılır burnu rahat uyur minnoş. senin uykusuzluk daha bir süre devam edecek yalnız

iyi geceler kızlar,
Allah'ın izniyle Name'mi aldım kucağıma. evlat sahibi olmak, onun kokusunu içine çekmek dünyanın en guzel duygusuymuş. doğum icin gününü sırasını bekleyen tüm arkadaşlarım Allah sizlere de sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin, bebek isteyen arkadaşlarımın da dilekleri en kısa zamanda kabul olsun insallah. fırsat buldğumda gene gelirim, öpüyorum sizi

çok sevindim kuzucum. Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin analı-babalı inşallah. bahtı açık olsun minik Name'nin. doğum rahat olmuştur inşallah. spinal oldu değil mi?

çok sevindim kuzucum. Allahım güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin analı-babalı inşallah. bahtı açık olsun minik Name'nin. doğum rahat olmuştur inşallah. spinal oldu değil mi?

amin canım :) evet belden uyusturdular 15 dakikada doğdu kızım, açıkcası kendimi hep normale hazırladığım icin ben sezeryandan korkuyordum ama hic de korkulacak bir yanı yokmuş. kızım öyle guzel öyle mis kokulu ki doyamiyorum bir turlu

Onun hasta oluşuna üzülüyorum zTen.. Okaliptüs yağını deneyelim bakalım,iyi gelir inşallaah.. Gündüzleri uyuyunca bnde uyumaya çalışıyorum öyle öyle idare ediyoruz :)

ben de çok korkuyorum sezaryen doğumdan kuzenim genel anesteziyle yapmıştı. doğumda yanındaydım. çok zor ayıldı falan... onu görünce çok korktum o zaman bekardım. sırf onun korkusuna normal doğurdum Ah mis kokusunu sevdiklerim kokla benim yerime de annesi. Allah bir ömür mutlu etsin sizi inşallah. evlat bambaşka...

Kizlar bana dua edin doğuma gidiyorum inş saglikla alirim yavrumu kucagima .

doğum gerçekleşmiştir sanırım. kolay bir doğum olmuştur inşallah. uygun zamanda bize de haber ver

Onun hasta oluşuna üzülüyorum zTen.. Okaliptüs yağını deneyelim bakalım,iyi gelir inşallaah.. Gündüzleri uyuyunca bnde uyumaya çalışıyorum öyle öyle idare ediyoruz :)

okaliptüsü buhar makinesine koymayı ben bu sene akıl edebildim. benim oğlanda işe yaradı. Defne'ye de yarar inşallah. o uyudukça uyumazsan dayanamazsın zaten canım. Dikkat et hem kendine hem de minik kızına

Gunaydın canım ,

Maalesef ben bugun regl oldum .yenı BAT 24 Şubat cnntrm

hayırlısı demekten başka yapılacak bir şey yok canım. zamanı değilmiş demek ki... doktora ne zaman gideceksiniz tüp bebek vs. konuşmak için?

canlar ben hala adet olmadım. bugün 32. günüm. son 3 senede sadece bir kez 32. güne sarkmış reglim daha uzunu yok.bugün de olmazsam artık deliricem sanırım. işin garibi ne regl belirtim kaldı ortada ne de başka bir şeyson 2 ayda 25 günde olmuştum. yeter artık bugün gelsin bari çok sıkıldım beklemekten. cuma-cumartesi pedle gezdim. sonra baktım gelmiyor ondan da vazgeçtim. dün sabah test yaptım en son yine negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…