• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı. 5 gün gecikmenin ardından ağrılı bir şekilde geldi reglim :KK43: yeni bat 24 Şubat. yalnız son 2 aydır 25 günde oluyordum bu defa 33 günde oldum. normalde 28 gün döngüm. bu ay her ihtimali değerlendirmek için çok çalışmak lazım. aralık bu kadar geniş olmasaydı iyiydi:KK70:

sn yinede bir ara doktor kontrolüne git allah korusun kis falan olmasın oda düzensizlik yapar die duymuştum gelecek ay inşallah bebişinin hayırlı haberni alırsın cnm

iyi geceler kızlar,
Allah'ın izniyle Name'mi aldım kucağıma. evlat sahibi olmak, onun kokusunu içine çekmek dünyanın en guzel duygusuymuş. doğum icin gününü sırasını bekleyen tüm arkadaşlarım Allah sizlere de sağsalim kucağınıza almayi nasip etsin, bebek isteyen arkadaşlarımın da dilekleri en kısa zamanda kabul olsun insallah. fırsat buldğumda gene gelirim, öpüyorum sizi
canım yeni gördüm kusura bakma. minik kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah ayırmasın sizi.

Doğum oldu kizlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah . Çok şükür saglikla kavustum yawruma
Canım umarım doğumun kolay olmuştur. Oğluna sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Ysmdfn Ysmdfn çok geçmiş olsun ikinize de. çabucak atlatırsınız umarım. bebişin ateş kontrolunu aksatma canım. inşallah sorunsuz geçer bu hastalık.

cnntrm cnntrm adet olmuşsun hayırlısı olsun. demek ki geç yumurtlamışsın bu ay farketmemişsin. adetten sonra sıkı çalışma bekliyorum senden ;)

Haklısın bende bekliycem zaten.Senin ne tedavisiydi ben geçmiş te yazmışsan unutmuş olabilirim canım
Bizim hiç sorunumuz yok canım buna rağmen 1.5 sene hiç hamilelik olmadı en son bu ay rahim filmi cekildim açık çıktı tüplerim doktor adetin 3.gunu çağırdı klomen vericek yumurta takibi yapılıp catlatma iğnesi vurulucak

sn yinede bir ara doktor kontrolüne git allah korusun kis falan olmasın oda düzensizlik yapar die duymuştum gelecek ay inşallah bebişinin hayırlı haberni alırsın cnm

birkaç ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum zaten canım. Annem ve teyzem 42-43 yaşında menapoza girdiler. ben 32 yaşındayım ve onlara kıyasla daha fazla hormonlu hayata maruz kaldım. bu yüzden bir hormon tahlili yaptırıp rezervlere falan baktırmak istiyorum. ama önce birkaç ay geçsin bakalım ;)

canım yeni gördüm kusura bakma. minik kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah ayırmasın sizi.

Canım umarım doğumun kolay olmuştur. Oğluna sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Ysmdfn Ysmdfn çok geçmiş olsun ikinize de. çabucak atlatırsınız umarım. bebişin ateş kontrolunu aksatma canım. inşallah sorunsuz geçer bu hastalık.

cnntrm cnntrm adet olmuşsun hayırlısı olsun. demek ki geç yumurtlamışsın bu ay farketmemişsin. adetten sonra sıkı çalışma bekliyorum senden :KK66:

aynen canım geç yumurtlamışım ama o sıra migrenle boğuşuyordum zaten yumurtlamayı fark etsem bile çalışma falan yapamazdım. bu ay fazla sıkı olması lazım zaten iki regl arasındaki fark biraz fazla :) geçen ay 25, bu ay 33 gün. şimdi kolaysa hesapla yumurtlamayı. artık gücümüz yettiğince çalışırız:KK70:

birkaç ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum zaten canım. Annem ve teyzem 42-43 yaşında menapoza girdiler. ben 32 yaşındayım ve onlara kıyasla daha fazla hormonlu hayata maruz kaldım. bu yüzden bir hormon tahlili yaptırıp rezervlere falan baktırmak istiyorum. ama önce birkaç ay geçsin bakalım :KK66:

aynen canım geç yumurtlamışım ama o sıra migrenle boğuşuyordum zaten yumurtlamayı fark etsem bile çalışma falan yapamazdım. bu ay fazla sıkı olması lazım zaten iki regl arasındaki fark biraz fazla :) geçen ay 25, bu ay 33 gün. şimdi kolaysa hesapla yumurtlamayı. artık gücümüz yettiğince çalışırız:KK70:
Ovülasyon testi neden yapmıyorsun stres mi yapıyo?

bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı. 5 gün gecikmenin ardından ağrılı bir şekilde geldi reglim :KK43: yeni bat 24 Şubat. yalnız son 2 aydır 25 günde oluyordum bu defa 33 günde oldum. normalde 28 gün döngüm. bu ay her ihtimali değerlendirmek için çok çalışmak lazım. aralık bu kadar geniş olmasaydı iyiydi:KK70:
Hakkında hayırlısı olsun canım. Regl olunca rahatlamışsındır, tam gaz çalışmalara devam edebilirsinnn

Ovülasyon testi neden yapmıyorsun stres mi yapıyo?

normalde 28 günden şaşmaz. son dönemde böyle oldu. ovulasyon testini bir ara gebelik testi yerine kullanmıştım:KK48: şimdi elimde kalmadı zaten bir de benim regl zamanı bile pozitife yakın çıkıyor verimli olur mu bilmiyorum o yüzden.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Regl olunca rahatlamışsındır, tam gaz çalışmalara devam edebilirsinnn

aynen canım ya test negatif çıkıp duruyor ama regl olmayınca ikilemde kalmıştım hep. şimdi psikolojik olarak rahatladım ama kasık ve bel ağrısı fena :(

normalde 28 günden şaşmaz. son dönemde böyle oldu. ovulasyon testini bir ara gebelik testi yerine kullanmıştım:KK48: şimdi elimde kalmadı zaten bir de benim regl zamanı bile pozitife yakın çıkıyor verimli olur mu bilmiyorum o yüzden.

aynen canım ya test negatif çıkıp duruyor ama regl olmayınca ikilemde kalmıştım hep. şimdi psikolojik olarak rahatladım ama kasık ve bel ağrısı fena :KK43:
Verimli olur canım bikaç kişi daha duydum regl zamanı ovüsü koyu çıkan. Ama yumurtlamayı bulmak için kullanınca ovü testinden memnun kalmışlardı.

Bizim hiç sorunumuz yok canım buna rağmen 1.5 sene hiç hamilelik olmadı en son bu ay rahim filmi cekildim açık çıktı tüplerim doktor adetin 3.gunu çağırdı klomen vericek yumurta takibi yapılıp catlatma iğnesi vurulucak
Anladım canım inşallah olur bu defa,çok duyuyorum böyle hiçbir sorun olmayıp çocuğu olmayan ama birazcık geç de olsa gelir artık bebiş,gününü bekliyor demek kii :KK66:

Verimli olur canım bikaç kişi daha duydum regl zamanı ovüsü koyu çıkan. Ama yumurtlamayı bulmak için kullanınca ovü testinden memnun kalmışlardı.

dur bakalım birkaç ay takip edeyim de düzene girmezse ona da başlarız artık :))

aynen canım ya test negatif çıkıp duruyor ama regl olmayınca ikilemde kalmıştım hep. şimdi psikolojik olarak rahatladım ama kasık ve bel ağrısı fena :KK43:

Kasık ve bel ağrısını görünce dayanamadım, benim ağrılarım hala dayanılmaz bir şekilde devam ediyor, doktor normal dedi ama 3 haftadır dinmeyen ağrılarım var hamileliğim sürecinde bu ağrılar olcak diye çok korkuyorum

Kasık ve bel ağrısını görünce dayanamadım, benim ağrılarım hala dayanılmaz bir şekilde devam ediyor, doktor normal dedi ama 3 haftadır dinmeyen ağrılarım var hamileliğim sürecinde bu ağrılar olcak diye çok korkuyorum

doktor normal dediyse normaldir canım. keseyi görmeye gittiniz mi?

doğuranların gözü aydın ben de artık iyice sabırsızlanmaya başladım :) gelse de koklasam küçük kuzumu

doktor normal dediyse normaldir canım. keseyi görmeye gittiniz mi?
eve cnmcım geçen hafta cumartedsi kesemizi gördük, 6 şubatta kalp atışlarımızı ve gerekli testleri yapmak için gitcez canımcım
eşime söyledim ama ailelere henüz bişi söylemedik heycanla bekliorum inş kalp atışlarını duyarsak onlarlada paylaşıcaz

eve cnmcım geçen hafta cumartedsi kesemizi gördük, 6 şubatta kalp atışlarımızı ve gerekli testleri yapmak için gitcez canımcım
eşime söyledim ama ailelere henüz bişi söylemedik heycanla bekliorum inş kalp atışlarını duyarsak onlarlada paylaşıcaz

süper canım. ters bir durum olsaydı muayenede görünürdü zaten. sen elinden geldiğince dinlenmeye çalış ağrın olduğu zamanlarda. kalp atışlarını da duyarsınız gittiğinizde büyümüş olacak.

dur bakalım birkaç ay takip edeyim de düzene girmezse ona da başlarız artık :))
Yavrucum nabiosun bakim ? ben hala adet olmadım cok stresliyim ya bi an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum . Heryerim sivilce doldu sıkıntı stresten. Sende adet olmuşsun sanırım inş bende bi an önce olurum da bi dahaki aya beraber o heyecanı paylaşırız :)

Back