• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

dik canım havaya. mum duruşu gibi yaptım ben. çok faydasını gördüm.
evet öyle hemen hamile kalanlar anlamıyo bizi. Allah herkese fazla bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah. Keşke bizler de öyle olsaydık ama nasip değilmiş sabretmek lazım.
benim iki hamileliğim de süpriz oldu. ama ikisinde de ne adet nede hamilelik hiçbi belirtim yoktu. ikincide öyle farkettim. adet günüme yakın bacaklarımın üstü ağrırdı belim ağrırdı sivilce çıkar huysuz olurum vs vs ama hamile kaldığım ay hiçbişey yoktu 15 gün önce nasılsam aynıydım. hatta testten bile önce tahmin ettim hamile olduğumu. adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı sonra adet günü yapınca çıktı. ha bi de hala devam ediyo baya sıcak vücudum. ben anlamadım ama eşim farketti ilkinde. o da hamile olduğumu ordan anladı ikincide.

anladım canım , benım senın yumurtlama dongun nasıldı .
ya mesela gunasırı ılıskıyı yumurtlama ıhtımalının oldugu hafta mı yaptın sadece .

anladım canım , benım senın yumurtlama dongun nasıldı .
ya mesela gunasırı ılıskıyı yumurtlama ıhtımalının oldugu hafta mı yaptın sadece .
ben 23 günde bir adet oluyordum.
9. gün yumurtluyorum genelde. ovülasyon testi , akıntı ve telefon uygulamasıyle takip ediyordum.
ilk hamileliğimde 8-9-10. gün ilişki olmuştu ayakları da dikmiştim.öncesi ve sonrası keyfiydi. günaşırı değildi.
ikincisinde 8-9. gün ilişki oldu sadece.ayakları diktim yine. önce ve sonra olmadı. o iki gün de sırf bebek için oldu ve tuttu.
klasik bi söz ama çok takmamak lazım. ikisinde de başka işlerim başka dertlerim vardı. ilkinde battan sonra farkettim hamile olduğumu. ikincide bata 3 gün kala acaba dedim. unutmuştum gerçekten.

ben 23 günde bir adet oluyordum.
9. gün yumurtluyorum genelde. ovülasyon testi , akıntı ve telefon uygulamasıyle takip ediyordum.
ilk hamileliğimde 8-9-10. gün ilişki olmuştu ayakları da dikmiştim.öncesi ve sonrası keyfiydi. günaşırı değildi.
ikincisinde 8-9. gün ilişki oldu sadece.ayakları diktim yine. önce ve sonra olmadı. o iki gün de sırf bebek için oldu ve tuttu.
klasik bi söz ama çok takmamak lazım. ikisinde de başka işlerim başka dertlerim vardı. ilkinde battan sonra farkettim hamile olduğumu. ikincide bata 3 gün kala acaba dedim. unutmuştum gerçekten.

Canım sen cok az calısıyormusun :) benım regl donemım 31 gün 11.günden baslıyorum 23 .gune kadar gunasırı bırlıktelık yapıyoruz .çok zor ya mecburı olunca .

Canım sen cok az calısıyormusun :) benım regl donemım 31 gün 11.günden baslıyorum 23 .gune kadar gunasırı bırlıktelık yapıyoruz .çok zor ya mecburı olunca .
yumurtlama haftasını boş geçmiyorsun çok iyi ama 17. günü de boş geçme tam yumurtlama günü

ben hamile kaldığım iki ayda da çok çok az çalıştım. dediğim gibi yoğun dönemlerime denk gelmişti.
diğer aylar çok daha sık çalıştık. ama öyle günaşırı olsun diye hiç gün tutmadım. çünkü çok stresli geldi bana. görev gibi. buguün çalışma günü bugün dinlenme günü.. beni gerdi. yine de bi aksilik olmadığı sürece yumurtlamayı içine alan 3 gün üstüste olmasına dikkat ettim

yumurtlama haftasını boş geçmiyorsun çok iyi ama 17. günü de boş geçme tam yumurtlama günü

ben hamile kaldığım iki ayda da çok çok az çalıştım. dediğim gibi yoğun dönemlerime denk gelmişti.
diğer aylar çok daha sık çalıştık. ama öyle günaşırı olsun diye hiç gün tutmadım. çünkü çok stresli geldi bana. görev gibi. buguün çalışma günü bugün dinlenme günü.. beni gerdi. yine de bi aksilik olmadığı sürece yumurtlamayı içine alan 3 gün üstüste olmasına dikkat ettim

bende unutmaya calısıyorum yumurtlama gunlerını ama aklımdan hıc cıkmıyor kı :)

neyse sen gecde olsa uzun mucadele sonucunda nıhayetınde hamıle kalabıldın , darısı bana artık , dua et banada olurmu sen hamılesın kabul olur senın duan .

bende unutmaya calısıyorum yumurtlama gunlerını ama aklımdan hıc cıkmıyor kı :)
yumurtlama günlerini unutma kız :KK70::KK70::KK70:çok güldüm ya. herşeyi unut yumurtlama günlerini unutma. önce ve sonrasında kafana takma bebek muhabbetini demeye çalışmıştım.

neyse sen gecde olsa uzun mucadele sonucunda nıhayetınde hamıle kalabıldın , darısı bana artık , dua et banada olurmu sen hamılesın kabul olur senın duan .
canım ben her zaman dua ediyorum ben çok bekledim Allahım kimseyi bu kadar uzun bekletme diyorum. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda, sağlıkla kucağına alacağın evlatların olur senin de.

yumurtlama günlerini unutma kız :KK70::KK70::KK70:çok güldüm ya. herşeyi unut yumurtlama günlerini unutma. önce ve sonrasında kafana takma bebek muhabbetini demeye çalışmıştım.

canım ben her zaman dua ediyorum ben çok bekledim Allahım kimseyi bu kadar uzun bekletme diyorum. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda, sağlıkla kucağına alacağın evlatların olur senin de.

Saol canım benım Allah razı olsun .Sende ınsallah sag salım kucagına alırsın .

Snmclsn Snmclsn canım şimdi okudum mesajlarını. eşin sperm testi verdi mi? ya da sana hormon testi(adetin 3. günü yapılandan) yapıldı mı? bunlardan hiç bahsetmemişsin mesajlarında o yüzden sordum. bu testleri 1 yıldan sonra yapıyorlar genelde. yapılmadıysa önce bunları yaptırın. ondan sonra tedavi konusunu düşünün. ayrıca da evet tüp bebek için çok erken. amh hormonunda sorun yoksa.

Snmclsn Snmclsn canım şimdi okudum mesajlarını. eşin sperm testi verdi mi? ya da sana hormon testi(adetin 3. günü yapılandan) yapıldı mı? bunlardan hiç bahsetmemişsin mesajlarında o yüzden sordum. bu testleri 1 yıldan sonra yapıyorlar genelde. yapılmadıysa önce bunları yaptırın. ondan sonra tedavi konusunu düşünün. ayrıca da evet tüp bebek için çok erken. amh hormonunda sorun yoksa.
Canım tüm tahlilleri yaptırmıştık eşimde de bende sorun yok .

o zaman biraz daha deneyebilirsiniz bence sorun yoksa. yine de sizin tercihiniz tabi ama 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor. tüp bebek konusu hem maddi hem de manevi sıkıntılı bir süreç. tabi en sağlıklı kararı doktorunla konuşarak verebilirsin. ama hiçbir sorun yoksa olmamasının tek sebebi strestir. keşke kadın milleti olarak daha sakin ve özellikle bebek konusunda daha sabırlı olabilsek

bir de şimdi geldi aklıma bak rahim filmi çekildi mi sana? tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs var mı diye? bu da önemli bir test. gerçi tüp bebek aşamasına geçerseniz bir önemi kalmıyor ama normal yollarla devam etmeyi düşüneceksen bu filmi de konuş doktorunla. bir de kistten bahsetmişsin. normal yumurtalık kisti mi, yoksa çikolata kisti falan mı sendeki?

Back