• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

doğum gerçekleşmiştir sanırım. kolay bir doğum olmuştur inşallah. uygun zamanda bize de haber ver:KK200:

okaliptüsü buhar makinesine koymayı ben bu sene akıl edebildim. benim oğlanda işe yaradı. Defne'ye de yarar inşallah. o uyudukça uyumazsan dayanamazsın zaten canım. Dikkat et hem kendine hem de minik kızına:KK200:

hayırlısı demekten başka yapılacak bir şey yok canım. zamanı değilmiş demek ki... doktora ne zaman gideceksiniz tüp bebek vs. konuşmak için?
Uyurken mutlaka birisinin olması gerekiyor evde,annem gitti artık bnde yardımcı kadını nöbetçi yapıyorum geceleride eşim nöbetçi oluyor :) onun uyku vakti geldiğinde nöbeti ben alıyorum. Öyle bi döngü içinde yaşıyoruz şimdilik :))

ay inş kuzum ya 20 aydır olmuor

ne kadar zamandır beklediğini biliyorum canım. sen bu kadar sabırla bekledikten sonra o inatçı kuzu elbet gelecek ;) her ay biraz daha sana yaklaşıyor Allahın izniyle

ne kadar zamandır beklediğini biliyorum canım. sen bu kadar sabırla bekledikten sonra o inatçı kuzu elbet gelecek :KK66: her ay biraz daha sana yaklaşıyor Allahın izniyle
bilmiyorum canım hiç bir sorun çıkmamasına rağmen olmaması tabii ALLAH BİLİRhayırlısı bekliyorum heyecanla

canlar ben hala adet olmadım. bugün 32. günüm. son 3 senede sadece bir kez 32. güne sarkmış reglim daha uzunu yok.bugün de olmazsam artık deliricem sanırım. işin garibi ne regl belirtim kaldı ortada ne de başka bir şey:KK64:son 2 ayda 25 günde olmuştum. yeter artık bugün gelsin bari çok sıkıldım beklemekten. cuma-cumartesi pedle gezdim. sonra baktım gelmiyor ondan da vazgeçtim. dün sabah test yaptım en son yine negatifti :KK43:

canımcım artık bi kan testi yapsan ne olur ne olmaz?

Bu ilk olacak inşallah canım,bazen kasığım ağrıyor ama daha ilk deneme olduğu için pek ihtimal vermiyorum bu ay, yinede merak ediyorum ayın 1 inde gidip aile hekimliğine kan versem mi diye düşünüyorum bazen :KK53:
İnşallah ilk denemede kalırsın canım benim 1.5 sene oldu olmadı daha hic bence bekle 1 gün geçerse yaptir olumsuz olunca çok üzülüyor insan ya da önce idrar testi yap

İnşallah ilk denemede kalırsın canım benim 1.5 sene oldu olmadı daha hic bence bekle 1 gün geçerse yaptir olumsuz olunca çok üzülüyor insan ya da önce idrar testi yap
Aslında 2 şubat eşimin doğum günü o gün öğrenmenin anısı olur diye düşünüyorum, ama haklısın birde adeti hep geciken bi insanım ben ayın 8 i 9 una kadar beklemezsem emin olamam.Çok üzülürüm bekliycem o yüzden :)

Aslında 2 şubat eşimin doğum günü o gün öğrenmenin anısı olur diye düşünüyorum, ama haklısın birde adeti hep geciken bi insanım ben ayın 8 i 9 una kadar beklemezsem emin olamam.Çok üzülürüm bekliycem o yüzden :)
Denedigim için söylüyorum kan testi yapıp olumsuz çıkınca daha çok uzuluyordum ben 9 gun kaldı şurda 1 hafta de bende çok heyecanlıyım tedaviye baslicaz diye :)

canımcım artık bi kan testi yapsan ne olur ne olmaz?

bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı. 5 gün gecikmenin ardından ağrılı bir şekilde geldi reglim :( yeni bat 24 Şubat. yalnız son 2 aydır 25 günde oluyordum bu defa 33 günde oldum. normalde 28 gün döngüm. bu ay her ihtimali değerlendirmek için çok çalışmak lazım. aralık bu kadar geniş olmasaydı iyiydi:KK70:

Back