- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Canım benim 5 subat@base2012
@__ATALANTE
suslixanim
@bendimahi
hiranur3419
@2535seda
yesa
@_Unicorn_
aaynaa
kızlar durum güncellemesi yaparsanız sevinirim. BAT'larınız geçmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 5 subat@base2012
@__ATALANTE
suslixanim
@bendimahi
hiranur3419
@2535seda
yesa
@_Unicorn_
aaynaa
@base2012
@__ATALANTE
suslixanim
@bendimahi
hiranur3419
@2535seda
yesa
@_Unicorn_
aaynaa
Bat 5 şubat canım bekliyorum :)@base2012
@__ATALANTE
suslixanim
@bendimahi
hiranur3419
@2535seda
yesa
@_Unicorn_
aaynaa
Uyurken mutlaka birisinin olması gerekiyor evde,annem gitti artık bnde yardımcı kadını nöbetçi yapıyorum geceleride eşim nöbetçi oluyor :) onun uyku vakti geldiğinde nöbeti ben alıyorum. Öyle bi döngü içinde yaşıyoruz şimdilik :))doğum gerçekleşmiştir sanırım. kolay bir doğum olmuştur inşallah. uygun zamanda bize de haber ver
okaliptüsü buhar makinesine koymayı ben bu sene akıl edebildim. benim oğlanda işe yaradı. Defne'ye de yarar inşallah. o uyudukça uyumazsan dayanamazsın zaten canım. Dikkat et hem kendine hem de minik kızına
hayırlısı demekten başka yapılacak bir şey yok canım. zamanı değilmiş demek ki... doktora ne zaman gideceksiniz tüp bebek vs. konuşmak için?
canım 11 şubat bat canım bakalım bu ay sevinebilecek miyim hayırlısı@base2012
@__ATALANTE
suslixanim
@bendimahi
hiranur3419
@2535seda
yesa
@_Unicorn_
aaynaa
canım 11 şubat bat canım bakalım bu ay sevinebilecek miyim hayırlısı
ay inş kuzum ya 20 aydır olmuorinşallah canım benim inşallah bu ay sevinirsin sen de. bizi de sevindirirsin
ay inş kuzum ya 20 aydır olmuor
bilmiyorum canım hiç bir sorun çıkmamasına rağmen olmaması tabii ALLAH BİLİRhayırlısı bekliyorum heyecanlane kadar zamandır beklediğini biliyorum canım. sen bu kadar sabırla bekledikten sonra o inatçı kuzu elbet gelecek her ay biraz daha sana yaklaşıyor Allahın izniyle
Doğum oldu kizlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah . Çok şükür saglikla kavustum yawruma
Batlarımız aynı canım :))Bat 5 şubat canım bekliyorum :)
Evet şekerim :) belirtin var mı hiç? İnşallah 5 şubat ikimiz için de hayırlı olur :)Batlarımız aynı canım :))
canlar ben hala adet olmadım. bugün 32. günüm. son 3 senede sadece bir kez 32. güne sarkmış reglim daha uzunu yok.bugün de olmazsam artık deliricem sanırım. işin garibi ne regl belirtim kaldı ortada ne de başka bir şeyson 2 ayda 25 günde olmuştum. yeter artık bugün gelsin bari çok sıkıldım beklemekten. cuma-cumartesi pedle gezdim. sonra baktım gelmiyor ondan da vazgeçtim. dün sabah test yaptım en son yine negatifti
İnşallah canım belirtim yok galiba :) senin var mı ilk çocuk muEvet şekerim :) belirtin var mı hiç? İnşallah 5 şubat ikimiz için de hayırlı olur :)
Bu ilk olacak inşallah canım,bazen kasığım ağrıyor ama daha ilk deneme olduğu için pek ihtimal vermiyorum bu ay, yinede merak ediyorum ayın 1 inde gidip aile hekimliğine kan versem mi diye düşünüyorum bazenİnşallah canım belirtim yok galiba :) senin var mı ilk çocuk mu
İnşallah ilk denemede kalırsın canım benim 1.5 sene oldu olmadı daha hic bence bekle 1 gün geçerse yaptir olumsuz olunca çok üzülüyor insan ya da önce idrar testi yapBu ilk olacak inşallah canım,bazen kasığım ağrıyor ama daha ilk deneme olduğu için pek ihtimal vermiyorum bu ay, yinede merak ediyorum ayın 1 inde gidip aile hekimliğine kan versem mi diye düşünüyorum bazen
Aslında 2 şubat eşimin doğum günü o gün öğrenmenin anısı olur diye düşünüyorum, ama haklısın birde adeti hep geciken bi insanım ben ayın 8 i 9 una kadar beklemezsem emin olamam.Çok üzülürüm bekliycem o yüzden :)İnşallah ilk denemede kalırsın canım benim 1.5 sene oldu olmadı daha hic bence bekle 1 gün geçerse yaptir olumsuz olunca çok üzülüyor insan ya da önce idrar testi yap
Denedigim için söylüyorum kan testi yapıp olumsuz çıkınca daha çok uzuluyordum ben 9 gun kaldı şurda 1 hafta de bende çok heyecanlıyım tedaviye baslicaz diye :)Aslında 2 şubat eşimin doğum günü o gün öğrenmenin anısı olur diye düşünüyorum, ama haklısın birde adeti hep geciken bi insanım ben ayın 8 i 9 una kadar beklemezsem emin olamam.Çok üzülürüm bekliycem o yüzden :)
canımcım artık bi kan testi yapsan ne olur ne olmaz?