- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de şimdi geldi aklıma bak rahim filmi çekildi mi sana? tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs var mı diye? bu da önemli bir test. gerçi tüp bebek aşamasına geçerseniz bir önemi kalmıyor ama normal yollarla devam etmeyi düşüneceksen bu filmi de konuş doktorunla. bir de kistten bahsetmişsin. normal yumurtalık kisti mi, yoksa çikolata kisti falan mı sendeki?
Selam canım bende senin gibiyim ama bende kist yok 1.5 senedir hamile kalamadım hiç hormon ve sperm testi iyi çıktı En son rahim filmi cekildim pazartesi günü doktorum adetin 3.gunu çağırdı klomen vericek yumurta takibi yapılıp catlatma iğnesi yapilicakGünaydın canım ,
HSG de cektırdım ondanda da bır sorun cıkmadı , kistım normal yumurtalık kisti hemorojik kist türü hatta .
Evet dedıgın gıbı keşke düşünmeden sakin kalabılsek keske ama ınsanın elınde olmuyor .
Selam canım bende senin gibiyim ama bende kist yok 1.5 senedir hamile kalamadım hiç hormon ve sperm testi iyi çıktı En son rahim filmi cekildim pazartesi günü doktorum adetin 3.gunu çağırdı klomen vericek yumurta takibi yapılıp catlatma iğnesi yapilicak
20 yaşındayım senKlomen ve catlatma ıgnesını 4 ay kullandım , ben bir sonuc alamadım .İnsallah sen alırsın canım . kaç yasındasın peki ?
28 yasındayım ben .senın yasında daha cok kucukmus .20 yaşındayım sen
İnşallah canım aşılama ya da tüp bebek kalıyor geriye inşallah en kısa zamanda kalırsınKlomen ve catlatma ıgnesını 4 ay kullandım , ben bir sonuc alamadım .İnsallah sen alırsın canım . kaç yasındasın peki ?
Evet erken evlendim ama ilk günden beri istiyoruz hiç korunmadık ama olmadı nasip28 yasındayım ben .senın yasında daha cok kucukmus .
hadi gözün aydın. topik uğurlu geldi sana da. darısı isteyen diğer topikdaşlarımızın başına inşallahKizlar kan testim 699.75 bebisim belli oldu
Darısı ısteyen herkese inş.
Evet erken evlendim ama ilk günden beri istiyoruz hiç korunmadık ama olmadı nasip
Amin canim inşallahNasip artık ya bakalım , hayırlısı neyse o olsun .
Cnim kan testi wersen idrar yanıltıyo ya bazen inş. Bebiş belirtileridir normalde gecikme oluyo muydu hiç?kızlar en geç cuma regl olurum diyordum hala olmadım ama testlerim çamaşır suyuna yatırılmış gibi bembeyaz. cuma günü biri rahmimi avucuna almış sıkıyor gibi acıyordu. tamam sökülmeye çalışıyor gelir akşama kalmadan dedim. şimdi ağrı sızı da kalmadı, gelen giden de yok. 2-3 gündür hafif çapta baş dönmeleri yaşıyorum otururken bile. onu uykusuzluğuma veriyorum. çok afedersiniz normalde adete yakın ishal gibi olurum bu defa zor çıkıyorum tuvalete anlamadım gitti... bunlar belirti olsa testte de silik bile olsa çıkardı sanırım. heralde geç yumurtladım bilmiyorum anlam veremiyorum....
Bazısının testte geç çıkıyo canım. Oğlunda nasıldı idrarda kaçıncı gün çıkmıştı. Biraz daha bekleyip bi doktora görünsen iyi olur bebiş varsa süper yoksa neden adet olmuyorsun acabakızlar en geç cuma regl olurum diyordum hala olmadım ama testlerim çamaşır suyuna yatırılmış gibi bembeyaz. cuma günü biri rahmimi avucuna almış sıkıyor gibi acıyordu. tamam sökülmeye çalışıyor gelir akşama kalmadan dedim. şimdi ağrı sızı da kalmadı, gelen giden de yok. 2-3 gündür hafif çapta baş dönmeleri yaşıyorum otururken bile. onu uykusuzluğuma veriyorum. çok afedersiniz normalde adete yakın ishal gibi olurum bu defa zor çıkıyorum tuvalete anlamadım gitti... bunlar belirti olsa testte de silik bile olsa çıkardı sanırım. heralde geç yumurtladım bilmiyorum anlam veremiyorum....
Cnim kan testi wersen idrar yanıltıyo ya bazen inş. Bebiş belirtileridir normalde gecikme oluyo muydu hiç?
Bazısının testte geç çıkıyo canım. Oğlunda nasıldı idrarda kaçıncı gün çıkmıştı. Biraz daha bekleyip bi doktora görünsen iyi olur bebiş varsa süper yoksa neden adet olmuyorsun acaba
Arada kaçamak olmuştur belki. Ben adet olana kadar umudumu kesmicem senden :) inşallah bebiş gelmiştiryılda birkaç kez gecikme oluyor. hava değişimi etkilemiş olabilir belki bilmiyorum. oğlanda 2. gün kopkoyu 2 çizgi çıkmıştı yani tahminen 3-4gün öncesi bile yapsam belli olurdu testte. muhtemelen geç yumurtladım. öyleyse de zaten bebiş falan yoktur çünkü migren ağrılarıyla boğuşuyordum o sıra :))
Arada kaçamak olmuştur belki. Ben adet olana kadar umudumu kesmicem senden :) inşallah bebiş gelmiştir
Hiçç mi olmadı şaka yapıyorum canım olmamışsa tabi pek ihtimal yok ama sen yine de tedbiri elden bırakma. Benim bu hamilelik iki ilişkiyle tuttu. Olmaz diye bişey yok gerçektenyok kız olmadı eminim. bu saatten sonra bebiş falan çıkmaz test yapmayı bile bıraktım artık o kadar eminim yani
merhaba kızlar,
Yarın öğlen 1 de bende sezeryana giriyorum, karaciğer enzim sorunu sebebiyle zaten sezeryana yönelmiştik bir de cuma günkü kontrolde bebeğimiz 4 kilo olmuş artık daha rahat hissediyorum kendimi. doktorum enzim sorunun olmasaydı ve haftanı bekleseydik 5,5 kiloyu görürdük dedi. neyse kızım yeter ki sağlıkla sıhhatle azada noksansız gelsin, dualarınızı esirgemeyin bizden. yarın ilk fırsatta yazacağım sizlere, iyi akşamlar