• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl oluyor çünkü, o günden 14 gün sonra regl oldum ben de. yumurtlamada şeffaf yumurta akı gibi bir servikal mukus olur
Anladım canım,o akıntı dün oldu bende o yüzden dün yumurtladığımı düşündüm ama bugunde olabilir tabi boş geçmemek lazım :)))

Kizz ne yöneticisi:) yönetici falan değilim ben sıradan bir üyeyim sadece topigi de kendim ikinciyi istiyorum diye açtım ama bana kısmet olmadı burda sizinle oyalaniyorum. Eşim listeyi gördü gecen gün bu ne böyle diyo adetcibasi diyo bana :)))
:-) adetci başı :KK71::KK9: iyiymis çok güldum rabbimde sizin yüzünuzu guldursun emiii

benim de olursa ilk bebeğim olacak 10 aydır olmuyor dün gece yine rüyamda bir sürü çocuk gördüm hayırlısı bakalım

Olacak Allahın izniyle canım bebekler biraz nazli bu devirde
evet öyle ne yazık ki eşimi de strese sokuyorum o da istiyor ama ben çok konuştuğumdan falan bilemiyorum yakı da yaptım bu ay yine yeni bitti adetim nisana umut bağladım bakalım

evet öyle ne yazık ki eşimi de strese sokuyorum o da istiyor ama ben çok konuştuğumdan falan bilemiyorum yakı da yaptım bu ay yine yeni bitti adetim nisana umut bağladım bakalım

Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım bir de meryem suresine de başla istersen

selam canlarrr:) benim bugün ovulasyon testim daha koyulaşmış ovulasyon yaklaşıyormu acaba:D

Dayanamadım test yaptım ama negatif maleseff :110::110: hiç adet belirtimde yok canım sıkıldı akşam akşam :KK43::KK43:

:KK68:
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:anneadayı::nazar:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:anneadayı::nazar:
nefesnefes24 _________BAT 23 Şubat (?)
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
nastasia ____________ BAT 10 Mart (?)
kokulukalem _________BAT 12 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart
fatihkbra____________BAT 28 Mart
lilydodo _____________BAT 29 Mart
mihriban41___________BAT 31 Mart
rzombie _____________BAT 1 Nisan
pinkpisces___________BAT 8 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs
Merhabalar benide ekler misiniz listeye bat 15 Nisan :KK68:

kızlar 6-7-8-9-10 nisan bat tarihi olan yorum atabilir mi?
sabahlari iğrenç bi mide bulantim var biliyorum erken ama yemeklerden tiksiniyorum durum bu yani
kasık ve bel ayrım var yumurtlama donemimdeyim o yüzden mi acaba :KK64:
6 nisan bat

Arkadaslar iyi aksamlar... Benim esim ne zamandir hep cocuk istedi ama ben hep diyerek yok dedim benim bi arkadasim vardi onunla gezip tozmak hosuma gidioyodu sanirim hep o yuzdzn yok dedim o arkadasimda cocuk istemiodu bide baktim bu ay hamile bana bile bunu snradan dedi esimi dinlemedigim icinde cok pisman oldum simdide cocuk istoyorum ama olmadi bu ayda Allah a hep dua ediorum esimin yuzunu gulduruyum die ama inan cok zor bi donemden geciyorum arkadasim benden bunu gizledi ve ben salak gibi esimin sozunu dinlemedim arkadasima inandim Allahim bana yardim etsin die her gece dualar ediorum Allahtan baska bana yardim etcek kimse yok Allah cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin ins

Arkadaslar iyi aksamlar... Benim esim ne zamandir hep cocuk istedi ama ben hep diyerek yok dedim benim bi arkadasim vardi onunla gezip tozmak hosuma gidioyodu sanirim hep o yuzdzn yok dedim o arkadasimda cocuk istemiodu bide baktim bu ay hamile bana bile bunu snradan dedi esimi dinlemedigim icinde cok pisman oldum simdide cocuk istoyorum ama olmadi bu ayda Allah a hep dua ediorum esimin yuzunu gulduruyum die ama inan cok zor bi donemden geciyorum arkadasim benden bunu gizledi ve ben salak gibi esimin sozunu dinlemedim arkadasima inandim Allahim bana yardim etsin die her gece dualar ediorum Allahtan baska bana yardim etcek kimse yok Allah cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin ins
amin canım inşallah en kısa zamanda olur üzme tatlı canini. yeni evli sayılırsın üstelik yasında genc
arkadaşında belki farkına varmadan hamile kalmis olabilir dikkatsizlik sonucu yani

kızlar 6-7-8-9-10 nisan bat tarihi olan yorum atabilir mi?
sabahlari iğrenç bi mide bulantim var biliyorum erken ama yemeklerden tiksiniyorum durum bu yani
kasık ve bel ayrım var yumurtlama donemimdeyim o yüzden mi acaba :KK64:
6 nisan bat
Ay evet aynen sabahları daha yoğun ama gun içinde de böyle pis pis sızlar gibi bir bulantı. Yani bana da erken gibi geliyor ama göğüs ucum falan çok fena sızlıyor. Ben 17 si miydi neydi doktora gitmistim bu hafta degerlendirin yumurtan hazır demisti ama bu kadar çabuk olur mu ki yahu. Bat 8 nisan bu arada

Kızlar moral bozmak gibi olmasın ama bulantı 6.haftada başlar tabi daha erken de olabilir kişiye göre ama adet öncesi çok nadir olur psikolojinizi altüst etmeyin belirtiler için çok erken donemdesiniz

Back