Canm google play e yazinca en basta ucretsiz yumurtlama takvimi cikiyor o mucanım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)
bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr
Canm google play e yazinca en basta ucretsiz yumurtlama takvimi cikiyor o mu
Cok tesekkur ederim. Birsey daha soracagm bu programda dongu suresi yaziyor ya. Oraya temiz kaldgm sureyi mi yazmaliyim
Cok tesekkur ederim. Birsey daha soracagm bu programda dongu suresi yaziyor ya. Oraya temiz kaldgm sureyi mi yazmaliyim
Siz buraya takılın bizim topiğe gelmeyin fena yaparım sizihadi bakalım hayırlısı olsun rabbim ikiz versin inş
Siz buraya takılın bizim topiğe gelmeyin fena yaparım sizihadi bakalım hayırlısı olsun rabbim ikiz versin inş
Tamam canm. Ama 25 gunde bir olmuyor mu dongumSen 30 yaz canım 2 aydır aynı gün oluyormussun ya
Şimdilik bişey yok ama olursa fena olmaz,4 çocuk kulağa hoş geliyoraaaaaaaaaaaaaaa naz 3. mü geliyor yoksa inşallah ikiz olur da 4 çocuğun olur
Tamam canm. Ama 25 gunde bir olmuyor mu dongum
Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))ooo hayırlı olsun günü de konmuş :)) sağlıkla gelsin minik prenses
:) korunmadığına göre hazır hissediyorsun gayet bence
minik prenses pek de minik değil anlaşılandoğurmadan bir göbüş foto daha istiyorum ben yalnız
Maşallah hepsine :) bol bol muz yiyin hamişler :))Maşallah canım :) izinizden gidiyoruz bizimkide az kaldı gelir o kiloya :) sağlıkla doğdun inş. Bu arada @_Lavin_ cnm bol bol muz ye bizim bebiste Tosun şahsen ben muzun ise yaradigini düşünüyorum biraz fazla yaramış o ayrı :)
Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))
Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakmadan 3 ay önce başlarsın folik asite. Bebeğin hemen geleceği tutarsa al sana folik asit dersin :)Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Folik asit daha geç başlayacağım. Biz daha korunmaya devam edeceğiz çünkü. Yılın ortalarına doğru bakacağız artık
%10 yanılma payı varmış,eksikte olabilir fazlada dedi doktor.. Fazlası olursa çok şişko olur :))ahaha kıyamam kız deme öyle. ne güzel ele avuca gelecek doğduğunda. rahat rahat korkmadan giydirir yıkarsın mis gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?