2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)

bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr
Canm google play e yazinca en basta ucretsiz yumurtlama takvimi cikiyor o mu

Siz buraya takılın bizim topiğe gelmeyin fena yaparım sizi hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim ikiz versin inş

Tamam canm. Ama 25 gunde bir olmuyor mu dongum

25 ekim ve 25 kasımda olmuşsun ya canım o yüzden 30 dedim ben

ben iki adetin ilk günü arasındaki süresi yazmıştım ilk indirdiğimde programı hiç sıkıntı olmadı, dediği günlerde yumurtlama da oldu adet de oldu

Zaten o 29 gün ya da 31 gün olursa hemen düzenliyor

Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))

Maşallah hepsine :) bol bol muz yiyin hamişler :))

Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))

ahaha kıyamam kız deme öyle. ne güzel ele avuca gelecek doğduğunda. rahat rahat korkmadan giydirir yıkarsın mis gibi :))

Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Folik asit daha geç başlayacağım. Biz daha korunmaya devam edeceğiz çünkü. Yılın ortalarına doğru bakacağız artık
Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakmadan 3 ay önce başlarsın folik asite. Bebeğin hemen geleceği tutarsa al sana folik asit dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…