Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm maşallah hiç öyle ağır görünmüyorsun,anne-kız pek bi hoşsunuzzzDoğumdan önce son göbek :) kızım heryere benden önce gidiyor
Eğer geç döölenme değilse çıkıyor ama tabii çıkmayan örneklerde var. Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin,yeniyıla bu mutlu haberle girersinnnvarsa adete 3 gün kala olsa da kanda çıkar değil mi?
amin inş lavincim çok umutluyum bazı belirtilerden dolayı ama bilmiyorum yarın öğreneceğim artıkEğer geç döölenme değilse çıkıyor ama tabii çıkmayan örneklerde var. Allah hayırlısıyla inşallah nasip etsin,yeniyıla bu mutlu haberle girersinnn
esoes in son mesajına baktım da doğurmuştur sanırım 2-3gün önce.@esoes1919 @Orkidee0238 @new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum
@base2012 @_Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de
aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver
ve yeni gelenler yesa @Nill41 bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsun gerçi yesa vermeyecek heralde
Canım. Sen istersin ben vermez miyim
23 ocak
Ama su an icin deneme yok
Doğumdan önce son göbek :) kızım heryere benden önce gidiyor
İyiyim çok şükür,şişme ödem vs olmadı fazla ağırlaşmadım..Canımmm maşallah hiç öyle ağır görünmüyorsun,anne-kız pek bi hoşsunuzzz
boş boş ne ekliycem seni. bekle az daha sen kenarda
esoes in son mesajına baktım da doğurmuştur sanırım 2-3gün önce.
Hahaahahah yaaaaaaaaaaaaaa yazsaydın yaaaaaaa yine de
Ayy ne güzel geldi taş gibiyi duymak :)) göbeğim çok sert diye eşim dalga geçiyordu en son taş gibi hatunsun diye :)) o yuvarlağın hepsi tontişe ait :)hala taş gibisin hatun maşallahın var nereye saklıyorsun tontişi bilmem
Ayy ne güzel geldi taş gibiyi duymak :)) göbeğim çok sert diye eşim dalga geçiyordu en son taş gibi hatunsun diye :)) o yuvarlağın hepsi tontişe ait :)
eklerim tabi elime yapışmaz ya ama arada kaçak falan yap bari heyecanı olsun
hahhahah şimdi benim "ladytimer" diye bir programım var o hamilelik riski düşük deyince deneme yapabiliyorum sıkıntı olmuyor
olur mu kuşum böyle
sesli sesli güldüm ya kız alemsin valla... eh olur diyeyim ne diyeyim
Korkumdan tartılmıyorum:)) en son kontrole gittiğimde tartılmıycam dedim hemşireye 10dan fazladır 15e doğru gitmiş olabilir,tartılsammı bilenedimsüpersin canım yaa.. oğlumda 19 kilo almıştım. nasip olursa ikinciye gebe kalmak senin gibi olurum inşallah.. kaç kilo aldın toplamda?
Korkumdan tartılmıyorum:)) en son kontrole gittiğimde tartılmıycam dedim hemşireye 10dan fazladır 15e doğru gitmiş olabilir,tartılsammı bilenedim
Doğumdan sonra tartılırsam daha az çıkar :)) vercem inşallah bu kiloları yoksa durum kötü :)Çok tatlısın ya tartıl tabi ne olacak kilo almanın en meşru zamanı hamilelik :) doğum sonrası verirsin hepsini zaten şimdi keyfini çıkar kiloların :)))
benim bat 13 ocak kuzum@esoes1919 @Orkidee0238 @new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum
@base2012 @_Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de
aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver
ve yeni gelenler yesa @Nill41 bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsun gerçi yesa vermeyecek heralde