• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar,
şuan hareket takibi yapmak için çok küçük annesi Ulytau Ulytau , bir iki ufak pıt pıttan sonra yoruluyordur o, sende hareket halindeysen ondan farketmiyorsundur. Ysmdfn Ysmdfn sen ne alemdesin tatlım bilmiyorum ama ben bazen geceleri yalvarıyorum hadi kızım azcık sakinleş de anne de uyusun, bak yarın ekmek parası kazanmaya gidecek diye :KK46:

Benim kızım da kımıldasın artık, sürekli tetikte bekliyorum ama yok bir şey.

Sen ilk ne zaman hissettin hatırlıyor musun?

Benim kızım da kımıldasın artık, sürekli tetikte bekliyorum ama yok bir şey.

Sen ilk ne zaman hissettin hatırlıyor musun?

valla tatlım 20.haftaya doğru hissetmiştim diye hatırlıyorum, benzetmesi garip olcak ama hani böyle biraz gaz olursun da karnın burulur ya öyle öyle bir iki dalgalanma olarak hissediyordum esas 25. haftadan sonra tamam diyorsun artık hareket ediyor şuan şöyle yapıyor diye.

Meraba arkadaslar ben iki buçuk ay önce boş gebelikten kurtaj oldum fakat hala adet görmedim. Ve hamile olmayı tekrardan o kadar istiyorum ki inşallah Rabbim hepimize nasip eder bu yıl bitmeden hamile haberlerimizi veririz

Aaaaa Sen hissediyor musun? Ben hala hissrtmedim. Daha çok minik hakaret ediyorsa belki hareket etmiştir de sen iş yoğunluğundan dikkat etmemişindir.
Evet canım çok güzel bi duygu en kısa zamanda sen de yaşarsın inşallah :) tekme moduna geçtik artık biz şuanda da vuruyor hatta dün akşam çok korkmuştum

Günaydın kızlar,
şuan hareket takibi yapmak için çok küçük annesi Ulytau Ulytau , bir iki ufak pıt pıttan sonra yoruluyordur o, sende hareket halindeysen ondan farketmiyorsundur. Ysmdfn Ysmdfn sen ne alemdesin tatlım bilmiyorum ama ben bazen geceleri yalvarıyorum hadi kızım azcık sakinleş de anne de uyusun, bak yarın ekmek parası kazanmaya gidecek diye :KK46:
Bilemedim işte endişelensem mi endişelenmesem mi bi size sorayım dedim :) neyse ki başladı yine annelik hep evham galiba. Bide dün instagramdan takip ettiğim artık nerdeyse arkadaşım gibi gördüğüm birinin bebeğini kaybettiğini öğrendim sanırım on aylık filandı çok güzel bi kızı vardı :( çok üzüldüm biraz da o etkiledi.

Meraba arkadaslar ben iki buçuk ay önce boş gebelikten kurtaj oldum fakat hala adet görmedim. Ve hamile olmayı tekrardan o kadar istiyorum ki inşallah Rabbim hepimize nasip eder bu yıl bitmeden hamile haberlerimizi veririz
Doktor peki adet olma sürenle ilgili bişey söylemiş miydi canım

Doktor peki adet olma sürenle ilgili bişey söylemiş miydi canım
Yirmi gün önce gittim olursun bi iki haftaya dedi ama hala yok gerçekten çok kotu bi duygu bu canım ya sizi okudukca mutlu oluyorun kendimi iyi hissediyorum acaba hamilelik olabilirmi tekrar bu mümkün mu bilmiyorum ama

Bilemedim işte endişelensem mi endişelenmesem mi bi size sorayım dedim :) neyse ki başladı yine annelik hep evham galiba. Bide dün instagramdan takip ettiğim artık nerdeyse arkadaşım gibi gördüğüm birinin bebeğini kaybettiğini öğrendim sanırım on aylık filandı çok güzel bi kızı vardı :KK43: çok üzüldüm biraz da o etkiledi.

başı sağolsun, Allah sabırlar versin ailesine :( bebişler hemen öyle etkileniyor tatlım, seni hissetmiştir belki ondan da durmuştur hareketleri. geçtiğimiz haftalarda karnımda kasılma ve sertleşmeden dolayı yazmıştım çok yoğun stresli bir gün geçirmiştim bütün gün taş gibiydi bebek karnımda hiç de hareket etmemişti hatta doktorumu bile aramıştım istersen acil gel demişti. ne zaman eve gidip şöyle yatağa uzandım hafif de bir müzik açtım arka plana inanır mısın hamur gibi oldu karnım bir süre sonra kıpırdaklı raziyem başladı hareketlere. o yüzden hiçbir şey için üzme sıkma kendini, mümkün olduğunca sakin müsterih kalmaya çalış. bu arada isim falan karar verdiniz mi?

valla tatlım 20.haftaya doğru hissetmiştim diye hatırlıyorum, benzetmesi garip olcak ama hani böyle biraz gaz olursun da karnın burulur ya öyle öyle bir iki dalgalanma olarak hissediyordum esas 25. haftadan sonra tamam diyorsun artık hareket ediyor şuan şöyle yapıyor diye.

Evet canım çok güzel bi duygu en kısa zamanda sen de yaşarsın inşallah :) tekme moduna geçtik artık biz şuanda da vuruyor hatta dün akşam çok korkmuştum

Benim kızım tembel galiba. Hafif gaz benzeri dalgalanma oldu daha önce ama gazdı galiba emin olamadım. Bekleyeceğiz nazlı kızı, bakalım ne zaman anneye selam verecek:KK51:

Günaydın kızlar,
Benimkinede ne oluyorsa ben yatağa geçince oluyor,uyumak imkansız.. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.. Kasılmamı hareketmi onuda anlamıyorum valla ama deli ediyor beni :) uyu kızım artık nolur diye yalvarıyorum bnde :))

Benimkinede ne oluyorsa ben yatağa geçince oluyor,uyumak imkansız.. Sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.. Kasılmamı hareketmi onuda anlamıyorum valla ama deli ediyor beni :) uyu kızım artık nolur diye yalvarıyorum bnde :))

kurtlu bunlar valla, ben kıpırdaklı raziye diye seviyorum artık :)

çok geçmiş olsun canım, havalar çok dengesiz gidiyor aman dikkat et kendine ve benim yerimede dinlen evde olur mu :)

yatmak dışında hiçbir şey yapmıyorum zaten. ilaç iç, ateş ölç, su iç. tüm gün yaptığım bu yemek bile yiyemiyorum. 39.1'e kadar çıktı ateşim :( aman kızlar siz kollayın kendinizi

yatmak dışında hiçbir şey yapmıyorum zaten. ilaç iç, ateş ölç, su iç. tüm gün yaptığım bu yemek bile yiyemiyorum. 39.1'e kadar çıktı ateşim :KK43: aman kızlar siz kollayın kendinizi
Canımm geçmiş olsun,havalar berbat hemen hasta ediyor insanı.. Dinlen bol bol tek çaresi bu..

Canımm geçmiş olsun,havalar berbat hemen hasta ediyor insanı.. Dinlen bol bol tek çaresi bu..

sağol canım hiç değilse bir şeyler yiyebilecek kadar kendime gelsem çok iyi olacak iyice halsiz kaldım.

yatmak dışında hiçbir şey yapmıyorum zaten. ilaç iç, ateş ölç, su iç. tüm gün yaptığım bu yemek bile yiyemiyorum. 39.1'e kadar çıktı ateşim :KK43: aman kızlar siz kollayın kendinizi

Çok hastalık var ortalıkta canım, bizim okulda da 3 arkadaş hasta, çocuğu hasta olanları saymıyorum bile.

Allah şifa versin, ben hastalıktan uzak kalmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemiyorum.

sağol canım hiç değilse bir şeyler yiyebilecek kadar kendime gelsem çok iyi olacak iyice halsiz kaldım.
Tarhana fln içsen ? Bana çok iyi gelir hastayken.. Başka bişey ağır gelir zaten.. Çorba içsen yeter sana,biran önce toparlarsın inşallah..

Çok hastalık var ortalıkta canım, bizim okulda da 3 arkadaş hasta, çocuğu hasta olanları saymıyorum bile.

Allah şifa versin, ben hastalıktan uzak kalmaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemiyorum.

aynen canım herkes hasta bu ara valla mümkün olduğunca kollayın kendinizi. buhastalık hamileyken başıma gelse nolurdum bilmiyorum. sizin için daha tehlikeli

Tarhana fln içsen ? Bana çok iyi gelir hastayken.. Başka bişey ağır gelir zaten.. Çorba içsen yeter sana,biran önce toparlarsın inşallah..

şuan tek istediğim şey tarhana ama yapacak gücüm yok maalesef :( eşimin de elinden hiç gelmez ancak makarna yapıyor onu da ben yiyemiyorum :(

aynen canım herkes hasta bu ara valla mümkün olduğunca kollayın kendinizi. buhastalık hamileyken başıma gelse nolurdum bilmiyorum. sizin için daha tehlikeli

şuan tek istediğim şey tarhana ama yapacak gücüm yok maalesef :KK43: eşimin de elinden hiç gelmez ancak makarna yapıyor onu da ben yiyemiyorum :KK43:
Oyy kıyamamm,yakınında olsam gelirdim yapardım.. Sen tarif et eşin yapsın makarnayla olmaz çorba iyi gelir sana.. Hiç yapamıyorsa hazır çorba aldır adama

Tabi ki neden olmasın hiç canını sıkma, korundun mu hamile kalmış olabilir misin ben düşük yaptıktan 29 gün sonra regl olmuştum
Yirmi gün önce gittim olursun bi iki haftaya dedi ama hala yok gerçekten çok kotu bi duygu bu canım ya sizi okudukca mutlu oluyorun kendimi iyi hissediyorum acaba hamilelik olabilirmi tekrar bu mümkün mu bilmiyorum ama

Back