• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım biz 2 yıl bebek istemedik. Bu surede de eşim korundu hep. Risk barındıran hiçbir olay yasamadik. Doğru kullanılırsa kondom ℅ 100 e yakın koruyor yanii
Ben kondomdan rahatsız oluyorum. Doğumdan sonra ilk regl dönemine kadar öyle idare edicez artık,regl oluncada spiral taktırırım heralde.

Endoskopi olucak bilmiyorum ne çıkıcak.. Kusuyorum sürekli nedensiz.. :KK43:

Allah şifa versin canımmm. Teyzem de böyle bir dönem geçirdi, çok kilo verdi o zamanlar ama çok şükür iyileşti, inşallah sen de iyileşeceksin.

Çalışıyor musun peki şimdi?

Allah şifa versin canımmm. Teyzem de böyle bir dönem geçirdi, çok kilo verdi o zamanlar ama çok şükür iyileşti, inşallah sen de iyileşeceksin.

Çalışıyor musun peki şimdi?

evet çalışıyorum canım. Mide mikrobundan şüphelendiler bi doktor stresten dedi. Digeri ülser başlangıcı dedi.. Bakalım ne olacak. Endoskopi herşeyi açıga çıkartcak.. Hergün kusmuyorum ama haftada bir kusuyorum oda 2-3 gün etkisi sürüyo agzıma lokma alamıyorum bazen 10 günde bir oluyor.. Korkuyorumda kötü bişey çıkcak diyee :(

evet çalışıyorum canım. Mide mikrobundan şüphelendiler bi doktor stresten dedi. Digeri ülser başlangıcı dedi.. Bakalım ne olacak. Endoskopi herşeyi açıga çıkartcak.. Hergün kusmuyorum ama haftada bir kusuyorum oda 2-3 gün etkisi sürüyo agzıma lokma alamıyorum bazen 10 günde bir oluyor.. Korkuyorumda kötü bişey çıkcak diyee :KK43:
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bişey değildir

evet çalışıyorum canım. Mide mikrobundan şüphelendiler bi doktor stresten dedi. Digeri ülser başlangıcı dedi.. Bakalım ne olacak. Endoskopi herşeyi açıga çıkartcak.. Hergün kusmuyorum ama haftada bir kusuyorum oda 2-3 gün etkisi sürüyo agzıma lokma alamıyorum bazen 10 günde bir oluyor.. Korkuyorumda kötü bişey çıkcak diyee :KK43:

çok geçmiş olsun canım. inşallah kötü bir şey çıkmaz sen aklına kötüyü getirme. hem zaten eskiden beri midem hassas demiyor muydun? önemli bir sorun yoktur bence

Sol kasığımda bir ağrı var hatunlar daha doğrusu hassasiyet diyeyim dokununca acıyor sağda yok, kasık fıtığı filan olmasın ?

Sol kasığımda bir ağrı var hatunlar daha doğrusu hassasiyet diyeyim dokununca acıyor sağda yok, kasık fıtığı filan olmasın ?
Rahim büyümesinden olabilir canım,bendede oluyordu korkuyordum ne bu diye.. Şimdide regl ağrısı gibi oluyor :(

Back