• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydın Canlar ,

Ben cumartesı gunu regl oldum . 4 cm lik kistm olmasına ragmen gunum şaşmadı cok sukur .
Kızlar ben 2 sene once panık atak oldugumu ogrendım ve rahatsızlandım antidepresan ılaca basladım . Gunduz ılacım Lustral aksam ılacım Remeron kullanmıstım 3 ay . daha sonra bıraktım ve 2 yıldır cok sukur hıc yasamadım .Ama gecen hafta cuma gunu panık atagım yıne nüksettı . Ilaçlarımı kullanmaya başladım .Sadece Lustral kullanıyorum .Lustral kullanırken hamıle kalınır mı , yada benım gıbı olan var mı ?

günaydın kızlar perişanım beeen :KK61:
gece dönmekten uyuyamıyorum. sırt üstü yatamam yüzüstü yatınca göğüsler acıyo.
sağa yatınca bebek beslenmiyo diye rahat edemiyorum.
sola yatınca o tarafta kocam var rahatsız oluyorum :)
sonuç olarak uykusuzluk, başağrısı, mide bulantısı ve mor gözaltları :KK35:

VARMI BİR GELİŞME CANIM

Var canım var regl oldum dün gece 3 gün gecikmeli olarak :))

Geldiim :) öyle bi uykusuzluk çekiyorum kü boş vakitlerimin tamamı uyumakla geçiyor canım benim

Yat yuvarlan tadını çıkar ben de hep uyuyordum oglumda :))

Gönder kocayi diğer odaya yayıla yayıla uyu bacim :)

Yüzüstü sırtüstü nasıl istiyosan öyle yat çok arayacaksın bu günleri :)) son 1 aydır nasıl yattığımı bir ben bir allah birde hamilelik geçirmiş olanlar bilir :))

Gönder kocayi diğer odaya yayıla yayıla uyu bacim :)
ayy alemsin ya :KK70::KK70:onla da olmuyo onsuz hiç olmuyo :) yer değişelim dicem bakalım ne dicek. geçen hamileliğimde yer değiştirdik ben uyurken kendi yerime geçmeye çalışınca bunu yataktan atıyomuşum :KK70::KK70:

Yüzüstü sırtüstü nasıl istiyosan öyle yat çok arayacaksın bu günleri :)) son 1 aydır nasıl yattığımı bir ben bir allah birde hamilelik geçirmiş olanlar bilir :))
sen de haklısın canım ama uyuyamıyorum işte ya. artık kocamla yer değiştircem olmadı salonda iki koltuk var iki odada çekyat var en iyi yeri bulana kadar gezerim evde :)

ayy alemsin ya :KK70::KK70:onla da olmuyo onsuz hiç olmuyo :) yer değişelim dicem bakalım ne dicek. geçen hamileliğimde yer değiştirdik ben uyurken kendi yerime geçmeye çalışınca bunu yataktan atıyomuşum :KK70::KK70:

:KK70::KK70:adamcağıza bir rahat yok yani

CANIM NABER

hayırlısı olsun bende senden haber bekliyordum merakla
İyiyim canım senden naber ? Uykusuz geceler dışında sıkıntım yok çok şükür :) bebek karnımda bi tarafa dayanıyor gibi oluyor,sağ taraf şişiyor sol boş kalıyor mesela.. Ne ki bu ? Hareket mi kasılma mı ? Tecrübesizlik zor :)

sen de haklısın canım ama uyuyamıyorum işte ya. artık kocamla yer değiştircem olmadı salonda iki koltuk var iki odada çekyat var en iyi yeri bulana kadar gezerim evde :)
Uyursun canım ya,arada olur öyle zor geceler.. Daha şimdiden bozma düzenini :) biz hiç ayrılmadık valla yatakta,gece 10 kere uyanıyor adam.. İstersen ayrı yatalım rahatsız ediyorum seni diye teklif ettim bikere:) yok canım olur mu öyle şey dedi.. Ee baba olmak kolay değil,herkes çekecek zorluğu :))

Back