- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Çok şükür siteye kavuştuk :)) kızlar bugün reglimin 3. günü ama hala olmadım. Ya bebek ya kist heralde bakalım bekliyorum hala pedimle :)))))
inşallah bebiştir canım, ne zamana test yapacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür siteye kavuştuk :)) kızlar bugün reglimin 3. günü ama hala olmadım. Ya bebek ya kist heralde bakalım bekliyorum hala pedimle :)))))
inşallah canım peki gebeliğe engeli var mı miyomun?
oğluşa miyon varken gebe kaldım ben canım Rabbim inşallah mucizesini gösterir
İnşallah canım ya inşallah bir an önce gelir minigin
Ben yarın akşam yapıcam olmazsam testler o zaman gelir
VARMI BİR GELİŞME CANIMİnşallah canım ya inşallah bir an önce gelir minigin
Ben yarın akşam yapıcam olmazsam testler o zaman gelir
Günaydın hanımlar
Kaç gündür sitede problem vardı galiba giremedim :O
nerlerdesiniz siz :)
MERHABA HAMIŞIM ÇOK NORMAL UYUMAKGeldiim :) öyle bi uykusuzluk çekiyorum kü boş vakitlerimin tamamı uyumakla geçiyor canım benim
MERHABA HAMIŞIM ÇOK NORMAL UYUMAK
BEN İLK DÖRT AY GÖZÜMÜ AÇAMAZDIM
VARMI BİR GELİŞME CANIM
Geldiim :) öyle bi uykusuzluk çekiyorum kü boş vakitlerimin tamamı uyumakla geçiyor canım benim
günaydın kızlar perişanım beeen
gece dönmekten uyuyamıyorum. sırt üstü yatamam yüzüstü yatınca göğüsler acıyo.
sağa yatınca bebek beslenmiyo diye rahat edemiyorum.
sola yatınca o tarafta kocam var rahatsız oluyorum :)
sonuç olarak uykusuzluk, başağrısı, mide bulantısı ve mor gözaltları![]()
Yüzüstü sırtüstü nasıl istiyosan öyle yat çok arayacaksın bu günleri :)) son 1 aydır nasıl yattığımı bir ben bir allah birde hamilelik geçirmiş olanlar bilir :))günaydın kızlar perişanım beeen
gece dönmekten uyuyamıyorum. sırt üstü yatamam yüzüstü yatınca göğüsler acıyo.
sağa yatınca bebek beslenmiyo diye rahat edemiyorum.
sola yatınca o tarafta kocam var rahatsız oluyorum :)
sonuç olarak uykusuzluk, başağrısı, mide bulantısı ve mor gözaltları![]()
CANIM NABERGünaydınlaar![]()
hayırlısı olsun bende senden haber bekliyordum meraklaVar canım var regl oldum dün gece 3 gün gecikmeli olarak :))
Yat yuvarlan tadını çıkar ben de hep uyuyordum oglumda :))
Gönder kocayi diğer odaya yayıla yayıla uyu bacim :)
ayy alemsin yaGönder kocayi diğer odaya yayıla yayıla uyu bacim :)
sen de haklısın canım ama uyuyamıyorum işte ya. artık kocamla yer değiştircem olmadı salonda iki koltuk var iki odada çekyat var en iyi yeri bulana kadar gezerim evde :)Yüzüstü sırtüstü nasıl istiyosan öyle yat çok arayacaksın bu günleri :)) son 1 aydır nasıl yattığımı bir ben bir allah birde hamilelik geçirmiş olanlar bilir :))
ayy alemsin yaonla da olmuyo onsuz hiç olmuyo :) yer değişelim dicem bakalım ne dicek. geçen hamileliğimde yer değiştirdik ben uyurken kendi yerime geçmeye çalışınca bunu yataktan atıyomuşum
![]()
İyiyim canım senden naber ? Uykusuz geceler dışında sıkıntım yok çok şükür :) bebek karnımda bi tarafa dayanıyor gibi oluyor,sağ taraf şişiyor sol boş kalıyor mesela.. Ne ki bu ? Hareket mi kasılma mı ? Tecrübesizlik zor :)CANIM NABER
hayırlısı olsun bende senden haber bekliyordum merakla
Uyursun canım ya,arada olur öyle zor geceler.. Daha şimdiden bozma düzenini :) biz hiç ayrılmadık valla yatakta,gece 10 kere uyanıyor adam.. İstersen ayrı yatalım rahatsız ediyorum seni diye teklif ettim bikere:) yok canım olur mu öyle şey dedi.. Ee baba olmak kolay değil,herkes çekecek zorluğu :))sen de haklısın canım ama uyuyamıyorum işte ya. artık kocamla yer değiştircem olmadı salonda iki koltuk var iki odada çekyat var en iyi yeri bulana kadar gezerim evde :)