• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kendini dinle sessizlikte.. Artık hissedersin bence. Parmak ucuyla çok hafif göbeğine dokunduğunu düşün,minik minik pıt pıt yapacak :) çok heyecanlanmıştım ilk hissettiğimde:KK200:
Valla dinliyorum bol bol ama hala icraat yok bizim tembel böcükte:)

Günaydın canım,zor geçiyor hamileliğin ama bu haftadan sonra rahatlayacaksın inşallah.. Doktorunla görüş,bi ilaç önerir mutlaka. Parol veriyor gebelere ama migrenin yanına uğramaz o ilaç.. Ayda bir mutlaka migren krizi yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.. Çok şükür gebelikte hiç yaşamadım ilginç bir şekilde.. Seninde geçecek inşallah..
Ben de gebelikte azalır diye okuyup sevinmiştim ama yok valla bi gün geçse üç gün baş ağrısı, bide uyandıktan sonra oluyo özellikle

Merhaba kızlar nasılsınız?

Benim yeni BAT :27 aralık

Kızlar ya 2 gündür karnım bacaklarım ağrıyor ara ara . Korkmaya başladım sancı falanmı acaba kasılmayıda anlamıyorum tecrübesiz olunca.. :KK43:

@__ATALANTE canım hayırlısı olsun inşallah 2016'ya girerken alırsın müjdeli haberi yılbaşı hediyesi olur size.
Mihrimah00 Mihrimah00 bir doktora görün istersen. üşütmüş de olabilirsin tabi ama yine de doktora görünmende fayda var.
bir esoes1919 esoes1919 vardı bir zamanlar :)) nerdesin kız doğurdun mu yoksa :)
Ysmdfn Ysmdfn son günler geçmek bilmez ama kıymetini bil balım. dinlenebildiğin kadar dinlen. normal doğum mu bekleyeceksin? karar verdiniz mi doğum şekline? benim oğlan da 38+4'te gelmişti.
Ulytau Ulytau migren atakları çoğu kişide hamilelik döneminde duruyor diye biliyorum. umarım senin ataklar da kesilir en yakın zamanda. yine de doktoruna danış istersen. önerebileceği bir şeyler vardır belki

KIZLAR YIL SONU GELİYOR. TOPİĞİMİZİN DE SÜRESİ DOLUYOR. YENİ GELEN DE OLMUYOR ARTIK. ÖNERİNİZ VAR MI? YENİ BAŞLIK VS. GİBİ??

cnntrm cnntrm son günler geçmiyor,bide bişey olur diye korku sardı bu aralar biran önce doğsun istiyorum.. Normal istemiyorum sezeryan olacak ama sancıyı bekliycez diyor doktorum..

cnntrm cnntrm son günler geçmiyor,bide bişey olur diye korku sardı bu aralar biran önce doğsun istiyorum.. Normal istemiyorum sezeryan olacak ama sancıyı bekliycez diyor doktorum..

son dönemde o kaygılar tüm annelerde oluyor canım çok normal. ne olduğunu bilmediğin bir şeyle karşılaşacaksın(doğum), birden hayatına yaklaşık 3 kg ağırlığında ağlayan muhtaç bir bebek girecek. ya bana bir şey olursa, ya bebeğime bir şey olursa endişeleri bunlar. herkes yaşıyor ama geçecek.
doktorunu çok sevdim ya ne güzel. ben normal yaptım ama sezaryen olsa da aynen öyle doğum başladıktan sonra yapsalar diye düşünürdüm. böylece anne de bebek de doğuma doğru zamanda girerler diye. bakalım ne zaman teşrif edecek defne bebek :)

@__ATALANTE canım hayırlısı olsun inşallah 2016'ya girerken alırsın müjdeli haberi yılbaşı hediyesi olur size.
Mihrimah00 Mihrimah00 bir doktora görün istersen. üşütmüş de olabilirsin tabi ama yine de doktora görünmende fayda var.
bir esoes1919 esoes1919 vardı bir zamanlar :)) nerdesin kız doğurdun mu yoksa :)
Ysmdfn Ysmdfn son günler geçmek bilmez ama kıymetini bil balım. dinlenebildiğin kadar dinlen. normal doğum mu bekleyeceksin? karar verdiniz mi doğum şekline? benim oğlan da 38+4'te gelmişti.
Ulytau Ulytau migren atakları çoğu kişide hamilelik döneminde duruyor diye biliyorum. umarım senin ataklar da kesilir en yakın zamanda. yine de doktoruna danış istersen. önerebileceği bir şeyler vardır belki

KIZLAR YIL SONU GELİYOR. TOPİĞİMİZİN DE SÜRESİ DOLUYOR. YENİ GELEN DE OLMUYOR ARTIK. ÖNERİNİZ VAR MI? YENİ BAŞLIK VS. GİBİ??
:) 2015-2016 gebe adayı,gebe ve anneleri

Back