- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanla idare edersin ihtiyaç olursada alırsın. Doğumdan sonra gider bütün kilolar bebişler yoracak bizi :)evet canım bu gidişle iki pantolonla bitiririm hamileliği ben. kendime almaktansa bebişime alırım tabi. lcw defacto hamile kıyafetleri hamile mağazasına göre uygun ama onların da hepsi bir örnek. ben işe öyle karnında bebek resimli kıyafet giyemem ki oturaklı olması lazım. en iyisi olanla idare etmek. ahh ah zayıf olsaydım neler giyerdim de tombişlik başa bela :)
Nerelerdesin canım yaa,merak ediyordum seni.. Artık doğurmak istiyorum diyorum,sonrada yok yok daha erken diyorum :) hayırlısı olsun bakalım.. Derinde güzel,bırak bildiklerini yapsınlar :)MAŞALLAH YEŞİM ADIYLA YAŞASIN MİNİK KIZIN
DERİNDEN DAHA GÜZEL VE ANLAMLI DEFNE İSMİ
BİZİM ERKEK KARDEŞİMDE EŞİ İLE DERİN DÜŞÜNÜYORLARMIŞ
BEN DEFNEYİ ÖNERDİM AMA SICAK BAKMADI GELİNİMİZ
HAMİLELİK ARTIK TAVAN YAPAR NORMAL ARKADAŞIM
35. HAFTA SONRASI ARTIK DOĞURAYIM GÖZÜYLE BAKACAKSIN
Valla canım yelek tarzı şeyler ördüm, arkadaşın bebeğine falan ördüm. Örgü elbise, tulum falan örmeyi düşünüyorum bir de. Bakalım becerebilirsem tabii.
Siz isme karar verdiniz mi bu arada? Söylediysen de kusura bakma gözümden kaçmış olabilir.
evet canım bu gidişle iki pantolonla bitiririm hamileliği ben. kendime almaktansa bebişime alırım tabi. lcw defacto hamile kıyafetleri hamile mağazasına göre uygun ama onların da hepsi bir örnek. ben işe öyle karnında bebek resimli kıyafet giyemem ki oturaklı olması lazım. en iyisi olanla idare etmek. ahh ah zayıf olsaydım neler giyerdim de tombişlik başa bela :)
Nerelerdesin canım yaa,merak ediyordum seni.. Artık doğurmak istiyorum diyorum,sonrada yok yok daha erken diyorum :) hayırlısı olsun bakalım.. Derinde güzel,bırak bildiklerini yapsınlar :)
Name değişik bi isim. ve güzel. adı gibi güzel olur inşallah.bende bitane bebek battaniyesi örmüştüm, sonra tuhafiyeye gittim başka birşeyler öreyim yelek ceket diye bakarken çok güzel ipler beğendim bir tane daha battaniye örüyorum şimdi hem onu belki odasındaki koltukta kenara örtü olarak da kullanırım diye. Yok tatlım hiç söylememiştim biz Name koymaya karar verdik, sanırım o da çok sevdi adını ki ne zaman adıyla ansak hemen bir tekme yada yumruk ile burda olduğunu hissettiriyor bize :)
Canım daha erken hiç alma hamile kıyafeti, bilmiyorum çalışıyor musun ama iş durumun müsaitse tayt ile elbiselerle idare et. Ben sadece iki tane hamile pantolonu almıştım malum bankada çalıştığım için tayt giyemiyordum ama yağmur çamur başlayana kadar hep elbise giydim çok rahattı. zaten son zamanlarda o pantolonlardan başka birşey giyilmiyor. hele bir de senin bahara yaza gelecek şimdiden boşuna kışlık hamile kıyafetleri alma derim ben.
geçmiş olsun canım. neyse ki erkenden farkedilmiş inşallah biran önce atlatır annen.buralardayım arada bakıyorum yazdıklarınıza canım.
Erken demeye başlamışsın Yeşim sağlıkla kavuşun evladına
Benimki öneri idi zaten karışmam canım evladı o taşıyor o büyütecek o nedenle sonuna kadar hakkı istediği ismi koymak
Anneme geçen perşembe meme kanseri teşhisi konuldu ondan zaten çok üzüldük ailecek allahtan ilk evresi
kemoya başlıyacak Pazartesi günü annem, gelin ve erkek kardeşim bu teşhisten önce ön isim olarak Feride annemin ismini düşünmüşler bunu bile koymak zorunda değillerdi allah razı olsun onlardan
geçmiş olsun canım. neyse ki erkenden farkedilmiş inşallah biran önce atlatır annen.
Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim
ederim canım benim annem de geçti o yollardan. şimdi kp tümörle boğuşuyo. aklıma geldikçe tüm şifa arayanlara ediyorum. annene de özellikle ederim. inşallah en kısa zamanda iyileşir güzel annen.ÇOK SAĞOL HAMİŞİM ANNEME DUA İSTİYORUM HERKESTEN UÇAN KUŞTAN AKLINA GELDİĞİNDE EKSİK ETME HAMİŞİM
ALLAH RAZI OLSUN SENDE SAĞLIKLA KAVUŞ EVLADINA
BENİMDE OĞLUMDA HEMEN KARNIM ÇIKMIŞTI ONCE GAZDAN FİLAN SANDIM AMA BENİM KARNIM HAMİLE OLDUĞUMU HERKESE BENDEN ÖNCE İLAN EDİYORDU İNAN :)
BEN BELİ LASTİKLİ PALTALONU 3 AYLIK İKEN ALMAK ZORUNDA KALMIŞTIM
ANLAŞILMIYOR ARKADAŞIM İŞTE BEN ANLAYAMADIM İNMEDİDEederim canım benim annem de geçti o yollardan. şimdi kp tümörle boğuşuyo. aklıma geldikçe tüm şifa arayanlara ediyorum. annene de özellikle ederim. inşallah en kısa zamanda iyileşir güzel annen.
benim de karnım şiş. ben bebek mi şişlik mi nasıl anlıcam onu peki?
amin canım.ANLAŞILMIYOR ARKADAŞIM İŞTE BEN ANLAYAMADIM İNMEDİDE
ALDIM BELİ LASTİKLİ PALTALONU
ALLAH ANNELERİMİZE VE ONLAR GİBİ ŞİFA BEKLEYEN TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
CNTM NASILSIN ARKADAŞIM GÖRÜŞMEYELİ
Çok geçmiş olsun canım.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah annen..erken teşhis edilmesi çok büyük avantaj,erken teşhiste en tehlikesiz kanser meme kanseri.. Sağlık olsunda isim bilmemne hepsi hikaye..buralardayım arada bakıyorum yazdıklarınıza canım.
Erken demeye başlamışsın Yeşim sağlıkla kavuşun evladına
Benimki öneri idi zaten karışmam canım evladı o taşıyor o büyütecek o nedenle sonuna kadar hakkı istediği ismi koymak
Anneme geçen perşembe meme kanseri teşhisi konuldu ondan zaten çok üzüldük ailecek allahtan ilk evresi
kemoya başlıyacak Pazartesi günü annem, gelin ve erkek kardeşim bu teşhisten önce ön isim olarak Feride annemin ismini düşünmüşler bunu bile koymak zorunda değillerdi allah razı olsun onlardan
amin canım.
benim de karnım şiş.iner mi bilmem.belki oğluş geliyordur. hayırlısı bakalım görücez.
İyiyim şükür canım annene üzüldüm ama erken teşhis hayat kurtarıcı biliyorsun ki meme kanseri diger türlere göre tedaviye daha kolay cevap veriyor Allah yardımcısı olsun onun ve de sizin. Biraz da moral desteğiyle üstesinden gelir Allahın izniyle. Ben de ikinci kez temiz smear sonucumu aldım rahatladım çok şükür.
EVET CANIM ERKEN TEŞHİS BİZİM İÇİN MORAL OLDUÇok geçmiş olsun canım.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah annen..erken teşhis edilmesi çok büyük avantaj,erken teşhiste en tehlikesiz kanser meme kanseri.. Sağlık olsunda isim bilmemne hepsi hikaye..
SAĞOL ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN
ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM BENİMDE TEMİZ ÇIKTI HAYIRLISI İLE GÖBÜŞLERİMİZ DOLAR İNŞALLAH