• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah canım ya bakalım ben de ocak reglimi olunca tam gaz basliycam denemeye. Hoş hala kafam allak bullak. cocuk iyi olunca ikincinin vakti geldi diyorum o kötü olunca biraz daha bekleyelim diyorum :))
Sen aldirdin dimi miyomu?
YOK CANIM GÜN BEKLİYORUM BELKİ O ZAMANA KENDİĞİLİNDEN GELİR SEZERYAN İLE ALIRLAR DİYE ÜMİT EDİYORUM İŞTE

hahayyyy bastım sizii baskın basanındırr hahahhahahaha :))))))))

ahhaha neyse ki iyiliğini konuşuyorduk:KK70::KK70::KK70:tebrik ederim canım gözün aydın oğluşa kardeş geliyor sonunda :) çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200::KK200: darısı başıma artık ;)

ahhaha neyse ki iyiliğini konuşuyorduk:KK70::KK70::KK70:tebrik ederim canım gözün aydın oğluşa kardeş geliyor sonunda :) çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200::KK200: darısı başıma artık :KK66:
aminn cnm sana da nasip olsun inşallahh daha yolun çook başındayım..senin bat yakın mı??

Günaydın kızlarr..:KK54: Bebek bakım çantası hakkında önerilere ihiyacım var. Çok uçuk fiyatlara olanları almak istemiyorum. Yani daha doğrusu parasından ziyade gerçekten kullanışlı geniş bol cepli bişey istiyorum. Bide sizce sırt çantası olanlarmı yoksa yan askılı olanlar mı iyi :KK51:

Çok şükür siteye kavuştuk :)) kızlar bugün reglimin 3. günü ama hala olmadım. Ya bebek ya kist heralde bakalım bekliyorum hala pedimle :)))))

ayy bende dolu var ya keşke şurdan atıversem sana :)

Ahah at da tutuvereyim :)) eczaneden bir tane almıştım negatif çıkınca tekrar o parayı bayılmak istemedim :) şimdi netten 50li paket aldım yapar yapar bakarım :))))

Ahah at da tutuvereyim :)) eczaneden bir tane almıştım negatif çıkınca tekrar o parayı bayılmak istemedim :) şimdi netten 50li paket aldım yapar yapar bakarım :))))
ben de ovulanın 40 ovülasyon 20 gebelik testi almıştım. nasıl bir umutsuzsam bol bol almışım. hamile kalınca 35 ovü 15 gebelik testi elimde kaldı. yeni evlenen arkadaşa hediye etçem :KK70::KK70:

Back