• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Regl öncesi gerginligim had safhada kızlar terör estiriyorum evde resmen arada da sinir patlaması yaşayıp ergenler gibi agliyorum :))) yalnız baş dönmesi yaşamaya başladım yarım saat önce o da farklı hissettirdi açıkçası. Eşime mesaj attım gelirken test al diye :)) gerçi %99 negatif çıkacak ama olsun

Ysmdfn Ysmdfn evde olmak nasıl gidiyor? pek görünmüyorsun son zamanlarda @Ulytau _Lavin_ _Lavin_ arada uğrayın yahu iyice unuttunuz topigin yolunu:))
Son hazırlıklarla uğraştım,hastanede oda süsleme vs.. Bide haftasonu organizasyon var onların telaşesi vardı bu aralar.. Neyseki herşey bitti,hazırız artık.. Doktorum aralık 20den sonra hazır ol,heran herşey olabilir dedi,panikledim :))

Son hazırlıklarla uğraştım,hastanede oda süsleme vs.. Bide haftasonu organizasyon var onların telaşesi vardı bu aralar.. Neyseki herşey bitti,hazırız artık.. Doktorum aralık 20den sonra hazır ol,heran herşey olabilir dedi,panikledim :))

Çok tatlı telaşlar bunlar. Bu işlerin yorgunluğu bile mutlu yorgunluk olur canım. Ne güzel her şey bitmiş. Artık prenses gelene kadar dinlenirsin bol bol. İsme ne karar verdiniz canım merak ettim

Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım :(

Gerçi adete 3 gün var daha hala bir ihtimal var mıı?

Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım :KK43:

Gerçi adete 3 gün var daha hala bir ihtimal var mıı?

Daha üç gün var canım. Ullyatu da böyle 2 gün önce negatifi görmüştü, gününde çift çizgi çıkmıştı.
Herkesin bünyesi farklı, gebeliğinin seyri farklı.

Daha üç gün var canım. Ullyatu da böyle 2 gün önce negatifi görmüştü, gününde çift çizgi çıkmıştı.
Herkesin bünyesi farklı, gebeliğinin seyri farklı.

Haklısın :( Çok teşekkür ederim içime yeniden umut saldın :( Çok üzgünüm hiç enerjim yook. :(

Günaydınlar kızlar, yaşasın yine cuma geldi:KK46::KK46::KK46:

Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim:KK46::KK46::KK200:

magicoflife magicoflife tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hemen bir kan testi yaptır

Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim:KK46::KK46::KK200:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Adetine kaç gün kala yaptın testi

erken daha kuzum :KK19: erken yapınca böyle hayal kırıklığı oluyo işte

Belirtilerimin hepsi var kasık ağrısı sol bacakta sızlama. sabah kalkınca ağız tadında değişiklik ani harekette baş dönmesi :( Bunları ben mi uyduruyorum acaba.. :(

Back