- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
kendi adıma tahmini ovulasyon günlerimde gün aşırı ilişki oldu
ilişki sonrası hemen kalkmadım en az 15 dk uzandım, bazen bacaklarımı kaldırıp
onun dışışnda ekstra bişi yapmadım
inş olumlu sonuç alırım
oo meslektaşım çalışmalara başlamış :)
evet evet geçen hafta yoğun bir çalışma dönemi yaşadık
ilk kez deniyoruz o nedenle heyecan had safhada
bakalım 8 kasım bat.. ne olucak görücez
canım benim dua et bana olur mu. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bişey oldu. günler sonra bile çizgi görmemiştim daha önce.bi de foruma çok girmiyorum yaram deşiliyor diye.arada bir derdimi yazıp çıkıyorum kusura bakmıyorsun di mi?
Günaydın :) alemsin canım güldürdün beni sabah sabah ya. Biz yapalım yine de :)Günaydın kizceler yapmayın çocuk falan diycem olmayacak topik sahibesi olarak :)) bıktım gündüz gece ağlama sesinden
Günaydın :) alemsin canım güldürdün beni sabah sabah ya. Biz yapalım yine de :)
İnşallah mutlu ve sağlıklı bebeklerimiz olur canım. Ağlama olayı şımartmayla da alakalıymış hamileyken okumuştum her ağladığında yanına koşup ilgilenirsen daha çok ağlıyormuş ama biraz kendi haline bırakırsan daha sakin olıyomuş. Hahayt nasıl kendi haline bırakcaz ya ben çocuğum olsa kavanoza koyar cebimde taşırım nasıl bırakıcaz kendi haline:)Yapın bakalım belki şansınıza ağlamayan/az ağlayan modellerden denk gelir :) ama bu gidişle ben ikinciye şansımı denemekten vaz geçerim gibi geliyor
Günaydın kizceler yapmayın çocuk falan diycem olmayacak topik sahibesi olarak :)) bıktım gündüz gece ağlama sesinden
İnşallah mutlu ve sağlıklı bebeklerimiz olur canım. Ağlama olayı şımartmayla da alakalıymış hamileyken okumuştum her ağladığında yanına koşup ilgilenirsen daha çok ağlıyormuş ama biraz kendi haline bırakırsan daha sakin olıyomuş. Hahayt nasıl kendi haline bırakcaz ya ben çocuğum olsa kavanoza koyar cebimde taşırım nasıl bırakıcaz kendi haline:)
Günaydınn canım olsun anne yuregı bugun cok aglıyor dıe uzulursun sonra unutursun zamanında allah bılırı bız annelerımıze neler cektırmısızdır:)
kıyamam ben ona ya. kaç yaşında şimdi?Hiçbir zaman her istediğini yapmadım aslında bu biraz da çocuğun karakteriyle ilgili. Benimki normalde de zor bir çocuk ama krese başladı başlayalı iyice kendini aştı. Hem kendini hem beni yipratiyorbir ara alışirsa çok memnun olucam çünkü artık cidden kafayı yemek üzereyim
Ama ben çok uslu bir çocukmusum annem her işini yaparmis rahatlıkla. Ben oyuncaklarımla oynarken annem yatarmis bazen. Canım sıkılınca oyuncaklari toplayıp ben de yanına yatarmisim. Ah o babası yok mu babası o çok yaramazmis.. hepsi onun suçu
Ama ben çok uslu bir çocukmusum annem her işini yaparmis rahatlıkla. Ben oyuncaklarımla oynarken annem yatarmis bazen. Canım sıkılınca oyuncaklari toplayıp ben de yanına yatarmisim. Ah o babası yok mu babası o çok yaramazmis.. hepsi onun suçu
kıyamam ben ona ya. kaç yaşında şimdi?
yerim ben onu ya :) Maşallah ne güzel çocukmussunuz bende yaramaz sureklı aglayan ve elınden makas düşmeyen bir çocukmusum.Bakalım bizim çocuklar nasıl olucak
Kreşe bu yılmı başladı ? Belki sizi özlüyordur ondan yaramazlıgı ve hırçınlığı olabilirmi ki?
Ayyy benim oğlan inşllah babasına çeker bana çekerse vay halime desene
Günaydın canlar
günaydın canım. Son durumun ne oldu? Takip edemedim.
Canım daha yazmamıştım. Adetim 3 gün geçti. Sabah test yaptım çok silik çıktı. Korkuyorum kimyasal vs olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?